Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες για τον Παναθηναϊκό του Μαρίνου Ουζουνίδη και μάλιστα μία ημέρα μετά της δικαιολογημένης ανακοίνωσης των ποδοσφαιριστών, που προειδοποιούσε τους αφερέγγυους διοικούντες πως θα αντιδράσουν, στην περίπτωση που ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ, δεν καταβληθεί μέρος των δεδουλευμένων τους. 

Εκτός της σημαντικής νίκης που μας φέρνει μια ανάσα από την κατάληψη της 5ης θέσης, σήμερα -εν μέσω ανυπόστατων φημών από γνωστούς τυχάρπαστους δημοσιογραφίσκους έμπορους ελπίδας και ζητιάνους των hits- είχαμε δηλώσεις από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ, ο οποίος χωρίς ίχνος ντροπής ενημέρωσε τον ταλαιπωρημένο κόσμο του Παναθηναϊκού, πως παρά τις βίαιες οικονομικές περικοπές που έχουν στοιχίσει ακριβά στο αγωνιστικό, δεν θα καταφέρουμε να πάρουμε άδεια συμμετοχής στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα από την UEFA.

Μας ενημέρωσε επίσης, πως καμιά πρόταση δεν έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ και όλα αυτά ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας τυχάρπαστων και ανεκδιήγητων πουθενάδων που παριστάνουν τους "ρεπόρτερ" και τελικώς χρησιμεύουν αποκλειστικά για να δίνουν νόημα στην ύπαρξη των χλευαστικών κειμένων του Γιάννη Αυλακιώτη.  

Με λίγα λόγια, φαίνεται πως η κατάληξη που παρακαλούσα να μην συμβεί και σας περιέγραφα πριν δύο ημέρες, είναι προ των πυλών...... 

Συγκεκριμένα σας έγραφα: θα τακτοποιηθούν όλες οι οφειλές που εγκυμονούν την αφαίρεση βαθμών, τουλάχιστον μέχρι να έχει εξασφαλιστεί μαθηματικά η παραμονή και να έχει χαθεί κάθε ελπίδα για την κατάκτηση της 5ης θέσης. Δεν γίνεται να μην πληρωθούν αυτές οι υποχρεώσεις, μετά την πώληση, Μολέντο, Χουλτ, Βιγιαφάνιες, τα λεφτά του Μπεργκ, τα 190.000 ευρώ από την Ευρώπη....ΘΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!!! 

Η δυσκολία υπάρχει στα χρήματα που χρειάζονται να βρεθούν, ώστε να μην μας επιβληθούν κυρώσεις από τους ευρωπαϊκούς θεσμούς. Η εξέλιξη σε αυτό το ζήτημα, θα σηματοδοτήσει κατά πολύ, αν θα μπούμε σε μια νέα διοικητική/οικονομική φάση ή αν μετά το βίαιο οικονομικό μάζεμα θα επανέλθουμε σε μια κανονικότητα από πλευράς πληρωμών, αλλά με βαρύ κόστος στο αγωνιστικό (ταβάνι η 5η θέση), υπό τον Αλαφούζο. 

Έναν Αλαφούζο, που με την δικαιολογία της μη ύπαρξης εναλλακτικής, αφού εξασφαλίσει ένα καλό τηλεοπτικό συμβόλαιο, θα κοιτάει να μην του κοστίζει η ομάδα ούτε μισό ευρώ παραπάνω από αυτά που έχει δεσμευτεί με υπογραφή να αποπληρώσει. 

Ο ωμός εκβιασμός που επιχείρησε σε επώνυμους και οικονομικά εύρωστους Παναθηναϊκούς, με την απειλή της παύσης πληρωμής και του υποβιβασμού της ομάδας, δεν του βγήκε (μέχρι σήμερα). Ο μόνος που προσπάθησε να βρει μια άκρη είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος γνωρίζοντας από την αρχή τις οικονομικές δυνατότητές του, έκανε πίσω. 

Ακόμα και σήμερα που η ΠΑΕ έχει απαλλαχθεί από ένα μεγάλος μέρος των χρεών που αφορούν μελλοντικές υποχρεώσεις, φαίνεται να τακτοποιεί τις βραχυπρόθεσμες με την υπαγωγή της στην ρύθμιση των 120 δόσεων και να μειώνει στο ελάχιστο τα πάγια έξοδα (απόλυση προσωπικού), δεν είναι ελκυστική για τον Δημήτρη, λόγω ελλείψεως συγχρηματοδοτών.  

Το μόνο θετικό -αν τελικά καταλήξουμε πάλι με Αλαφούζο και budget επιπέδου Πανιωνίου- είναι η διάθεση από την πλευρά της διοίκησης να παραμείνει ο Μαρίνος (αυτός δεν ξέρουμε τι διάθεση έχει, μετά από όσα πέρασε έχοντας και τους πονηρούς να του σούρουν τα μύρια όσα), ο οποίος δουλεύοντας υπό κανονικές συνθήκες και έχοντας ξεκάθαρη εικόνα των οικονομικών (όχι όπως το καλοκαίρι που του είπαν φέρε παίκτες και τους άφησαν όλους απλήρωτους), θα μπορέσει να δημιουργήσει μια καλύτερη ομάδα.

