Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, η επιθυμία χιλιάδων ΕΝΕΡΓΩΝ Παναθηναϊκών -που εκφράστηκαν ηχηρώς στα τελευταία 5 εντός έδρας παιχνίδια της Euroleague στο ΟΑΚΑ γιουχάροντας τον ύμνο της διοργάνωσης και φωνάζοντας ρυθμικά "καταλλήλως" διανθισμένο το όνομα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου - γίνεται πραγματικότητα. 

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν πρόκειται να προσκυνήσει τον Πασά Μπερτομέου, παριστάνοντας άλλο ένα από τα πρόθυμα γιουσουφάκια του...... τέλος από την πιο σικέ διοργάνωση της Ευρώπης. 



Για αυτή την απόφαση το Greenmood εγκαίρως είχε ενημερώσει τον κόσμο του Παναθηναϊκού, έχοντας αφήσει ως μοναδική περίπτωση να μην υλοποιηθεί, την πιθανή παραίτηση του Μπερτομέου. Όπως όλα δείχνουν ο Μαφιόζος περιβάλλεται με "εμπιστοσύνη" από τους υπόλοιπους 10 συνεταίρους, έτσι η αποχώρηση είναι πράξη αξιοπρέπειας και υπερηφάνειας. 

Ακόμα και αν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεπερνούσε την στάση της διαιτησίας απέναντι στον Παναθηναϊκό και τις αστείες ποινές των πειθαρχικών οργάνων της στο πρόσωπό του, δεν θα γινόταν να παραβλέψει με τίποτα την οικονομική αδιαφάνεια και τα πενιχρά έσοδα που αναγκάζουν τους ιδιοκτήτες των ομάδων που πρωταγωνιστούν σε οικονομική αιμορραγία (19 νίκες μεταφράστηκαν σε 703.000 ευρώ!!!).

Τέλος για όσους ισχυρίζονται πως η αποχώρηση από την Euroleague θα είναι καταστροφή για τον Σύλλογο (μειωμένο κατά πολύ το μπάτζετ, άρνηση σπουδαίων αθλητών να αγωνιστούν στην διοργάνωση της FIBA, απομάκρυνση του κόσμου από το γήπεδο, κ.α.) ας φρόντιζαν με την παρουσία τους στο γήπεδο να έστελναν το δικό τους μήνυμα..... Αυτοί που αγοράζουν αδιαλείπτως διαρκείας ή πηγαίνουν στο γήπεδο ρωτήθηκαν επί 5 συνεχόμενες αγωνιστικές και απάντησαν ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ Μ...Α ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕ!!!

Αλέξανδρος


 
Top