Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση



Καλημέρα κύριοι, με εκπληκτικούς τους Καλάθη, Τζέιμς ο Παναθηναϊκός έκανε το καθήκον του στο Μιλάνο και άφησε τα "παιχνίδια" για τους υπόλοιπους..... προς απογοήτευση του γελοίου Παπαδόγιαννη που όταν βρισκόταν ο Εξάστερος πίσω στο σκορ, μας "συμβούλευε" να χάσουμε με μικρότερη διαφορά για να μην "καρφωθούμε" πως στήσαμε το ματς. 

Στο τέλος πήρε για άλλη μια φορά τα αρχίδια μας και τείνω να πιστέψω πως του αρέσουν τόσο πολύ, που επίτηδες γράφει όσα γράφει.....

Ο Παναθηναϊκός σήμερα όπως έγραψε και ο φίλος μου ο miklo δεν κέρδισε μόνο την Armani, αλλά και την αλητεία της Euromafia του Μπερτομέου, που με κάθε ευκαιρία μας δείχνει την πόρτα της οικειοθελούς εξόδου. 



Με το σημερινό αποτέλεσμα -έτσι όπως τα έχει καταφέρει η Euromafia- δεν ξεκαθάρισε η θέση που καταλαμβάνει ο Παναθηναϊκός, άρα δεν ξέρουμε και αν θα έχει το πλεονέκτημα έδρας...... το σίγουρο είναι πως αντίπαλο μας θα είναι η Ρεάλ. 

Τα δύο πρώτα ζευγάρια είναι τα ΤΣΣΚΑ-ΧΙΜΚΙ και ΦΕΝΕΡ-ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ..... και επειδή όλοι είναι γιουσουφάκια του Μπερτομέου μην περιμένετε θαύματα από Ζαλγκίρις, με μειονέκτημα έδρας θα αντιμετωπίσουμε την Ρεάλ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ!!! 

Εκτός πια και αν χάσουν και ο Ολυμπιακός και η Ρεάλ.....φτάσουμε την 3η θέση και παίξουμε με την Ζαλγκίρις. 

Τα υπόλοιπα από το OnSports

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο 28' βρέθηκε με 17 πόντους πίσω (69-52). Παρ' όλα αυτά δεν τα παράτησε και πήρε μία μεγάλη νίκη που ήταν η πέμπτη διαδοχική και πλέον περιμένει να δει αν θα τερματίσει πέμπτος, τέταρτος ή και τρίτος.

Οι «πράσινοι» στο δεύτερο μέρος αντέδρασαν και κατόρθωσαν να γυρίσουν το παιχνίδι, αλλά ο Ιερεθουέλο και η παρέα του τα έβλεπαν όλα... κόκκινα.

Στην παράταση το «τριφύλλι» ήταν ψύχραιμο ακόμα κι όταν έμεινε πίσω στο σκορ και τελικά σε μία περίεργη φάση κι ένα καλάθι του Τζέιμς -ενδέχεται να ακουμπάει την μπάλα παίκτης των γηπεδούχων- πήρε τη νίκη με 96-95.

Η εξέλιξη του αγώνα

Κακός αμυντικά ήταν στο ξεκίνημα του αγώνα ο Παναθηναϊκός Superfoods. Οι γηπεδούχοι βρήκαν εύκολα ρυθμό στην επίθεσή τους και κατάφεραν να ξεφύγουν με διαφορά διψήφια, ενώ στο 7’ είχαν προβάδισμα επτά πόντων (19-12), πριν διακοπεί η αναμέτρηση λόγω τάιμ άουτ. Οι «πράσινοι» συνέχιζαν να δυσκολεύονται στην αναχαίτιση των αντιπάλων τους και ο Κουζμίνσκας σκόραρε ανελλιπώς –εκμεταλλευόμενος και τις βολές που ήρθαν ως δώρο από τους διαιτητές- στέλνοντας την ομάδα του στο +12 (24-12), με το δεκάλεπτο να λήγει με 27-18, καθώς η ελληνική ομάδα αντέδρασε και μείωσε.

