Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, οι καρδιές εκατομμυρίων Παναθηναϊκών χτυπούν στο ρυθμό του ντέρμπι, αφού έστω και νοερά θα βρίσκονται άπαντες απόψε στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθεια της ελπιδοφόρας ομάδας του Γιώργου Δώνη. 

Οι τυχεροί που θα δουν από κοντά τον αγώνα και θα πανηγυρίσουν θέλω να πιστεύω τη νίκη, θα είναι κοντά στις 40.000.....ένας από αυτούς θα είμαι και εγώ, για αυτό με τη λήξη του παιχνιδιού δεν θα καταφέρω να αναρτήσω κείμενο.... άντε μέσω του τηλεφώνου να ανεβάσω έναν τίτλο και μια φωτογραφία. 

Σε αντίθεση με τους ΑΡΔ, ο Γιώργος Δώνης πιστεύει στους παίκτες του και στην νίκη...... και έτσι αντρίκεια, έχει αποποιηθεί τις δικαιολογίες σε ένα πιθανό "στραβοπάτημα".....Μάλιστα στις τελευταίες δηλώσεις του, αναφέρθηκε με σαφήνεια στο πως θέλει να αντιμετωπίζεται η ομάδα του....ως ΚΑΝΟΝΙΚΗ, με τον κόσμο να έχει απαιτήσεις ως οφείλει από τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ!!!

Μπορεί το 50% της ενδεκάδας να αποτελείται από ποδοσφαιριστές που δεν έχουν περάσει τα 21 χρόνια (Χατζηγιοβάννης, Μπουζούκης, Μαυρομάτης, Καμπετσής, Χατζηθεοδωρίδης), αλλά σε ταλέντο και ποιότητα δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από πολλούς ποδοσφαιριστές μεγαλύτερης ηλικίας που πέρασαν τα τελευταία χρόνια από τον Παναθηναϊκό και από 18ο στην Ευρώπη, τον κατέστησαν 180ο!!!

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ομολογουμένως υστερούν (σε σύγκριση με τους σημερινούς αντιπάλους τους) σε εμπειρία και τραπεζικούς λογαριασμούς, αλλά υπερτερούν σε φανέλα.... φοράνε αυτή με το τριφύλλι, τη μοναδική που έχει αγωνιστεί σε έναν τελικό και 2 ημιτελικούς Ευρώπης.... και θα την τιμήσουν. 

Η πολυπληθής παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες του ΟΑΚΑ, θα πρέπει να τους γεμίσει ενθουσιασμό, να τους τονώσει τον εγωισμό, να τους σπρώξει στην νίκη και όχι να τους καταβάλλει με άγχος. Αυτό εξαρτάται και από την  δική μας στάση. Υπομονή και επιβράβευση σε κάθε προσπάθεια, ακόμα και αν δεν έχει επιτυχή κατάληξη.... και κυρίως να μην δώσουμε την παραμικρή αφορμή να τιμωρηθεί η ομάδα μας. 

Ο Γιώργος Δώνης είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει τον Δημήτρη Κολοβέτσιο, ο οποίος προπονήθηκε, ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις, και τέθηκε στη διάθεση του. Πιθανότατα σήμερα θα παρατάξει την ομάδα σε σύστημα 3-4-3. 

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Κότσαρης, Διούδης, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Χατζηθεοδωρίδης, Στάικος, Τζανδάρης, Δώνης, Κάτσε, Μουνιέ, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Καμπετσής, Μακέντα.

O 41χρονος Αυστριακός ρέφερι Όλιβερ Ντράχτα ορίστηκε να διευθύνει το  παιχνίδι. Ο Αυστριακός ρέφερι, ο οποίος είναι διεθνής από το 2010, το καλοκαίρι του 2016 είχε σφυρίξει την αναμέτρηση της Μπρόντμπι με τον Παναθηναϊκό για τα προκριματικά του Europa League (1-1).



 
Top