Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Γράφει ο Μιχάλης

O Παναθηναϊκός πήρε μια σπουδαία νίκη από κάθε άποψη κόντρα στην Φενέρμπαχτσε. Για μια ομάδα καινούργια που χτίζεται τώρα, οι νίκες είναι πάνω από κάθε κριτική εμφάνισης. Κοινώς νίκη να είναι και το καλάθι ας μπει και με το… πόδι. 

Πριν φτάσουμε στον μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νίκο Παππά ας μιλήσουμε για την ομάδα. Ο Παναθηναϊκός σε αυτόν τον αγώνα έδειξε για ένα ημίχρονο τι ήταν μέχρι τώρα και στο άλλο τι πρέπει να γίνει. Στο πρώτο μέρος νωθρός με κακές περιστροφές στην άμυνα έμεινε στο -8 κυρίως χάρη στα ξεσπάσματα παικτών του. Με 44 πόντους και με την άμυνα μας άλλου για άλλου, τα φίδια είχαν αρχίσει να .. ζώνουν το ΟΑΚΑ.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που πρέπει να είναι στο μέλλον για να διεκδικήσει τα υψηλά όνειρα του. Άμυνα, πίστη, υπομονή. Αυτά χρειάστηκαν για να γυρίσει ο Παναθηναϊκός το ματς. 24 πόντους σε ένα ολόκληρο ημίχρονο όταν είχε φάει 23 στην δεύτερη περίοδο. Σωστή κυκλοφορία της μπάλας στην επίθεση. 

Να το πούμε και αριθμητικά. Στο πρώτο ημίχρονο η Φενέρ είχε πέντε κλεψίματα και επτά λάθη. Στο δεύτερο είχε μηδέν κλεψίματα και επτά λάθη. 

Φτάνουμε τώρα στο μεγάλο πρωταγωνιστή. Ο Νίκος Παππάς είναι μια σπάνια περίπτωση παίκτη. Πολλές φορές οι δημοσιογράφοι θίγονται γιατί λέει προκαλεί. Λοιπόν στα περισσότερα ο Παππάς έχει απόλυτο δίκιο. Είναι πάντα ο εύκολος στόχος και λογικό είναι κάποια στιγμή να ξεσπάσει. 

Μόλις χθες μεγάλη ιστοσελίδα (Θεωρητικά… αντικειμενική) ανέβασε φωτογραφία που έλεγε: "Ο Νίκος Παππάς διανύει άλλη μια δύσκολη περίοδο στην καριέρα του". 

O Παππάς που έχει σε 4 ματς Ευρωλίγκα 13 πόντους μέσο όρο διανύει την χειρότερη περίοδο της καριέρα του; Και μετά φταίει ο Παππάς; Σοβαρά μιλάμε;

Εν πάση περίπτωση το καλύτερο που έχει να κάνει ο Παππάς είναι να πει με ονόματα με ποιους έχει πρόβλημα και να τελειώνει η υπόθεση. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού τον λατρεύει. Στην ομάδα του έχουν εμπιστοσύνη. Και ο Πασκουάλ… που θα τον τελείωνε (έτσι λέγανε οι ειδικοί) τον έκανε να παίζει το καλύτερο μπάσκετ της καριέρας του εδώ και 1,5 χρόνο. Δεν θα σταματήσουν να ασχολούνται μαζί του γιατί πολύ απλά πουλάει. Ας συγκεντρωθεί και ας συνεχίσει να κάνει αυτό που κάνει από την αρχή της χρονιάς και να μιλούν οι άλλοι για .. δύσκολη περίοδο. 

Υ.Γ Το είχαμε τονίσει σε προηγούμενο κείμενο. Όσο ο Καλάθης είναι καλά ο Παναθηναϊκός θα διεκδικεί τα πάντα απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Υ.Γ.1 Ζέλικο Ομπράντοβιτς μην χαλάς αυτό που έφτιαξες 13 χρόνια.


 
Top