Η δεύτερη περίοδος έμοιαζε με… καρμπόν της πρώτης. Οι Λομβαρδοί συνέχιζαν να βλέπουν σαν… βαρέλι το καλάθι του Παναθηναϊκού κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ξεφεύγουν με μεγάλες διαφορές που προσέγγισαν ακόμα και τους 19 πόντους. Το «τριφύλλι» βελτιώνοντας την άμυνά του στο τελευταίο κομμάτι του πρώτου ημιχρόνου κατάφερε να μειώσει τη διαφορά στους έντεκα (53-42), αλλά σ’ εκείνο το σημείο οι διαιτητές ανακάλυψαν φάουλ σε σουτ τριών πόντων του Αμπάς. Ο Τζέιμς σκόραρε στη λήξη του ημιχρόνου με τρίποντο αλλά θεωρήθηκε εκπρόθεσμο και οι δύο αντίπαλοι πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ 55-42.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ ξεκίνησε αποφασισμένη να παίξει άμυνα. Οι «πράσινοι» κατόρθωσαν να δυσκολέψουν περισσότερο τους αντιπάλους τους και μείωσαν κάπως τη διαφορά, αλλά στο 26’ είχαν αρκετό δρόμο ακόμα καθώς έχαναν με δέκα πόντους (62-52) στο 26’. Μετά από αυτή τη διακοπή η διαφορά ανέβηκε ξανά σε υψηλά επίπεδα (69-52, 27’). Η αντίδραση αυτή τη φορά ήρθε από τους πρωταθλητές Ελλάδας οι οποίοι μείωσαν 69-57 στο 29’ και ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι κάλεσε τάιμ άουτ. Ο Παναθηναϊκός με τέσσερις σερί πόντους μείωσε σε 69-61 το οποίο ήταν και το σκορ που έγραφε ο φωτεινός πίνακας του «Μεντιολάνουμ Φόρουμ» στο 30’.

Η τελευταία περίοδος ήταν αυτή των… διαιτητών οι οποίοι το πήραν πάνω τους με διαδοχικά σφυρίγματα. Ο Παναθηναϊκός πλησίασε στο 34’ στους τρεις πόντους (73-70), αλλά σε αυτό το σημείο ο Ιερεθουέλο και η παρέα του ανέλαβαν δράση. Οι «πράσινοι» κατόρθωσαν με μεγάλη αντεπίθεση να περάσουν μπροστά παρά τα αισχρά σφυρίγματα των διαιτητών. Ωστόσο δεν υπήρχε πιθανότητα να τον αφήσουν να νικήσει. Ο Ντένμον έβαλε 2/2 βολές στα 4,6’’ και πέρασαν μπροστά οι «πράσινοι», αλλά ο Μπέρτανς με 3/3 βολές από το πέμπτο ανύπαρκτο φάουλ του Τζέιμς, ισοφάρισε σε 87-87 και ο αγώνας πήγε στην παράταση.

Στο έξτρα πεντάλεπτο ο Παναθηναϊκός συνέχισε να παίζει καλή άμυνα, παρέμεινε ψύχραιμος όταν έμεινε πίσω και τελικά μ’ ένα λέι απ του Τζέιμς στα δύο δευτερόλεπτα πριν το φινάλε πήρε μία πολύτιμη νίκη με 96-95.

Δεκάλεπτα: 27-18, 55-42, 69-61, 87-87, 95-96 παρ.

Αρμάνι Μιλάνο (Σιμόνε Πιανιτζιάνι): Γκάουντλοκ 13 (1), Πάσκολο 11, Ταρζέφσκι 8, Κουζμίνσκας 16 (1), Τσιντσιαρίνι 6, Αμπάς 2, Εμπαγιέ 9 (2), Μπέρτανς 5, Τζέρελς 7 (1), Γκουντάιτις 18

Παναθηναϊκός Superfoods (Τσάβι Πασκουάλ): Σίνγκλετον 10 (1), Τζέιμς 18, Πέιν 4, Παππάς 7, Ντένμον 12 (2), Γκιστ 18 (1), Βουγιούκας, Λεκαβίτσιους, Γκάμπριελ 3 (1), Λοτζέσκι, Καλάθης 18 (3), Αντετοκούνμπο 6 (1)


Μιλάμε για την επιτομή της αξιόπιστης διοργάνωσης...... τόσο "καθαρή", που ρωτάει ο ένας παίκτης τον άλλον, αν θα "παίξουν" τα παιχνίδια, για να αντιμετωπίσουν όποιους έχει αποφασίσει ο Μπερτομέου!!!!




 
Top