Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, αυτή η εβδομάδα ήταν εβδομάδα αναγνωστών. Από την Κυριακή και το 2-2 με τον ΠΑΟΚ (5η συνεχόμενη φορά που δεν κερδίσαμε στη Λεωφόρο), δεν έχω γράψει λέξη. Ανέλαβαν "δράση" οι φίλοι του site, απαλλάσσοντας με, από το μαρτύριο να ασχοληθώ με μία ομάδα, που δεν θυμίζει στο ελάχιστο τον Παναθηναϊκό που αγάπησα. 

Σε αυτές τις 5 ημέρες έχουν ειπωθεί πολλά, εκ των οποίων τα περισσότερα κατά του Στραματσιόνι, κυρίως από γελοίους δημοσιογραφίσκους, που ακόμα δεν μπορούν να ξεπεράσουν την αποπομπή του δημοσιοσχετίστα Αναστασίου, που είχε κάνει το "άβατο" των αποδυτηρίων φέιγ βολάν, προκειμένου να απολαμβάνει ασυλία!!!

Όντως ο Ιταλός στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (αλλά και σε προηγούμενα ματς), έκανε εγκλήματα. Φέρει 100% την ευθύνη του αποτελέσματος και δικαίως ο κόσμος τον "επίπληξε"....... αλλά το να φτάσουμε στο σημείο να αναπολούμε τον χορηγό του Μαρινάκη επί 2 χρόνια και ευεργέτη της Γκαμπάλα, πάει πολύ!!!

Αυτή η ξεφτίλα του Αυγούστου, δεν ξεπερνιέται από τους Παναθηναϊκούς με τίποτα..... ούτε καν με τις ευρωπαϊκές εμφανίσεις του θιάσου από τον Πειραιά, που παρά την βοήθεια της διαιτησίας, συνεχίζει να σκορπάει το γέλιο στους ανταγωνιστές του. παρά τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ που έχει υφαρπάξει μέσω των κλεμμένων Πρωταθλημάτων. 

Και πλέον δεν το λέμε μόνο εμείς. Η βρώμα τους έφτασε μέχρι το Βέλγιο. Και εδώ μπορεί να ακούγαμε την τραγική τηλεοπτική μετάδοση του ΟΤΕ και να γελάγαμε, αλλά στο Βέλγιο την ίδια ώρα οι δημοσιογράφοι σχολίαζαν:

«Μετά από τόσες λανθασμένες αποφάσεις, τη μία μετά την άλλη, νομίζω πως μπορούμε να αμφισβητήσουμε την ακεραιότητα του κυρίου Χάντερ. Έχουμε την αίσθηση πως σχολιάζουμε ένα "αγορασμένο" ματς». Μην ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε στο άντρο του Βαγγέλη Μαρινακη, δε θέλω να κάνω δίκη, αλλά o πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι κατηγορούμενος για διαφθορά και ότι έχει αγοράσει τέσσερα πρωταθλήματα στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Έχουμε την αίσθηση πως βρισκόμαστε σε μπανανία».

Αυτή είναι πλέον η εικόνα που έχουν παράγοντες, οπαδοί και δημοσιογράφοι του εξωτερικού για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Άντρο του Μαρινάκη και Μπανανία!!!

Αρέσει ή δεν αρέσει σε κάποιους, η πτώση του Ελληνικού ποδοσφαίρου είναι συνυφασμένη με την πτώση του Παναθηναϊκού της οικογένειας Βαρδινογιάννη. Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός, πως επί ισχυρού Παναθηναϊκού η Ελλάδα είχε 3 ομάδες στο Champions League (οι δύο απευθείας), ενώ τώρα που υποτίθεται το εκπροσωπεί ο Ολυμπιακός, εκτός από τον χαρακτηρισμό "Πρωτάθλημα της Μπανανίας",  δεν θα εκπροσωπείτε ΟΥΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ομάδα απευθείας στο Champions League.

Έτσι είναι κύριοι..... τα κάλπικα πρωταθλήματα στην Ελλάδα, δεν σου δίνουν βαθμούς στην Ευρώπη, ακόμα και αν βρίσκεται αραιά και που κάποιος Χάντερ, που θέλει να μιμηθεί τους Έλληνες διαιτητές και δίνει πέναλτι που δεν θα σφύριζε ούτε ο Φαταούλ!!!

