Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, οι παίκτες του Τσάβι Πακουάλ αντιμετωπίζουν σήμερα στην παγωμένη Ρωσία την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα επιζητώντας φανατικά τη νίκη, ώστε να κάνουν το σημαντικότερο άλμα προς το πλεονέκτημα έδρας.

Πολλοί από τους φίλους του Εξάστερου χαρακτηρίζουν τον αποψινό αγώνας ως τον πρώτο τελικό της σεζόν για τον Παναθηναϊκό και κανείς δεν μπορεί να τους αμφισβητήσει. Ο Παναθηναϊκός του 14-8 αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Χίμκι του 13-9 και θέλει την δεύτερη νίκη επί της Χίμκι για δύο λόγους: 1) Να κόψει κάθε σκέψη της Χίμκι για πλασάρισμα στην 4αδα και 2) Να εδραιώσει την δική του θέση στην 4αδα

Ο Τσάβι Πασκουάλ θα έχει δύο απώλειες, αλλά και δύο προσθήκες. Εκτός μάχης είναι ο Κένι Γκέιμπριελ και ο Ματ Λοτζέσκι λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο και το πέλμα αντίστοιχα, ωστόσο για την πρώτη τους εμφάνιση είναι έτοιμη οι Μάικ Τζέιμς και Άντριαν Πέιν. Στην Αθήνα έμεινε ο Ζακ Όγκαστ, ενώ ταξίδεψε με την αποστολή ο Θανάσης Αντετοκούνμπο που δείχνει να έχει αφήσει πίσω του τη θλάση που τον ταλαιπώρησε. 

Ο Παναθηναϊκός σε 5 αγώνες απέναντι στην Χίμκι έχει να επιδείξει 3 νίκες, εκ των οποίων η μία εκτός έδρας (2009, 82-87), ενώ οι άλλες δύο νίκες στο ΟΑΚΑ ήταν στα όρια του θριάμβου (2009, 101-66 και 2017, 93-65). Και οι δύο νίκες της Χίμκι σημειώθηκαν την μεταβατική χρονιά του 2012 (79-67 ΟΑΚΑ, 78-77 Μόσχα). Στην πρώτη φετινή αναμέτρηση (93-65) ο Παναθηναϊκός είχε 17/27 τρίποντα με τον Μάρκους Ντένμον να έχει 24 πόντους με 7/9 τρίποντα.




 
Top