Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, δεκαοκτώ ολόκληρες ημέρες πέρασαν από το τελευταίο κείμενο μου, στο οποίο είχα εκφράσει την πίστη/ευχή μου, πως όλη αυτή η βίαιη περικοπή ρόστερ/χρημάτων, δεν μπορεί παρά να μας οδηγεί σε μια νέα ημέρα......στην οποία όταν και αν έρθει θα κληθούν πολλοί να λογοδοτήσουν, για όσα δεινά επέφεραν στον Σύλλογο. 

Και εννοείται πως δεν θα λογοδοτήσουν σε διάφορους τύπους, που λόγω συγκυριών βρήκαν την ευκαιρία να "τρουπώσουν" και να το παίζουν σήμερα θεματοφύλακες της Παναθηναϊκής Ιδέας, δήθεν απειλώντας ανθρώπους που αλληλοεξυπηρετούνται και αλληλοβολεύονται. 



Την ίδια ώρα που απειλητικά ζητάς τόσο τα οικονομικά στοιχεία της χρεοκοπίας, όσο και την απομάκρυνση αυτών που διοικούν σήμερα, δεν γίνεται να συνδιαλέγεσαι φιλικά μαζί τους, προκειμένου να εξασφαλίσεις 5 προσκλήσεις να "κληρώσεις". Αν έχεις ειλικρινείς προθέσεις "κάθαρσης" και αποκάλυψης της αλήθειας, με αυτούς που έχουν καταστρέψει τον Σύλλογο ο μόνος ρόλος που σου επιτρέπεται να έχεις, είναι αυτός του κατήγορου και όχι του συνδιαχειριστή της κατάντιας.

Ας αφήσουμε το ΔΣ της Συμμαχίας, που πιθανότατα αποτελείται από "δύο ομάδες" με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, αυτής που δεν εκτίμησε σωστά τις δυνάμεις της και πίστευε πως μπορεί να κάνει πράγματα (ομάδα Πιτυχούτη) και αυτής που "όπου γάμος και χαρά, η Βασίλω πρώτη" (ομάδα Ψευτοθόδωρου) και πάμε παρακάτω. 

Αφού χτες οι ΑΡΔ μας ενημέρωναν για de facto άρνηση της διοίκησης να πληρώσει τον Ταυλαρίδη, προκειμένου να μην εξαγριώσει τους υπόλοιπους που τους οφείλει χρήματα, ξαφνικά σήμερα μαθαίνουμε πως είμαστε κοντά σε συμφωνία στις 75-80.000 ευρώ (από τα 97.000) και απαλλασσόμαστε από έναν βραχνά.....μέχρι να μας βρει ο επόμενος. 

Κάπως έτσι θα τακτοποιηθούν όλες οι οφειλές που εγκυμονούν την αφαίρεση βαθμών, τουλάχιστον μέχρι να έχει εξασφαλιστεί μαθηματικά η παραμονή και να έχει χαθεί κάθε ελπίδα για την κατάκτηση της 5ης θέσης. Δεν γίνεται να μην πληρωθούν αυτές οι υποχρεώσεις, μετά την πώληση, Μολέντο, Χουλτ, Βιγιαφάνιες, τα λεφτά του Μπεργκ, τα 190.000 ευρώ από την Ευρώπη....ΘΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!!! 

Η δυσκολία υπάρχει στα χρήματα που χρειάζονται να βρεθούν, ώστε να μην μας επιβληθούν κυρώσεις από τους ευρωπαϊκούς θεσμούς. Η εξέλιξη σε αυτό το ζήτημα, θα σηματοδοτήσει κατά πολύ, αν θα μπούμε σε μια νέα διοικητική/οικονομική φάση ή αν μετά το βίαιο οικονομικό μάζεμα θα επανέλθουμε σε μια κανονικότητα από πλευράς πληρωμών, αλλά με βαρύ κόστος στο αγωνιστικό (ταβάνι η 5η θέση), υπό τον Αλαφούζο. 

Έναν Αλαφούζο, που με την δικαιολογία της μη ύπαρξης εναλλακτικής, αφού εξασφαλίσει ένα καλό τηλεοπτικό συμβόλαιο, θα κοιτάει να μην του κοστίζει η ομάδα ούτε μισό ευρώ παραπάνω από αυτά που έχει δεσμευτεί με υπογραφή να αποπληρώσει. 