Και την ώρα που συμβαίνουν όλα αυτά τα τραγελαφικά και η ομάδα του Δημοσίου και της Κλεψιάς ξεγυμνώνεται, η δική μας πρεμούρα είναι αν ο Λέτο θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το παιχνίδι με την ΑΕΚ ή αν το budget θα είναι πλέον το 1/3 ή το 1/4 από αυτό του μόνου σοβαρού ανταγωνιστή σου. 

Σοβαρολογείτε μωρέ? Με επιπλέον 2 ή 3 εκατομμύρια, θα αλλάξει επίπεδο ο Παναθηναϊκός? Θα περνάει τις Μπριζ, Σταντάρ, Γκαμπάλα? Θα έχει κανονικούς ποδοσφαιριστές και όχι παλαίμαχους, παροπλισμένους, δανεικούς και αιώνια ταλέντα? Σε ποιους τα πουλάτε αυτά? Σε αυτούς που έχουν πονέσει τα μάτια τους και έχουν ραγίσει οι καρδιές τους, παρακολουθώντας τον Παναθηναϊκό 4 χρόνια, να είναι ο απόλυτος κομπάρσος? 

Νέες εξαγγελίες, νέες υποσχέσεις, νέες παπαρολογίες..... μετά από μία χρονιά που αναφέρεις πως είσαι φίλαθλος του Παναθηναϊκού και σου χτυπάνε την πλάτη συμπονετικά μέχρι και οι φίλαθλοι της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, ενώ αυτοί του Ολυμπιακού δεν μπαίνουν καν στον κόπο να σε χλευάσουν για την Γκαμπάλα ή τον αποκλεισμό από τον Ατρόμητο? 

Κύριοι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Δεν μπορούμε να συντηρηθούμε άλλο με αναφορές στο πλούσιο ευρωπαϊκό παρελθόν μας, τα κατορθώματα του μπασκετικού Παναθηναϊκού και το ξεγύμνωμα του κλέφτη κάθε φορά που περνάει τα σύνορα. Δεν μπορούμε να καλύπτουμε την αγωνιστική ανυπαρξία μας, κάνοντας αναφορές στην "απόκτηση" ενός προπονητικού κέντρου εφάμιλλου ομάδων επιπέδου Πανιωνίου ή στην επικείμενη ανακατασκευή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, που δεν γεμίζει ακόμα και αν η διοίκηση αποφάσιζε να έχει ελεύθερη την είσοδο. 

Ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη, όλα αυτά που απώλεσε την τελευταία 5ετία. Χρήμα, πρωτοκλασάτους παίκτες, ικανά στελέχη στη διοίκηση και κυρίως δεκάδες χιλιάδες ενεργούς φιλάθλους. Μέχρι να επανακτήσει όλα τα ανωτέρω, θα βολοδέρνει μεταξύ μετριότητας και κατάντιας........ ελπίζοντας σε αποτυχίες των άλλων, προκειμένου να ικανοποιείτε....... επειδή εκτός της δικής του, ψόφησε και η κατσίκα του γείτονα!!!

ΥΓ1. Τριάντα διπλά στην Ευρώπη έχει κάνει ο Παναθηναϊκός και τριπλάσιες νίκες στην έδρα του...... και όμως ο δικαιολογημένα κλασικός βαζέλας 2008 (μιας και αυτή η ιδιότητα του έδωσε δουλειά), στα χρόνια που το παίζει "εκπρόσωπος" της νέας εποχής, θυμήθηκε μόνο αυτή επί της Ρόμα να κάνει αφιέρωμα.... ενώ αμφισβήτησε πως η πρόκριση επί της Σταντάρ χάθηκε, λόγω της εμμονής που υπήρχε για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Ναι κύριοι.... δυστυχώς είμαστε δύο στρατόπεδα στον Παναθηναϊκό..... οι Παναθηναϊκοί παντός καιρού και οι "Παναθηναϊκοί" με διαλείμματα!!! 

ΥΓ2. Ο Καπετάνιος "καθάρισε" από τον Παναθηναϊκό τους ακροδεξιούς..... τους ακροαριστερούς ποιος θα τους "καθαρίσει"? Ο Αλαφούζος? Χαχαχαχαχαχα!!!

ΥΓ3. Αν στη θέση των δύο αμυντικών του γαύρου, που "πούλησαν" την μπάλα και έφαγαν γκολ, ήταν ο Λουκάς...... θα είχαν στήσει ήδη κρεμάλες στο Σύνταγμα οι Παναθηναϊκάρες και οι αντικειμενικοί. 

Αλέξανδρος



 
Top