Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, δυστυχώς το άσχημο κλίμα που έχει δημιουργηθεί με αποκλειστική ευθύνη του Γιάννη Αλαφούζου, δεν άφησε ανεπηρέαστη την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη και τον ίδιο τον Μαρίνο. 

Παρά το καλό ξεκίνημα και την εμφανή διάθεση των παικτών να κατακτήσουν την νίκη, ένα γκολ του Αγρινίου από το πουθενά και κόντρα στην εικόνα του παιχνιδιού, έφερε την κατάρρευση. Από εκείνο το σημείο και μετά, τίποτα δεν πήγε καλά. Ο ένας αντί να μπει με τη μπάλα στα δίχτυα την πάτησε, ο άλλος δεν πρόλαβε να μπει τραυματίστηκε, ο επόμενος ενώ έχει πιάσει τα άπιαστα τρώει τη φόλα και με λίγα λόγια "όπου φτωχός κι η μοίρα του"

Η ήττα αυτή έρχεται κυρίως για να επιβεβαιώσει πόσο πουλημένα τομάρια και μουνόπανα, είναι οι δημοσιογράφοι. Οι ίδιοι που καλοπληρώνονταν από τον Αλαφούζο για να βλέπουν παίκτες και προπονητή ότι καλύτερο έχει περάσει από τον Παναθηναϊκό, από προχτές που έχει στερέψει η κάνουλα που έσταζε ευρώ και σιγουρεύτηκαν πως δεν υπάρχει καν προοπτική να ξανανοίξει, δηλητηριάζουν τον όποιο κόσμο απέμεινε να ελπίζει σε μια καλύτερη αγωνιστική εικόνα, όταν επιτέλους θα έχουν 2 μήνες προπόνησης οι παίκτες που αποκτήθηκαν τελευταία στιγμή. 

Προσωπικά, όσα και να γίνουν πλέον στο γήπεδο, με αφήνουν αδιάφορο.... δεν λέω θα χαίρομαι με τις νίκες, θα στεναχωριέμαι και θα εκνευρίζομαι με τις ήττες (όπως σήμερα), αλλά για μένα σημασία έχει η σωτηρία του Παναθηναϊκού. Εδώ δεν είχα αυτοσκοπό το πρωτάθλημα και στήριζα την ομάδα, όταν είχε ισχυρή διοίκηση που αν βούταγε τα χέρια της στα σκατά θα το κατακτούσε (άσχετα αν θα βρισκόμασταν εμείς σήμερα στη θέση των γαύρων να απολογούμαστε για τα κλεμμένα) και θα έχω απαιτήσεις από αυτούς που δεν ξέρουν αν θα πληρωθεί αύριο το συμβόλαιό τους, ο μισθός τους, το ενοίκιο του σπιτιού τους, αν θα είναι στην ομάδα τον Δεκέμβρη? 

Όχι κύριοι, όποιος θυμήθηκε σήμερα να έχει απαιτήσεις από τους παίκτες και τον προπονητή, ενώ 5 χρόνια χειροκροτούσε το τίποτα και αποθέωνε τους πουθενάδες, το λιγότερο είναι εγκάθετος και στημένος, με στόχο να διευρύνει τα ήδη μεγάλα προβλήματα του Συλλόγου!!!

Όπως καταλάβατε δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ με το σημερινό παιχνίδι, θα διαβάσετε τι έγινε, ποιος ξεχώρισε και άλλες κλαπαρχιδιές από τους γνωστούς παπαρολόγους που συνεχίζεται να τους δίνετε μεροκάματο με τα κλίκ σας, εμένα με ενδιαφέρει το Δάσος και όχι το Δέντρο. 

Οι πραγματικοί Παναθηναϊκοί, τώρα όσο ποτέ άλλοτε, έχουν υποχρέωση να στηρίξουν την ομάδα..... η πολυτέλεια του "φύγε εσύ, έλα εσύ" μας τελείωσε και μάλιστα αυτή πληρώνουμε......

Καληνύχτα σας.....και ψυχραιμία. 


 
Top