Ο ωμός εκβιασμός που επιχείρησε σε επώνυμους και οικονομικά εύρωστους Παναθηναϊκούς, με την απειλή της παύσης πληρωμής και του υποβιβασμού της ομάδας, δεν του βγήκε (μέχρι σήμερα). Ο μόνος που προσπάθησε να βρει μια άκρη είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος γνωρίζοντας από την αρχή τις οικονομικές δυνατότητές του, έκανε πίσω. 

Ακόμα και σήμερα που η ΠΑΕ έχει απαλλαχθεί από ένα μεγάλος μέρος των χρεών που αφορούν μελλοντικές υποχρεώσεις, φαίνεται να τακτοποιεί τις βραχυπρόθεσμες με την υπαγωγή της στην ρύθμιση των 120 δόσεων και να μειώνει στο ελάχιστο τα πάγια έξοδα (απόλυση προσωπικού), δεν είναι ελκυστική για τον Δημήτρη, λόγω ελλείψεως συγχρηματοδοτών.  

Ο Δημήτρης έχει ξεκαθαρίσει στο μυαλό του, ποια εξέλιξη επιθυμεί να έχει η σχέση του με την ΠΑΕ.....και αυτή είναι αποκλειστικά η συνεργασία για την αξιοποίηση του ΟΑΚΑ. Όποιος εμφανιστεί και ταυτίζεται με αυτή την άποψη, θα έχει την επικοινωνιακή στήριξή του......ίσως και την οικονομική μέσω χορηγίας. Όπως και να έχει, θα βρισκόμαστε σε αναμονή της διευθέτησης ή μη των υποχρεώσεων που απαιτεί η Ευρώπη, για να τα ξαναπούμε. 

Έχοντας γνωρίσει από κοντά τον Αλέξη Κούγια και έχοντας συνεργαστεί μαζί του, ξέρω καλύτερα από κάθε παιδί εδώ στο site που συζητούμε καθημερινά, να μην λαμβάνω σοβαρά υπόψη μου, τίποτα από όσα λέει!!!

Είτε αυτά που θα πει ενισχύουν μια άποψή μου, είτε την καταρρίπτουν. Αρνούμαι φανατικά να συμμετάσχω ως πιόνι στην εκάστοτε παρτίδα σκάκι που στήνει, προκειμένου να εξυπηρετήσει αποκλειστικά τον εαυτό του. Κάτι που δεν κάνουν άλλοι, που έχουν καταντήσει να άγονται και να φέρονται ανάλογα με το τι λέει ο Αλέξης. 

Όσο έβριζε Βαρδινογιάννηδες, εκθείαζε Πατέρα και είχε μόνιμο στασίδι στο ΣΚΑΙ, ήταν αξιόπιστος και είχε πάντα δίκιο...... μόλις προσεταιρίστηκε τον Βαγγέλα και κατέδειξε ως υπαίτιο για όλα τα δεινά του Παναθηναϊκού τον Πατέρα, έγινε κοντή λεμονιά!!! 

Αυτά λοιπόν τα καραγκιοζιλίκια δεν πρόκειται να τα κάνω......όσα και αν πει, ακόμα και όταν ενισχύουν την άποψή μου, δεν υπάρχει περίπτωση να τα χρησιμοποιήσω. Αυτά που λέει σήμερα αυτός για τους υπαίτιους της καταστροφής του Παναθηναϊκού, τα έλεγα εγώ την περίοδο που τους εκθείαζε. 

Η προχτεσινή ιστορία όμως του Κούγια, ανέδειξε για άλλη μια φορά πόσο γελοία είναι η λειτουργία της σημερινής διοίκησης του Παναθηναϊκού, με υπαιτιότητα την ανύπαρκτη προσωπικότητα αυτών που την απαρτίζουν. Ο υπάλληλος βγάζει ανακοίνωση, που ΔΕΝ ξέρει καν ο Πρόεδρος (και χέστε ποιος είναι, αλλά υπολογίστε τον θεσμό που έχει)..... μπάτε σκύλοι αλέστε!!!

Αυτό το περιστατικό ήταν και η αφορμή της απόλυσης ενός ακόμη θιασώτη της Πολυμετοχικότητας και έτσι μετά από 2,5 χρόνια παρουσίασης του μαύρου ως άσπρου στον κόσμο του Παναθηναϊκού, θα μπορέσει από κάποιο άλλο μετερίζι, να μας πει τις "αλήθειες" του. 

