Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, η παρέα όσο πλησιάζουμε στον Αύγουστο αραιώνει και ειλικρινά αναρωτιέμαι που βρίσκετε τα λεφτά για διακοπές :)  

Αστειεύομαι φίλοι μου, ξέρω πως πολλοί από εσάς εκτός ότι τις δικαιούστε, έχετε περάσει βαρύ χειμώνα για να καταφέρετε να αποδράσετε λίγες ημέρες σε ένα νησί ή να επισκεφτείτε κάποιο εξοχικό, το μόνο που έμεινε να μας θυμίζει τις παλιές καλές εποχές (το οποίο πλέον και πληρώνετε το χρησιμοποιήσετε δεν τον χρησιμοποιήσετε, μέσω του καταργημένου ΕΝΦΙΑ).  

Όπου και αν βρίσκεστε όμως, γνωρίζω πως στο μυαλό σας υπάρχει και ο Παναθηναϊκός....... με την ευχή να ξαναγίνει Panathinaikos και όσο και αν δεν σχολιάζετε όπως πριν φύγετε διακοπές, συνεχίζετε να διαβάζετε φανατικά Greenmood. 

Από τη πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η αντίπαλος μας στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, εμείς εδώ στο Greenmood ξεκαθαρίσαμε πως δεν υπάρχει κανένα άλλο αποτέλεσμα πλην της πρόκρισης με δύο νίκες. 

Ούτε 4-5 γκολ ζητήσαμε, ούτε φανταστικό ποδόσφαιρο Ιούλιο μήνα..... Δύο νίκες έστω και με μισό μηδέν η καθεμία ζητήσαμε, προκειμένου να ξορκίσουμε τα 4 χρόνια ευρωπαϊκής κατρακύλας, που μας έφερε να βρισκόμαστε κάτω και από τον Αστέρα Τρίπολης στην ειδική βαθμολογία της UEFA. 

Έστω και δύσκολα, χάρη στην πιο πετυχημένη μεταγραφή αμυντικού την τελευταία δεκαετία, η νίκη στο πρώτο παιχνίδι ήρθε και απομένει άλλη μία, για να επιτευχθεί ο στόχος που εμείς ως Greenmood θέσαμε, τις δύο νίκες επί της ΑΙΚ.

Μιας ΑΙΚ, που όσο και αν θέλουν κάποιοι να την παρουσιάσουν ως μεγαθήριο (λόγω των 19 επίσημων παιχνιδιών που έχει δώσει, λες και πέρυσι όταν έχανε 3-1 από τον Ατρόμητο είχε δώσει λιγότερα) είτε για να δώσουν έμφαση στην πρόκριση (δεν πάνε και καλά τα διαρκείας), είτε για να φυλάξουν "πισινή" σε περίπτωση αποκλεισμού, είναι άλλη μία Μίντιλαντ (και εκείνη 20 επίσημα παιχνίδια είχε όταν μας αντιμετώπισε), που στα χρόνια του πιο σκληρού μνημονίου, είχαμε κερδίσει εντός 4-1 και εκτός 1-2..... με πλήθος Ελλήνων παικτών και μεταγραφές ξένων παικτών από το 3ο ή και 4ο ράφι της ευρωπαϊκής αγοράς.

Για την Ιστορία σας παραθέτω τους παίκτες που έπαιξαν στα 2 παιχνίδια με την Μίντιλαντ: Κοτσόλης, Σίλντενφελντ, Μέντες, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Μπούρμπος, Δώνης, Νάνο, Λαγός, Μπούι, Ζέκα, Πράνιτς, Ντίνας, Ατζαγκούν, Κλωναρίδης, Καρέλης, Πέτριτς, Μπεργκ. Μόνο ο νέος Ζλάταν....Μπερίσα δεν είχε παίξει :P

****Όχι πως έχει σημασία, αλλά προχτές με το που βγήκε ο Κουτρουμπής.... ο Παναθηναϊκός των περίφημων Ακαδημιών, ο διαχρονικός τροφοδότης της Εθνικής Ελλάδος, δεν είχε Έλληνα στην σύνθεσή του!!!

Ας έρθουν νίκες, προκρίσεις, διακρίσεις, τίτλοι.... και στο διάολο ο αφελληνισμός.... αν δεν έρθουν όμως, τον Μάη θα δώσετε λόγο και για αυτόν!!!

Συνολικό σκορ 6-2 επί της Μίντιλαντ που στο τέλος της χρονιάς κατέκτησε το πρωτάθλημα με 4 βαθμούς διαφορά από την Κοπεγχάγη και 16 από την Μπρόντμπι.....κάτι που δεν πρόκειται να κάνει η ΑΙΚ φέτος (σε 15 αγώνες έχει 7 νίκες, 6 ισοπαλίες και 2 ήττες). 

Αυτά προς αποκατάσταση της πραγματικότητας, γιατί με αυτά που γράφουν ορισμένοι, είναι σαν να απαιτούν στις 4/8 το βράδυ και μετά την πρόκριση να κατακλύσουμε την Ομόνοια φωνάζοντας ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ...... 



Εννοείται, πως ακόμα και αν έρθει η πρόκριση με ισοπαλία, δεν πρόκειται να τα βάψουμε μαύρα.... αλλά ένα "καμπανάκι" για την ευρωπαϊκή συνέχεια της ομάδας.....εμείς θα το ακούσουμε!!! 

Κάτω η "μπάλα" λοιπόν, να τελειώσουμε την υπόθεση πρόκριση απέναντι στην 7η ομάδα της Σουηδίας (κατάταξη σύμφωνα με τα πρωταθλήματα (5) που έχει κατακτήσει από το 1896 μέχρι σήμερα), γιατί στην επόμενη φάση σίγουρα θα αντιμετωπίσουμε καλύτερη ομάδα και με εμφανίσεις σαν την προχτεσινή, δεν θα έχουμε τύχη.

ΥΓ1. Το γκάλοπ που διεξήχθη τις προηγούμενες ημέρες και είχε σχέση με την εντύπωση που έχετε για τους νεοαποκτηθέντες παίκτες τελείωσε και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.....όσον αφορά την επίδοση του Ιμπάρμπο.... μόλις 3 στους 127 τον έχουν ξεχωρίσει. Ταυτίζομαι 100% με τους 124 που δεν τους γέμισε το μάτι.... τουλάχιστον μέχρι σήμερα. Το θετικό είναι, πως δεν έχει κλειστό τριετές και αν δεν μας κάνει στο τέλος του χρόνου, δεν θα χρειάζεται να τον αποζημιώσουμε, όπως έχουμε κάνει με το 80% των μεταγραφών Αλαφούζου!!!

ΥΓ2. Αν σκεφτούμε πως στα 5 παιχνίδια των Ελληνικών ομάδων, η μοναδική ομάδα που κέρδισε ήταν η δική μας..... είμαστε το ακλόνητο φαβορί για το πρωτάθλημα. Πως τους ξέφυγε τέτοιο επιχείρημα?

ΥΓ3. Από όταν έπαψε ο "Πρέσβης" του Ελληνικού ποδοσφαίρου να συνεισφέρει βαθμούς στον Εθνικό κορβανά (ας είναι καλά οι πράσινοι επαναστάτες και η παράγκα), εκτός ότι χάθηκε η απευθείας συμμετοχή του Πρωταθλητή στους ομίλους του Champions League, κινδυνεύει να χαθεί και το δεύτερο εισιτήριο για την ίδια διοργάνωση. Κροάτες και Ρουμάνοι καραδοκούν.....

Αλέξανδρος




 
Top