Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, μόλις μια αγωνιστική χρειάστηκαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού για να "σβήσουν" την κακή εμφάνιση της Τούμπας και να αποδείξουν πως μόνο τυχαία δεν βρίσκονται ισόβαθμοι (στο χορτάρι) με την περσινή πρωταθλήτρια στα χαρτιά ΑΕΚ που δεν είχε κανέναν περιορισμό στις μεταγραφές και  εκπροσωπεί την Ελλάδα στο CL. 

Εχτές ο Γιώργος Δώνης πήρε την ταυτότητα του Μαρίνου Ουζουνίδη και αν οι παίκτες του ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια, σήμερα θα μιλούσαμε για την πρώτη του μεγάλη νίκη στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Δυστυχώς 3 κλασικές ευκαιρίες δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ και έτσι άδικα χάθηκαν 2 πολύτιμοι βαθμοί στην προσπάθεια διαγραφής της ποινής του ευρωπαϊκού αποκλεισμού. 

Και όμως κύριοι, αυτή η αρρώστια που τρώει τα σωθικά του Συλλόγου διαχρονικά (Η ΓΚΡΙΝΙΑ) έκανε πάλι την εμφάνισή της. Γιατί παίζει ο Χρήστος Δώνης, το ερώτημα των ειδημόνων στην μιζέρια..... με το ζόρι να δημιουργήσουμε μια "σκιά" στην χαρά μας, στον ενθουσιασμό μας, για την φετινή εικόνα της ομάδας.

Παίζει ρε κλαπαρχίδα ξερόλα, γιατί δεν έχεις άλλον καλύτερο ετοιμοπόλεμο σε αυτή τη θέση....ο Στάϊκος είναι τραυματίας, ο Κάτσε ανέτοιμος για 90 λεπτά αφού προέρχεται από τραυματισμό και ο Τζανδάρης τόσο εγώ όσο και ο περισσότερος σκεπτόμενος κόσμος, δεν τον θεωρούμε καλύτερο του Δώνη..... Και αν δεν σε πείθει η δική μας γνώμη και του προπονητή σου (που όλα τα κάνει σωστά, εκτός ότι βάζει τον γιο του!!!), πήγαινε να διαβάσεις τα στατιστικά στοιχεία των δύο παικτών, κάνε την σύγκριση και γύρνα να δούμε, αν θα μας λες τις ίδιες κλαπαρχιδιές!!!

Προσπερνώ το συγκεκριμένο ζήτημα, το οποίο έπρεπε να θίξω γιατί με το ζόρι κάποιοι ψάχνουν να βρουν τον νέο Βύντρα προκειμένου να βγάζουν το κόμπλεξ τους, που το όνειρό τους να παίξουν ποδόσφαιρο έστω και σε ομάδα Α τοπικού δεν έγινε πραγματικότητα και πάμε παρακάτω. 

Αυτός ο Παναθηναϊκός έχει μέλλον (αν τον αφήσουν οι διοικούντες).... μόνο καλύτερος μπορεί να γίνεται όσο περνάει ο χρόνος. Οι "πιτσιρικάδες" που διαθέτει, αν προσηλωθούν στην δουλειά και δεν αναλωθούν στην περιποίηση της κώμης τους, τα τατουάζ, τα μοντέλα....όπως έκαναν προγενέστεροι αυτών, θα αφήσουν εποχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Έχουν μπροστά τους, έστω και από ατυχείς συγκυρίες, μια μεγάλη ευκαιρία....Να παίξουν στον μεγαλύτερο Σύλλογο της χώρας, με τον κόσμο να τους στηρίζει έχοντας τις λιγότερο δυνατές απαιτήσεις, από κάποιον που φοράει τη φανέλα με το τριφύλλι. Η παρουσία του Δώνη στον πάγκο της ομάδας, με κάνει να αισιοδοξώ, πως στο τέλος θα τα καταφέρουν. 

Βλέποντας το παιχνίδι από την κερκίδα, πραγματικά δεν συνειδητοποίησα εκείνη την ώρα το μέγεθος των ευκαιριών που χάνονταν.....σήμερα που τις είδα σε βίντεο, χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο!!!

Οι Γιόχανσον, Μακέντα, Μπουζούκης και Χατζηθεοδωρίδης, βρέθηκαν σε απόσταση αναπνοής να ανακηρυχτούν ήρωες της βραδιάς, αλλά..... "δεν"..... αυτό το γαμημένο "δεν", που δίνει δικαίωμα στον κάθε καραγκιοζάκο να μιλάει για κακή βραδιά της κούλας και όχι για καλή βραδιά του Παναθηναϊκού της απαγόρευσης μεταγραφών. 

Υπάρχει όμως και 2ος γύρος και σας το δηλώνω από σήμερα, αν η ομάδα δεν έχει πειραχτεί τον Γενάρη (πώληση παίκτη) και βοηθηθεί με 2-3 προσθήκες παικτών να γεμίσει το ρόστερ, αυτούς θα τους κερδίσει και θα τερματίσει και ψηλότερα στη βαθμολογία. 

Κλείνοντας δεν μπορώ να μην κάνω μια αναφορά στον κόσμο της ομάδας, που βρέθηκε μαζικά στις κερκίδες του ΟΑΚΑ και το μετέτρεψε έδρα...... Είναι κρίμα που αυτή τη χρονιά και με το κλίμα που υπάρχει δεν παίζουμε Ευρώπη.....θα χρειαζόμασταν 2 ΟΑΚΑ για να χωρέσουμε..... 

Σημαντική επίσης η ηχηρή παρέμβαση τους υγιούς κόσμου της ομάδας, στο σημείο που οι λίγοι γνωστοί ανεγκέφαλοι, άρχισαν να πετάνε καπνογόνα στον αγωνιστικό χώρο, αποτρέποντας τα χειρότερα.....

Αλέξανδρος



 
Top