Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Χαίρετε κύριοι, όπως θα γνωρίζεται οι περισσότεροι (κυρίως οι φίλοι που με ακολουθούν και στο facebook) μόνο υποστηρικτή της κυβέρνησης δεν με λες........αλλά σε ότι αφορά το θέμα της ρήξης Πολιτείας-ΕΠΟ, τάσσομαι ανοιχτά υπέρ του Κοντονή και κατά τις ανακοίνωσης του Παναθηναϊκού-Αλαφούζου!!! 

Μέσα από αυτό εδώ το site αλλά και στις κατ ιδίαν συζητήσεις που έχω κάνει με πολλούς από εσάς, έχω εκφράσει πολλάκις την άποψη πως το ποδόσφαιρο για να εξυγιανθεί χρειάζεται κατάργηση του ασύδοτου αυτοδιοίκητου της ΕΠΟ και κλείσιμο της στρόφιγγας με τα πολλά χρήματα, που απορρέουν από την Ευρωπαϊκή Συμμετοχή του Πρωταθλητή. 

Αν δεν υπάρχουν αυτά τα 20-30 εκατομμύρια που δίνει η απευθείας πρόκριση στους ομίλους του Champions League, κανένας παράγοντας δεν θα μοιράσει χρήμα στους επιτήδειους (που σε λίγες μέρες δικάζονται για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης) από την τσέπη του, για να δει την ομάδα του Πρωταθλήτρια με κάθε τρόπο. 

Δυστυχώς, η σημερινή διοίκηση του Παναθηναϊκού αποκλειστικά εξαρτώμενη οικονομικά από τα πενιχρά έσοδα που απορρέουν από τη συμμετοχή στην Ευρώπη (ταβάνι οι όμιλοι του Europa League), αντί να επικροτήσει αυτή την πρόθεση της Πολιτείας, γίνεται συνήγορος της ΕΠΟ και της μακροχρόνιας ανομίας που εκπροσωπεί.



Με λίγα λόγια, από έξω "κούκλα" και από μέσα "πανούκλα".......... Στον κόσμο του Παναθηναϊκού παρουσιάζεται με κάθε ευκαιρία ως καταγγελτική απέναντι στην ΕΠΟ και όταν φτάνει η ώρα της μάχης, συντάσσεται με τους κλέφτες........για να διατηρήσει τα ψίχουλα που παίρνει κάθε χρόνο, ώστε να επιβιώνει ως διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Να φανταστείτε ο ΠΑΟΚ που δεν καταφέρνει να βγει έστω δεύτερος και να διεκδικήσει την είσοδό του στους ομίλους του Champions League, στηρίζει την πρόθεση να υπάρξει ρήξη με την ΕΠΟ, αντιλαμβανόμενος πως μόνο έτσι θα επέλθει η κάθαρση.......αλλά φίλοι μου ο ΠΑΟΚ έχει ιδιοκτήτη που διοικεί με τα χρήματά του, δεν περιμένει να πουλήσει κάνα παίκτη ή να πάρει 2-3 εκατομμύρια ευρώ από το Europa για να βγάλει τις υποχρεώσεις του ή να κάνει μια μεταγραφή!!! 

Ο δικός μας "σωτήρας" διοικεί με ομολογιακά δάνεια, offshore εταιρείες, 50ευρα από τον κόσμο, ελεύθερους και δανεικούς παίκτες, προπονητικό κέντρο που στα χαρτιά ανήκει ακόμα στον Τσακίρη, παραμύθια περί ιδιόκτητων γραφείων και μεγάλης Λεωφόρου, διπλές τιμές στα εισιτήρια και ψίχουλα στον Ερασιτέχνη για την χρήση της Λεωφόρου!!! 

Ε όχι κύριοι, δεν θα συμφωνήσω με την διοίκηση της ΠΑΕ αλλά με την Πολιτεία, γιατί προτεραιότητα έχει η κάθαρση του ποδοσφαίρου και όχι η οικονομική επιβίωση της διοίκησης Αλαφούζου. 

Παραθέτω δύο ειδήσεις που φαινομενικά δεν έχουν σχέση με τον Παναθηναϊκό και το ποδόσφαιρο....... αλλά τελικά έχουν και παραέχουν. 

