Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι και Χριστός Ανέστη, όσο και αν προσπαθώ εδώ και 2 ώρες να βρω έναν τίτλο για το σημερινό κείμενο, που να περιγράφει/αποτυπώνει την κατάντια των διοικούντων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δεν κατάφερα να βρω.....η ΞΕΦΤΙΛΑ τους είναι απερίγραπτη!!!

Γιατί αναμφισβήτητα η ΞΕΦΤΙΛΑ είναι δική ΤΟΥΣ.....δεν είναι ούτε του Παναθηναϊκού, ούτε των παικτών, ούτε του κόσμου του......ΑΥΤΟΙ οι κηφήνες επιβάλλεται να ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ εφ όρου ζωής!!! 

Παρέλαβαν ένα Παναθηναϊκό σε κρίση και ενορχηστρωμένα φροντίζουν να τον παραδώσουν σε πλήρη διάλυση και ανυποληψία....... αποδεικνύοντας πόσο μίσος είχαν απέναντι στον νοικοκύρη και Ευρωπαίο Παναθηναϊκό, που αντιστεκόταν στο βρώμικο εγχώριο κατεστημένο των κόκκινων και "πράσινων" κατσαπλιάδων. 

Αλεξιπτωτιστές και οπαδοπαράγοντες είχαν "Όραμα" για την ΠΑΕ......να διοικηθεί από τον κόσμο της...... και αφού αυτό ήθελαν, αυτό τους έδωσε ο παπατζής καναλάρχης και τον έκαναν Θεό τους επί 6 χρόνια.....

Και τον έκαναν οι οπαδοπαράγοντες Θεό, απειλώντας και προπηλακίζοντας κάθε φίλαθλο του Παναθηναϊκού που είχε άλλη άποψη, γιατί τους καθοδήγησαν αυτοί που χωρίς τα λεφτά του Βαρδινογιάννη δεν ήταν πια "Πιο ισχυροί από 10 Αμπραάμοβιτς"..... αυτοί που από το 2008 είχαν ως "Όραμα" να πληρώνει ο κόσμος, να αγοράζει φούσκες μετοχές (σαν αυτές των επιχειρήσεών τους) και αυτοί να εκβιάζουν κυβερνήσεις, γεμίζοντας τα πρωτοσέλιδα των πλήρως ελεγχόμενων φυλλάδων, με την αφεντομουτσουνάρα τους!!! 

Και 6 χρόνια ο κόσμος πλήρωσε 10 εκατομμύρια ευρώ, εγγραφόμενος μέλος στην Παναθηναϊκή Συμμαχία και άλλα τόσα για να αγοράζει εισιτήρια προκειμένου να βλέπει την άλλοτε κραταιή ομάδα του σε Ελλάδα και Εξωτερικό να ξεφτιλίζεται από Πανιώνιους και Γκαμπάλες........ να έχει να θυμάται σε αυτά τα 6 χρόνια ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ μόνο μια νίκη επί του αιωνίου αντιπάλου όταν η απόσταση που μας χώριζε από αυτούς ήταν 30 βαθμοί, που και αυτή μετατράπηκε στα χέρια των ηλιθίων καταστροφική...... πριν καν προλάβουν να "φωταγωγήσουν" την Αθήνα. 

Ζητούσαν επίσης "περιουσιακά" στοιχεία που να ανήκουν στην ΠΑΕ, "ανένδοτο" αγώνα στην παράγκα. γήπεδο "μόνο" στη Λεωφόρο..... και ο Αλαφούζος απλόχερα τους τα έδωσε, κερδίζοντας όσο χρόνο χρειαζόταν για να ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙ..... και όποιος δύστυχος έλεγε ή έγραφε "Ρε όλα αυτά είναι του κώλου, μέρα με την μέρα, χρονιά με τη χρονιά, μας διαλύει"..... οι πραιτοριανοί του έκοβαν μέχρι και το γήπεδο, αφού είχαν φροντίσει να υπάρχει "σκληρή πόρτα" σε όλες τις θύρες της Λεωφόρου. 

Και μείναμε σήμερα να κοιτάζουμε αποσβολωμένοι τους παίκτες να κάνουν αποχή, τους διοικούντες να παρακαλούν για τροποποιήσεις κανονισμών ώστε να παρατείνουν την περίοδο της παραμονής τους στις έμμισθες καρέκλες, οι οπαδοπαράγοντες να στριμώχνονται ποιοι θα έχουν ρόλο στην μετά Αλαφούζου εποχή σε έναν διαλυμένο Παναθηναϊκό και τα γαμημένα  ΜΜΕ να το παίζουν σήμερα αγανακτισμένα με την κατάσταση, αφού πρώτα εδραίωσαν τον Αλαφούζο γράφοντας ΨΕΥΤΙΕΣ επί 6 χρόνια. 

Και στο βάθος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, να είναι υπόλογος που ενδιαφέρθηκε να σώσει την κατάσταση. Να είναι υπόλογος επειδή δεν την σώζει με τους όρους του Αλαφούζου...... δηλαδή να πληρώσει τα χρέη άλλων, χωρίς καν να έχει εξασφαλίσει την βιωσιμότητα της ΠΑΕ μέσω των εξτρά εσόδων που θα φέρει η εκμετάλλευση εμπορικών χώρων στο ΟΑΚΑ. 

Και η αντίδραση για όλα αυτά? Μια "παναθηναϊκή" μάζωξη στο κλειστό της Λεωφόρου, για να μάθουμε τελικά ποιοι συνδεσμίτες στηρίζουν Γιαννακόπουλο και ποιοι προτιμούν να καταστραφεί η ομάδα, παρά να χάσουν τα χαρτζιλίκια.....

Πλέον έχω χάσει τη μπάλα, ειλικρινά δεν ξέρω τι να πιστέψω από όσα γράφονται και ακούγονται.....το μυαλό μου συνεχίζει να μου λέει πως η ομάδα θα σωθεί, ο Αλαφούζος θα αποχωρήσει οριστικώς και αμετακλήτως, οι μετοχές θα πάνε στον ΑΟ, θα τις διαχειριστεί η νέα διοίκηση που θα προκύψει η οποία θα είναι υπό τον έλεγχο του Δημήτρη, θα προχωρήσει η παραχώρηση του ΟΑΚΑ και τότε θα αρχίσει η νέα ελπιδοφόρος εποχή..... μέχρι να γίνουν όλα αυτά, υπομονή και αυτοκριτική!!! 

Αλέξανδρος


 
Top