Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι και Χρόνια Πολλά, με νωπούς ακόμα τους πανηγυρισμούς του κόσμου του Παναθηναϊκού λόγω της χτεσινής τεράστιας νίκης της ομάδας μπάσκετ επί των Τούρκων της Φενέρ, οι κερκίδες της Λεωφόρου μας προσκαλούν σε ένα ακόμα "γλέντι"!!! 

Το ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου αναμένεται να ασφυκτιά από κόσμο και παλμό, παρά τα τσουχτερά εισιτήρια, την διοικητική αβεβαιότητα και το κακό ξεκίνημα της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη, που μετρά μόλις 3 νίκες σε 8 αγώνες, έχοντας αντιμετωπίσει αποκλειστικά υποδεέστερους αντιπάλους.........και όμως διατηρεί ακόμα επαφή με την κορυφή, λόγω της αγωνιστικής ανεπάρκειας των διεκδικητών του τίτλου. 

Με 3 ισοπαλίες και δύο νίκες, ο "ακέφαλος" Παναθηναϊκός των χιλίων προβλημάτων που ξεκίνησε με μείον 2 βαθμούς το πρωτάθλημα, απέχει 6 βαθμούς από την κορυφή και μόλις 4 από τον σημερινό αντίπαλό του Ολυμπιακό......που βρίθει οικονομικής υγείας και αγωνιστικής αλαζονείας. 

Η υπέρμετρη αλαζονεία των γαύρων, τους κάνει να πιστεύουν πως το σημερινό παιχνίδι είναι εύκολο για αυτούς, πως τα προβλήματα έχουν λυγίσει τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και θα περάσουν σήμερα ένα εύκολο απόγευμα, αλώνοντας την Λεωφόρο..... έστω και αν αναγκαστούν να αγωνιστούν αυτή τη φορά και να μην κερδίσουν άνευ αγώνα. 

Θέλω να πιστεύω πως ο Μαρίνος έχει δουλέψει πάνω σε αυτή την αλαζονεία και να τους επιφυλάσσει μια απότομη και ανώμαλη προσγείωση, βάζοντας στον αγωνιστικό χώρο 11 παίκτες που θα τρώνε σίδερο, από το ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ (δεν θα αντέξω άλλο χαμένο 45λεπτο). 

Μπορεί να έχει τις απουσίες δύο ποιοτικών επιθετικών παικτών (Λουτσιάνο, Τσάβες), αλλά η συμμετοχή τελικώς του Μολέντο, τον απαλλάσσει (όπως και εμάς) από το δίδυμο Κολοβέτσιου-Κουτρουμπή, με όσα θετικά αυτό συνεπάγεται για την ομάδα μας. 

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Μαρίνος αναμένεται να παρατάξει τους έντεκα με το γνωστό 4-4-1-1 .
Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Βλαχοδήμος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιο, Μολέντο και Χουλτ. Κουρμπέλης και Σιλά θα είναι οι αμυντικά χαφ, με τους Λουντ και Βιγιαφάνιες στα πλάγια. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Χίλιεμαρκ και στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Μολίνς. 

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Διούδης, Κουτρουμπής, Γιόχανσον, Ινσούα, Ρέις, Δώνης, Καμπέσας, Μουνιέ και Πίσπας. 

Εκτός, όπως αναμενόταν, έμεινε ο Τσάβες, καθώς δεν είναι ακόμη σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του, ειδικά σε ένα τόσο απαιτητικό παιχνίδι, ενώ... παρέα θα του κάνουν οι εξίσου ανέτοιμοι Λουτσιάνο, Τζανδάρης. Παράλληλα, «κόπηκαν» και οι Άλτμαν (τιμωρημένος)-Αυλωνίτης (λόγους τακτικής).

Δεν θέλω να πω περισσότερα, δεν θεωρώ το παιχνίδι εύκολο, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν το θεωρώ χαμένο, όπως κάποιοι προσπαθούν να προκαταβάλουν τον κόσμο. Θα γίνει μάχη και πιστεύω πως θα κερδίσει αν όχι ο καλύτερος, ο μαχητικότερος..... και τέτοιος είναι ο Παναθηναϊκός του Μαρίνου Ουζουνίδη!!!

Με σήμα στην καρδιά......






 
Top