Εννοείται πως ως βασικό στόχο θα έχει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και όχι πρωτάθλημα και κύπελλο, που διεκδικούσαμε τα μαύρα χρόνια των τρισκατάρατων. Το σίγουρο είναι, πως δεν πρόκειται να ζήσουμε αποκλεισμούς με 4 γκολ από τη Λαμία ή να περιμένουμε να κάνουμε το πρώτο διπλό εκτός έδρας 22 ολόκληρες αγωνιστικές. 

Άσχετα όμως από όσα ειπώθηκαν σήμερα, που μοιάζουν κανονισμένα και τετελεσμένα, ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΝΑ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!!!

Αν δεν παραιτηθούμε από την προσπάθεια, ίσως εντείνει τις προσπάθειες ο ίδιος να βρει διάδοχη κατάσταση ή έστω να προχωρήσει σε κάποιες συνεργασίες, που θα ανεβάσουν το budget και τους στόχους της ομάδας. 

Τα του ματς από το Onsports:

Οι «πράσινοι» επικράτησαν στο «Απόστολος Νικολαΐδης» 2-0 της Λαμίας για την 23η αγωνιστική, με γκολ των Μουνιέ (48΄) και Ινσούα (64΄), και ανέβηκαν έκτοι, δύο βαθμούς πίσω από τον Πανιώνιο.

Πολύ κακό ήταν το πρώτο ημίχρονο στη Λεωφόρο, με τον Παναθηναϊκό να θέλει αλλά να μην μπορεί και τους φιλοξενούμενους να μη δείχνουν ιδιαίτερη... διάθεση να επιτεθούν. Ο Κάτσε είχε δύο αξιόλογα σουτ εκτός περιοχής, με τον Μελίσσα να αποκρούει το πρώτο, ενώ το δεύτερο έφυγε εκτός εστίας, και ο Δώνης αστόχησε σε κεφαλιά από πλεονεκτική θέση στο 27΄, στην καλύτερη φάση των «πρασίνων» στο πρώτο μέρος.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (48΄), οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με ωραίο πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Το γκολ «ζωντάνεψε» το παιχνίδι και ο Αλτμαν στο 56΄ ελίχθηκε πολύ ωραία μέσα στην περιοχή, αλλά το τελικό του πλασέ ήταν αδύναμο και δεν δυσκόλεψε τον Μελίσσα. Στο 64΄, όμως, ο Ινσούα ξεμαρκαρίστηκε με εξαιρετική κίνηση και με ωραίο σουτ διπλασίασε τα τέρματα του Παναθηναϊκού και ουσιαστικά «σφράγισε» το αποτέλεσμα. Η Λαμία δεν μπορούσε να αντιδράσει και το υπόλοιπο του αγώνα ήταν τυπική διαδικασία, με τους φίλους των «πρασίνων» να στέλνουν το δικό τους μήνυμα, με συνθήματα κατά του Γιάννη Αλαφούζου και αποθέωση του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Είναι μόλις η δεύτερη φορά στο φετινό πρωτάθλημα που το «τριφύλλι» σημειώνει διαδοχικές νίκες, μετά τα «τρίποντα» επί του ΠΑΣ Γιάννινα και της ΑΕΛ στο «Απόστολος Νικολαϊδης» (6η και 7η αγωνιστική).

Οι δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη:

«Ακόμα χρειάζεται χρόνος για την ομάδα μας, ωστόσο το σημαντικό είναι ότι νικήσαμε. Πήραμε τους τρεις βαθμούς, έχουμε μια συνέχεια, περιμένουμε την προσθήκη και των άλλων παιδιών ώστε να είμαστε πιο δυνατοί στη συνέχεια. Κοντρολάραμε το παιχνίδι απόψε, κάναμε κάποια λάθη στο πρώτο ημίχρονο, κυρίως στις τοποθετήσεις μας, με αποτέλεσμα να μην κυκλοφορούμε σωστά την μπάλα. Τα διορθώσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, παίξαμε καλύτερα και μπορούσαμε να πετύχουμε τουλάχιστον ένα ακόμη γκολ. Γενικά πάντως είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κάναμε, η προσδοκία μας για τη συνέχεια είναι να πάρουμε όσα περισσότερα παιχνίδια και βαθμούς μπορούμε. Τα δύσκολα ματς που ακολουθούν δεν μας προβληματίζουν τόσο, γιατί είναι κόντρα σε καλές ομάδες που θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο, οπότε έτσι όπως είμαστε κι εμείς ίσως είναι καλύτερα για εμάς που τα έχουμε μπροστά μας».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Ινσούα, Οικονόμου, Αυλωνίτης, Γιόχανσον, Κάτσε (80΄ Στάικος), Τζανδάρης, Λουντ, Μουνιέ (75΄ Χατζηγιοβάννης), Αλτμαν (89΄ Μπουζούκης), Δώνης

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Μελίσσας, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Μπεν Τζεμιά, Ασίγκμπα, Ομο (54΄ Κουτρομάνος), Μπλάζιτς, Φράγκος (79΄ Καραγιάννης), Πίτι, Βασιλαντωνόπουλος, Μπούντνικ (55΄ Άστσεριτς)

ΥΓ. Έχοντας μόνο 2 like θα σε ξεφτιλίζω, με κάθε ευκαιρία.....κουράδα!!!


 
Top