Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, τις τελευταίες ώρες διεξάγεται ένα σκληρό παιχνίδι πόκερ μεταξύ Γιάννη Αλαφούζου και Δημήτρη Γιαννακόπουλο, με έπαθλο το ύψος των χρεών της ΠΑΕ που θα κληθεί ο καθένας από τους συγκεκριμένους να αναλάβει. 

Αν και ο Αλαφούζος δεσμεύτηκε απέναντι στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο (από τις πρώτες συζητήσεις του καλοκαιριού) πως θα αναλάβει 20 εκατομμύρια χρέη (που αφορούν κυρίως οφειλές προς το Δημόσιο και προσωπικές επιταγές σε ποδοσφαιριστές) με μεθοδευμένες κινήσεις έφερε τον Παναθηναϊκό προ των πυλών του υποβιβασμού, με αποκλειστικό στόχο τον συναισθηματικό εκβιασμό του μοναδικού πράσινου παράγοντα, που συνεχίζει να νοιάζεται για τις τύχες του Συλλόγου. 

Παράλληλα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο εκβιάζει: 1) τις υπόλοιπες ομάδες της SL να συναινέσουν στην κατάργηση της ποινής του υποβιβασμού λόγω χρεών προκειμένου να μην μειωθούν τα έσοδα τους από το τηλεοπτικό συμβόλαιο και τους λοιπούς χορηγούς, 2) την κυβέρνηση να επισπεύσει την ρύθμιση για τις 120 δόσεις και να τρέξει τις έγγραφες διαβεβαιώσεις για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ  3) τους απλήρωτους παίκτες προκειμένου να δεχτούν ότι τους δώσει ως προκαταβολή από τα οφειλόμενα και να δεχτούν μακροχρόνιους διακανονισμούς, υπό τον κίνδυνο να μην πάρουν τίποτα στο άμεσο μέλλον σε περίπτωση υποβιβασμού, 4) τον κόσμο του Παναθηναϊκού να μετριάσει τις αντιδράσεις του, αλλιώς θα τα κάνει όλα στάχτη και μπούλμπερη. 

Αν ο Αλαφούζος είχε απαντήσει θετικά στην επιστολή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και των συνεργατών του, δηλαδή πως δέχεται τους όρους που του έθεσαν, δεν σας κρύβω πως η πρώτη σκέψη μου θα ήταν, πως σε ότι αφορά τα 3 πρώτα, είναι σε συνεννόηση των δύο, με στόχο να μην "πνιγεί" η νέα διοίκηση με το καλημέρα στα χρέη, αφού έσοδα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..... εκτός από έναν μεγάλο αριθμό διαρκείας που θα έφερνε ο ενθουσιασμός της ανάληψης της ΠΑΕ από τον Δημήτρη.

Η εξαφάνιση όμως του Γιάννη Αλαφούζου, οι διαρροές από το περιβάλλον του περί άρνησης του όρου να μην δεχτεί πρόταση από πιθανόν άλλον ενδιαφερόμενο και τα γελοία έως κατάπτυστα πρωτοσέλιδα των Sportime και Sportday τον τελευταίο καιρό,  με οδηγούν στο συμπέρασμα, πως όλα είναι ενορχηστρωμένα αποκλειστικά από τον Αλαφούζο, ο οποίος κοιτάζοντας έναν γάιδαρο  που του χαρίζουν στα δόντια  (του προσφέρεται η ανώδυνη απεμπλοκή του από τον Παναθηναϊκό και κάνει και ναζάκια), ρισκάρει να τα χάσει όλα και να βρεθεί αντιμέτωπος με την οργή εκατομμυρίων Παναθηναϊκών, που μέχρι στιγμής τους συγκρατεί η ελπίδα της εισόδου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ.  

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εκτός του ότι έψαξε και βρήκε επενδυτές, εκτός του ότι πλήρωσε οικονομικοτεχνική μελέτη αξιοποίησης του ΟΑΚΑ, εκτός του ότι σπατάλησε πολύτιμες ώρες σε ραντεβού σε Αγγλία και Μαξίμου, πράγματα που δεν ήταν υποχρεωμένος να κάνει, έχει εκφράσει ξεκάθαρα την πρόθεσή του να εισέλθει στην ΠΑΕ, ακόμα και αν δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες έγκρισης του project Athens Alive από την κυβέρνηση...... ΜΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΟΡΟ:

Να πληρώσει ο Αλαφούζος όσα χρειάζονται, προκειμένου να παραδώσει την ΠΑΕ όπως την παρέλαβε. Με άδεια να αγωνίζεται στην Super League, με χρέη ανάλογα αυτών που παρέλαβε (28 εκατομμύρια ευρώ), με ένα ικανοποιητικό ρόστερ και αδέσμευτα τα μελλοντικά έσοδα της ΠΑΕ.

Η σωτηρία ή μη του Παναθηναϊκού, κρίνεται από τις κινήσεις του Γιάννη Αλαφούζου. Αυτός θα αποφασίσει αν θα φύγει από τον Παναθηναϊκό ως κυνηγημένος κλέφτης ή ως κάποιος που ναι μεν προσπάθησε, αλλά δε τα έκανε σκατά..... και την τελευταία στιγμή ανέλαβε την μερική ευθύνη των αστοχιών του, διευκολύνοντας την επόμενη ημέρα για τον Σύλλογο!!!

Αλέξανδρος


 
Top