Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, όσο η ομάδα παραμένει σε αδιέξοδο και προ των πυλών της Football League με αποκλειστική ευθύνη του Αλαφούζου και της κουστωδίας του, τόσο θα πυκνώνει και η δική μου αρθρογραφία. 

Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες για τον Σύλλογο, κανείς Παναθηναϊκός που σέβεται τα δάκρυα χαράς ή λύπης που έχυσε μετά από ένα θετικό ή αρνητικό αποτέλεσμα ενός αγώνα (μπάσκετ, ποδοσφαίρου, βόλεϊ, πινγκ πονγκ ή ότι άλλο παρακολουθεί), δεν δικαιούται να επικαλεστεί ψυχολογική κούραση, περιμένοντας στωικά το ΤΕΛΟΣ!!!

Αυτοί οι Παναθηναϊκοί που παρουσιάζονται -κυρίως στα social media- ως μια φτηνή απομίμηση του Πόντιου Πιλάτου, που "νίπτουν τας χείρας τους" και κοιμούνται ήρεμοι τα βράδια χωρίς καμιά ενοχή επειδή δεν στήριξαν τις επιλογές εκείνες που έφεραν τον Παναθηναϊκό στην καταστροφή, είναι οι τελευταίοι που δικαιούνται να απαιτούν από τον μοναδικό οικονομικά ισχυρό Παναθηναϊκό παράγοντα που υπάρχει αδιαλείπτως στο προσκήνιο (Δημήτρη Γιαννακόπουλο), να δώσει λύση ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!

Ο συναισθηματικός εκβιασμός του Γιάννη Αλαφούζου στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, που μετουσιώνεται στο ψευτοδίλημμα "μπες τώρα και πλήρωσε τις μαλακίες μου, αλλιώς ρίχνω την ομάδα στην Football League" που σιγοντάρετε και από τυχάρπαστους δημοσιογραφίσκους με δήθεν αποκλειστικά ρεπορτάζ για ενδιαφέρον και από άλλους επενδυτές, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!  

Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του κόσμου του Παναθηναϊκού και κυρίως των οργανωμένων (που έχουν τον τρόπο να προκαλέσουν μαζικές αντιδράσεις), να αναγκάσουν τον Γιάννη Αλαφούζο να ΠΛΗΡΩΣΕΙ όσα χρειάζονται, προκειμένου να παραδώσει τον Παναθηναϊκό στην κατάσταση που τον παρέλαβε. Με ρόστερ, με κάλυψη μέρος των χρεών (20 εκατομμύρια), με αδέσμευτα τα έσοδα των επόμενων χρόνων και στην Super League. Οτιδήποτε λιγότερο από αυτά, θα αποδειχθεί "Βατερλό" για όποια προσπάθεια αναγέννησης του τμήματος ποδοσφαίρου....... πριν καν ξεκινήσει.


Η Παναθηναϊκή ιστορία είναι τόσο γενναιόδωρη με τον Γιάννη Αλαφούζο, που του δίνει μια ευκαιρία να αποχωρήσει, όχι με το κεφάλι ψηλά, αλλά τουλάχιστον όπως αποχώρησαν και οι "σύμβουλοι" του και όχι ως κλέφτης και δολοφόνος του μέλλοντος του μεγαλύτερου Συλλόγου της Ελλάδος. 

Αφού συμβούν τα αυτονόητα, τότε ΝΑΙ θα έχει έρθει η ώρα της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ για τον Παναθηναϊκό, θα έχει έρθει η ώρα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, που ως άλλος Ηρακλής, πριν από οτιδήποτε άλλο,  επιβάλλεται να προσπαθήσει να φέρεις εις πέρας τον 5ο άθλο, "Να καθαρίσει τον Παναθηναϊκό από την κοπριά".

Χρόνια τώρα, ο μεγαλύτερος εχθρός αυτού του Συλλόγου είναι οι κηφήνες που ζουν παρασιτικά σε βάρος του Παναθηναϊκού και των παραγόντων του. 

Δημοσιογράφοι και Οπαδοπαράγοντες δίχως ίχνος αγάπης για τον Σύλλογο, κατάφεραν με την εφαρμογή του "διαίρει και βασίλευε" να ευημερούν, όταν ο Παναθηναϊκός παρήκμαζε. Όλοι αυτοί είναι επιτακτική ανάγκη να ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ. 

Η μεγάλη αποδοχή του κόσμου του Παναθηναϊκού στο πρόσωπο του Δημήτρη, σε συνδυασμό με την εξαφάνιση των κηφήνων,  ίσως φέρουν για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου την πολυπόθητη ΕΝΟΤΗΤΑ, δίνοντας τέλος σε έναν άνευ προηγουμένου ατερμάτιστο εμφύλιο σπαραγμό, που επί της ουσίας γιγάντωσε τους "απέναντι".

Κλείνοντας εφιστώ την προσοχή σε κάθε φίλο του Παναθηναϊκού, σχετικά με το ποιους και τι διαβάζει. Η προσπάθεια ορισμένων κύκλων να χρεωθεί το πιθανό ναυάγιο ο Γιαννακόπουλος που ψάχνει εναγωνίως λύση χωρίς να υποχρεούται, αντί για τον Αλαφούζο που κατάφερε μετά από 6 χρόνια αγωνιστικού μνημονίου και διοικητικής αναξιοπρέπειας να αυξήσει τα χρέη αντί να τα μειώσει, είναι εμφανής. 

Στο μυαλό μας πρέπει να έχουμε πρώτα να ΠΛΗΡΩΣΕΙ ο Αλαφούζος ώστε να αποφευχθεί ο υποβιβασμός και έπειτα την αποχώρησή του και την ΕΙΣΟΔΟ του Γιαννακόπουλου, που θα βάλει τον Παναθηναϊκό μας σε άλλη τροχιά, αντάξια της ιστορίας, των αρχών και αξιών του!!!

Αλέξανδρος



 
Top