ΥΓ1. Με ένα τεράστιο πρόστιμο 160 εκατ. δολαρίων, που θεωρείται ένα από τα... μεγαλύτερα στην ιστορία των θαλάσσιων ασφαλίσεων, έκλεισε η γνωστή υπόθεση της ανυπολόγιστης οικολογικής καταστροφής που προκάλεσε πριν από 18 χρόνια το δεξαμενόπλοιο «Νήσος Αμοργός» του Γιάννη Αλαφούζου στη λίμνη Μαρακαΐμπο της Βενεζουέλας.

Σύμφωνα με την έγκυρη ναυτιλιακή έκδοση TradeWinds, η αποζημίωση των 160 εκατ. δολαρίων την οποία επέβαλαν τα δικαστήρια της Βενεζουέλας είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που αναμενόταν. Μάλιστα, συνυπολογίζοντας και τα 24 εκατ. δολάρια που ήδη έχουν πληρώσει οι ασφαλιστικοί οργανισμοί για την υπόθεση, η συνολική αποζημίωση ανεβαίνει στα 184 εκατ. δολάρια, που όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ισοδυναμεί στο εξαιρετικά υψηλό ποσό των 44 δολαρίων για κάθε λίτρο πετρελαίου που χύθηκε στη λίμνη.

Τελικά, τα δικαστήρια της Βενεζουέλας αρνήθηκαν στον εφοπλιστή και την ασφαλιστική το δικαίωμα του περιορισμού της ευθύνης (limit liability).

ΥΓ2. Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται τα επόμενα 24ωρα στην πολύκροτη υπόθεση της εισαγωγής τον Ιούνιο του 2014 με το πλοίο Noor-1 δύο τόνων ηρωίνης από τον Περσικό Κόλπο, μετά από συγκέντρωση νέων στοιχείων για την δραστηριότητα της ναυτιλιακής εταιρείας "Arab Wave Shipping FZE" με έδρα την πόλη Σάρντζα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Για την εταιρεία αυτή υπάρχουν ενδεικτικά στοιχεία ότι πιθανόν είχε δημιουργηθεί για να χρηματοδοτηθεί η αγορά της ηρωίνης. Η εταιρεία εξαφάνισε όλα τα στοιχεία της - τηλέφωνα, φαξ κλπ, τον Ιούλιο του 2014 όταν βρέθηκε η ηρωίνη στην χώρα μας.

Σύμφωνα με στοιχεία που προέκυψαν από αλληλογραφία των δικαστικών λειτουργών με ελληνικές διπλωματικές αρχές στο Ντουμπάι η εταιρεία δημιουργήθηκε το 2013 από έλληνα επιχειρηματία, ο οποίος σχετιζόταν και με μεγάλη ΠΑΕ.

Το όνομα του συγκεκριμένου επιχειρηματία έχει μνημονευθεί σε καταθέσεις για την εισαγωγή της ηρωίνης, είχε καταθέσει σχετικά, αλλά θεωρείται πλέον πιθανόν ότι θα κατηγορηθεί για την υπόθεση αυτή.

«Επιβαρυντικό» στοιχείο θεωρείται ένα mail που έστειλε σε εμπλεκόμενο στην υπόθεση σχετικά με έκδοση ταξιδιωτικών εγγράφων του για τα οποία εξετάζεται αν χρησιμοποιούνταν σε άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών.

Ακόμη, ο ίδιος επιχειρηματίας φέρεται να είχε, όταν έφθασε το Noor-1 στη Ελευσίνα, σειρά τηλεφωνικών επαφών με άλλον επιχειρηματία στην κατοικία του οποίου στη Φιλοθέη βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ηρωίνης.

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες στη δικογραφία για την υπόθεση της ηρωίνης έχουν ενταχθεί και 2-3 κρίσιμες συνομιλίες που έχουν καταγραφεί στα πλαίσια της έρευνας του πρώην αθλητικού εισαγγελέα κ Αριστείδη Κορέα για παράνομες ενέργειες στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Αλέξανδρος



 
Top