Αλήθειες σαν αυτές που ακολούθησαν από τους ΑΡΔ, μετά τον αποκλεισμό της ΑΕΚ από την Ντιναμό Κιέβου στους 32 του Europa από τα αντικειμενικά αδερφάκια Sportday και Sportime......



.....που όταν ο Παναθηναϊκός κινδύνευε να αποκλειστεί στους 16 του Europa (δεν είχε αποκλειστεί ακόμα), είχαν την στάση που βλέπετε στο πρωτοσέλιδο της Sportday....


Η κατρακύλα του Ελληνικού ποδοσφαίρου (15η θέση) έχει άμεση σχέση με την κατρακύλα της μόνης αξιόπιστης ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη. Τον Παναθηναϊκό!!!

Τον Panathinaikos που ζήλευαν και μισούσαν για τα επιτεύγματά του, όχι τόσο οι γαύροι που κατέκλυζαν το Πασαλιμάνι να γιορτάσουν τον αποκλεισμό του από τον τελικό του Champions League, όσο οι δικοί μας χρήσιμοι ηλίθιοι για τους ΑΡΔ και τους αλεξιπτωτιστές, που έκαναν τα πάντα για να χειροκροτούν σήμερα είτε τους αποκλεισμούς από την Γκαμπάλα, είτε την μη αδειοδότηση για συμμετοχή από την UEFA. 

ΥΓ1. Προχτές η ομάδα βόλεϊ των αντρών (γυναικεία έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει), παρά τις αντιξοότητες κατάφερε να προκριθεί στο Final Four του κυπέλλου. Μια πρόκριση που έχει το ονοματεπώνυμο του Δημήτρη Γιαννακόπουλο που συνέδραμε εκτάκτως το τμήμα και προχώρησε σε ανέλπιστες προσθήκες παικτών. 

Καμιά μα καμιά δημοσιογραφική κωλοτρυπίδα δεν αναφέρθηκε στην καθοριστική συμβολή του Γιαννακόπουλου, ούτε καν αυτές που έχουν κάνει δεκάδες άρθρα για τα χιλιάρικα του Νίκου Πατέρα στην πυγμαχία. Όλοι αναφέρθηκαν στην μαχητική ψυχή..... Ε ακούστε τρόμπες, οι προκρίσεις και οι διακρίσεις θέλουν ανοιχτό πορτοφόλι, η μαχητική ψυχή φέρνει τα τμήματα στην Α2 και στα τοπικά!!!

ΥΓ2. Το «Όλα Πράσινα» δεν θέλει κι ούτε πρόκειται να συμμετάσχει σε «εμπόριο ελπίδας». Δεν υιοθετείται το ρεπορτάζ της «Γάτας», απλά αυτό αναπαράγεται προς την κατεύθυνση της πλήρους και σφαιρικής ενημέρωση των αναγνωστών μας. Μακάρι, να υπάρξει σύντομα μία θετική εξέλιξη στο ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ…

*****Δεν υιοθετούμε τις κλαπαρχιδιές, αλλά ας τις χρησιμοποιήσουμε να πάρουμε κάνα κλικ να βγει το μεροκάματο!!!!

ΥΓ3. Έχουν το θράσος να δημιουργούν χλευαστικά βίντεο για τον Παναθηναϊκό σχετικά με την οικονομική του κατάσταση, οι γαύροι του Βορρά. Που δεν υπάρχει Υπουργός της Βορείου Ελλάδος που να μην έχει φέρει τουλάχιστον μια φωτογραφική οικονομική διάταξη, προκειμένου να αποφύγουν τον υποβιβασμό τα τοπικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. 

Που μόνο η παρούσα κυβέρνηση σε 2 χρόνια έχει χαρίσει 11 εκατομμύρια ευρώ απευθείας στον μπαουγκ και άλλα 18 στον ιδιοκτήτη του. Εμείς με 29 εκατομμύρια ευρώ, όχι απλώς θα ήμασταν πρώτοι, αλλά θα συνεχίζαμε στην Ευρώπη με την προοπτική κατάκτησης του τροπαίου. Άντε νεόπλουτοι πουθενάδες, που έχετε λιγότερους τίτλους και από την Κούλα, που αποκλείστηκε στους 32 και θα πανηγυρίζουν κανα τρίμηνο. 

Αλέξανδρος



 
Top