Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, επιτέλους ήρθε το πρώτο διπλό της σαιζόν και μάλιστα στην έδρα που έπρεπε. Στην έδρα της ομάδας του ανεκδιήγητου Κούγια, που διαχρονικά διακατέχεται από ένα αντιπαναθηναϊκό μένος. 

Χωρίς καμιά αμφιβολία, οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη έκαναν την καλύτερη εκτός έδρας εμφάνισή τους και παρότι από το 60ο λεπτό και μετά έδωσαν χώρο στους παίκτες της Λάρισας, δεν κινδύνεψαν ούτε μία φορά, αντιθέτως θα μπορούσαν να πετύχουν και ένα δεύτερο γκολ, αν ο επόπτης δεν τους ανέκοπτε με λανθασμένες υποδείξεις οφσάιντ σε 2 τουλάχιστον περιπτώσεις. 

Αυτή η νίκη ήταν "βάλσαμο" για τις ψυχές των Παναθηναϊκών, αφού δεν επέτρεψε σε άλλο ένα μικρομέγαλο χωριό, να βγάλει "γλώσσα". Επιπλέον γεμίζει με καλή ψυχολογία τους ποδοσφαιριστές του Μαρίνου, ενόψει της δύσκολης συνέχειας και της προσπάθειας να φτάσουμε στην 5η θέση. 

Κορυφαίος του γηπέδου ο Λουντ, χωρίς να υστερεί κανείς από τους 14 που αγωνίστηκαν. Επόμενος αγώνας για τον Παναθηναϊκό εντός με την Λαμία, με την δεύτερη συνεχόμενη νίκη να είναι μονόδρομος, αν θέλουμε να εξαντλήσουμε τις ευκαιρίες για την κατάληψη της 5ης θέσης. 

Καλό βράδυ σε όλους τους Παναθηναϊκούς που συνεχίζουν να πιστεύουν σε αυτή την ομάδα και δεν την περιμένουν στην γωνία, προκειμένου να στάξουν την χολή τους. Κούγια, περιμένουμε τις δηλώσεις σου όταν σταματήσεις τα φιλιά με τον άλλον σιχαμένο, τον Κωνσταντίνου. 

Φωτογραφία εμετός!!!


Οι δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη

Η αλλαγή της τακτικής και η επιθυμία των παικτών του για τη νίκη ήταν καθοριστικά στοιχεία για τη σημερινή νίκη του Παναθηναϊκού στη Λάρισα απέναντι στην ΑΕΛ υποστήριξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά το τέλος του αγώνα. 

«Ήμασταν πειθαρχημένοι, είχαμε κοντά τις γραμμές μας. Αναγκαστικά με τις επιλογές που έχουμε πρέπει να αλλάξουμε το στιλ του παιχνιδιού μας στα εκτός έδρας παιχνίδια. Δεν μπορούμε πια να έχουμε την κατοχή της μπάλας. Έτσι επιλέξαμε αυτή την τακτική. Τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα και ήθελαν πάρα πολύ αυτή τη νίκη. Είναι καλό αυτό. Υπήρχε πίεση, ψυχολογική πίεση και η νίκη αυτή μας δίνει την άνεση για να δούμε με ψυχραιμία τα επόμενα παιχνίδια», ανέφερε και συνέχισε σχολιάζοντας την εμφάνιση του Λουντ: 


«Είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Έχει και καλά και κακά παιχνίδια αλλά γνωρίζουμε πολύ καλά ότι μπορεί να παίζει και να βοηθήσει σε πολλές θέσεις. Δεν έχουμε αμφιβολία για τον Ρόμπι. Ελπίζουμε να αλλάξουν τα πράγματα και να μείνει στην ομάδα», κατέληξε.

Τα υπόλοιπα από το On Sports

Μπορεί να χρειάστηκε 12 ματς μακριά από τη Λεωφόρο για να έρθει η πρώτη νίκη σε εκτός έδρας αγώνα, αλλά εν τέλει τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός. Απέναντι στην ΑΕΛ του Κούγια, το γκολ του Ρόμπιν Λουντ στο 19’ έκανε τη διαφορά και το «τριφύλλι» έφυγε με τους τρεις βαθμούς από τη Θεσσαλία. Οι «πράσινοι» αυτή τη φορά είχαν πολύ περισσότερη συγκέντρωση στο παιχνίδι τους, ήταν προσεκτικοί σε όλες τις γραμμές και αποτελεσματικοί στην καλύτερη ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε στο ματς.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη είχε σε πολύ καλή βραδιά τόσο τον σκόρερ της όσο και τους Κουλιμπαλί, Τζανδάρη και Κάτσε, ενώ δεν κινδύνευσε παρά ελάχιστα από την ΑΕΛ που περιορίστηκε αρκετά στο να ψάχνει με σέντρες και βαθιές μπαλιές κάποια καλή στιγμή. Αντίθετα, παίζοντας με υπομονή και με σωστές μεταβιβάσεις ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να έχει «καθαρίσει» το ματς αρκετά νωρίτερα, ωστόσο σπατάλησε δυο – τρεις καλές ευκαιρίες. Μέσα σε όλα, είχε να αντιμετωπίσει και τον Στυλιάρα που γέμισε με κίτρινες κάρτες τη μισή ομάδα του Παναθηναϊκού, αλλά και τον βοηθό Δίπλαρη που έκοψε δυο οφσάιντ για… θάνατο στους «πράσινους», σε φάσεις που Δώνης και Λουντ έφευγαν μόνοι τους με τον Μπόζοβιτς.

Σε κάθε περίπτωση, ο Παναθηναϊκός με τη νίκη του στη Λάρισα κατάφερε να πάρει μια πολύ βαθιά ανάσα. Τόσο βαθμολογικά, όσο κυρίως και ψυχολογικά αφού ήταν ανεπίτρεπτο για το «τριφύλλι» να μην έχει εκτός έδρας νίκη μετά από τόσα παιχνίδια. Οι «πράσινοι» τα κατάφεραν έστω και δύσκολα στο τέλος, πήραν τους τρεις βαθμούς και είναι πλέον στους 27, τέσσερις πίσω από τον πέμπτο Πανιώνιο μετά από 22 αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα. Αντίθετα η ΑΕΛ του Αλέξη Κούγια, που εν μέσω ενός παιχνιδιού όπου η ομάδα του αφέθηκε ελεύθερη να παίζει κατς και το έξτρα στόπερ ήταν ο βοηθός έβγαλε ανακοίνωση για… χειρουργείο, είναι στους 22 βαθμούς και με οκτώ ματς να απομένουν δεν έχει… ξεμπλέξει με τον υποβιβασμό που αν έρθει δεν θα στενοχωρήσει και πολλούς…

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβις, Ρέντζας (67’ Περόνε), Ζίζιτς, Γκόικοβιτς (62’ Γκόλιας), Γουάλας, Λαγός (46' Αγκάνοβιτς), Φατιόν, Μασούρας, Μιλοσάβλιεβιτς, Ναζλίδης, Κριζμάν

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Αυλωνίτης, Οικονόμου, Ινσούα, Τζανδάρης (94’ Μουνιέ), Κάτσε (87’ Κολοβέτσιος), Κουλιμπαλί, Χατζηγιοβάνης (75’ Στάικος), Λουντ, Δώνης


 
Top