Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, ο διαχρονικά περιοδεύων θίασος της Ευρώπης πέρασε στους 32 (!!!) του Europa League και θαρρεί κανείς με τις αντιδράσεις τους, πως πήραν μέσα στην ίσια χρονιά το Champions League, το Europa League και το Mundial Συλλόγων!!!

Ο εφτάγκολος που περίμενε μέχρι το σωτήριον έτος 2007, για να κάνει διπλό στην Ευρώπη (Βέρντερ)  και υπέταξε την Μίλαν στο Καραϊσκάκης, που υπολείπεται 17 ολόκληρους βαθμούς από τη κορυφή του Ιταλικού πρωταθλήματος (σε 15 αγωνιστικές) και έχει για προπονητή τον Γκατούζο που απολύθηκε από τον ΟΦΗ (μπουαχαχα), νιώθει ΔΙΚΑΙΩΣ, πως έκανε το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό κατόρθωμα του!!!

Η ομάδα χαρά του κάθε ευρωπαϊκού χωριού όπως Γκόρνικ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Μόλντε, Χέρενφειν, Μακάμπι Χάιφα, Μακάμπι Τελ Αβίβ (μέχρι και από ομάδα μπάσκετ έχασαν οι αθεόφοβοι), κατάφερε να περάσει από έναν όμιλο, που είχε μέσα ομάδα από το Λουξεμβούργο και λίγο έλειψε να ζητήσουν να γκρεμιστούν τα τείχη, προκειμένου να υποδεχτούν τους θριαμβευτές Φετφατζίδη και Μπουχαλάκη!!! 

Αυτοί μπορεί να έχουν πάθει αμνησία, αλλά ΕΜΕΙΣ που έχουμε ταξιδέψει στα πέρατα της γης και έχουμε κάνει περήφανους τους Έλληνες, θυμόμαστε....και επειδή θυμόμαστε καλά, ΟΡΓΙΖΟΜΑΣΤΕ βλέποντας σήμερα τις πουστροφυλλάδες των ΑΡΔ, να μας κλέβουν μετά την Αθήνα και το σύνθημα που ηχεί στις παναθηναϊκές κερκίδες από το 1971!!! 

Το ότι ο Παναθηναϊκός περνά την χειρότερη δεκαετία της ιστορίας του, δεν αμφισβητείται από κανέναν μας..... δεν θα μπορούσαμε άλλωστε αφού τα εξευτελιστικά αποτελέσματα στην Ευρώπη το μαρτυρούν....Γκαμπάλες, Εστορίλ, Οντένσε και άλλα χωριά ασέλγησαν στο πτώμα του Παναθηναϊκού, αφού πρώτα τον δολοφόνησαν οι σωτήρες της ΠΕΚ και ο άνθρωπος που έχει γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου (κατά τους φορεατζήδες), Γιάννης Αλαφούζος!!! 

Αυτό όμως..... δεν δίνει σε κανέναν πούστη ΑΡΔ το δικαίωμα να παραχαράξει την ιστορία.... το ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είναι συνυφασμένο με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ..... είναι σαν να αρνείσαι πως η Δημοκρατία γεννήθηκε στην Ελλάδα, επειδή τα τελευταία 10 χρόνια ζούμε καμουφλαρισμένη χούντα. Δεν γίνεται!!! 

Όταν έχεις αποτελέσματα όπως τα παρακάτω (ένα δείγμα εξευτελιστικών ηττών, δεν θα φάω και την μέρα μου για πράγματα γνωστά στους πάντες).......

1/10/1997: Ρόζενμποργκ - Ολυμπιακός 5-1
5/11/1997 Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός 5-1
1/10/2002: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ολυμπιακός 4-0
10/12/2003:   Γιουβέντους - Ολυμπιακός 7-0
13/9/2005 Ολυμπιακός - Ρόζενμποργκ 1-3
1/11/2005: Ολυμπιακός - Λιόν 1-4
12/9/2006: Ολυμπιακός - Βαλένθια 2-4
13/8/2008 Ανόρθωση - Ολυμπιακός 3-0
17/9/2013: Ολυμπιακός - Παρί Σεν Ζερμέν 1-4
26/11/2014: Ατλέτικο Μαδρίτης - Ολυμπιακός 4-0

...... έχοντας μάλιστα ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ οικονομικά και παρασκηνιακά διοίκηση, καλά κάνεις και πανηγυρίζεις ξέφρενα μια πρόκριση στους 32, επί μιας τέτοιας Μίλαν.....αλλά ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα μπορείς γίνεις όταν καταφέρεις τουλάχιστον όσα κατάφερε ο Παναθηναϊκός......ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΤΕ!!! 

Κλείνοντας θα σας αναρτήσω ένα κείμενο που με έχει διχάσει...... σχετικά με το αν είναι παραλήρημα ή αλήθεια..... 


..... σίγουρα είναι παραλήρημα κάθε διαμαρτυρία του γαύρου για την διαιτησία στην Ελλάδα, ταυτόχρονα είναι όμως και αλήθεια, ΓΙΑΤΙ ανέκαθεν ο καθρέφτης των πραγματικών δυνατοτήτων των ομάδων είναι η Ευρώπη και όχι το ελληνικό πρωτάθλημα των Θείων, Περίεργων, Κοκαλιάρηδων, Γκαγκάτσηδων, Σαρρήδων και Γραμμένων...... και αν οι γαύροι το ανακάλυψαν ΦΕΤΟΣ, εμείς το ξέρουμε 20 χρόνια.... 

ΟΤΑΝ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ περνούσε 1ος από ομίλους του Ch;ampions League, ξεφτίλιζε ομάδες όπως οι Γιουβέντους, Άρσεναλ,  Βέρντερ,  Ίντερ, Ρόμα, Πόρτο..... ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ..... γιατί το ΕΔΙΝΑΝ με πραξικόπημα οι διατητές και τα παραρτήματα, στους Πάντο και ο Ανατολάκη, που έτρωγαν ΕΦΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΡΕΣ στην Ευρώπη!!!

ΥΓ. Όσα ξέρει ο κώλος του Κόλκα αυτή την βδομάδα, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος!!! 






 
Top