Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, τεράστια νίκη σήμερα για τον Εξάστερο απέναντι σε όλους και σε όλα και κυρίως απέναντι στην μαφία του Μπερτομέου, που είχε βάλει σκοπό να μην πανηγυρίσουμε σήμερα μια αρχιδάτη νίκη, δια χειρός Νίκου Παππά, που με μοναδικό τρόπο, απάντησε σε όλους τους στημένους ρουφιάνους αλήτες δημοσιογράφους!!! 

Δεν θυμάμαι να έχω πανηγυρίσει ποτέ άλλοτε τόσο μια νίκη (εξαιρούνται οι νίκες σε final four και απέναντι στον γαύρο) και ένας από τους λόγους της "υπερβολής" ήταν η συνολική απόδοση, αλλά και το buzzerbeater του Νίκου Παππά, λίγες μέρες μετά την αισχρή επίθεση που δέχεται από το κύκλωμα των ΑΡΔ. 

Επιπλέον ήταν μια νίκη απέναντι στην ομάδα του συστήματος του Μπερτομέου και της Tourksih Airlines, όπου έχει μετατρέψει τον άλλοτε αξιοπρεπή Ζοτς σε μια γραφική φιγούρα των γηπέδων, χωρίς αυτό να αναιρεί την αξία του ως προπονητής. 

Πριν αναδημοσιεύσω οτιδήποτε από τους πιο σχετικούς (ξέρετε αυτούς που έχουν διακρίνει πως ο Ελληνικός κορμός του Παναθηναϊκού υστερεί και δεν υπάρχει ηγέτης στην ομάδα του Πασκουάλ), θέλω να φωνάζω δυνατά: ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΠΠΑ, ΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΓΑΜΑ TA MOYNIA TA ΑΡΔ!!! 

Τα υπόλοιπα από τον Sport Fm:

Ανεπανάληπτο show του Παππά στο θρίλερ του ΟΑΚΑ! Με εννιά δικούς του πόντους στο τέλος και μεγάλο τρίποντο 1'' πριν τη λήξη, ο Έλληνας γκαρντ χάρισε τεράστια νίκη στον Παναθηναϊκό επί της Φενέρ, 70-68 

Ο Έλληνας γκαρντ πέτυχε τους εννιά τελευταίους πόντους του Παναθηναϊκού, σημείωσε το νικητήριο τρίποντο 1’’ πριν τη λήξη και ουσιαστικά… σκότωσε τη Φενέρμπαχτσε, χαρίζοντας τεράστια νίκη στον ψυχωμένο Εξάστερο με 70-68. 

Θρίλερ στο κλειστό του Αμαρουσίου, με τους παίκτες του Πασκουάλ να δυσκολεύονται στην επίθεση, αλλά να παίζουν άμυνα από… άλλον πλανήτη στο δεύτερο μέρος, χάρη στην οποία έμειναν όρθιοι, μέχρι να έρθει το ρεσιτάλ του 27χρονου άσου. 

Στους 24 πόντους σταμάτησε ο Παππάς, ενώ 12 είχε ο Καλάθης με 6 ασίστ και πάντα… μέσα σε όλα. Χαμηλά στο σκοράρισμα ο Σίνγκλετον (με 6π.), αλλά μάζεψε 8 ριμπάουντ και ήταν πραγματικός κέρβερος στην άμυνα, στο δεύτερο 20λεπτο. Βοήθησε πολύ ο Αντετοκούνμπο όταν μπήκε στο ματς, έδωσε και τη ψυχή του ο Γκιστ παρά το ότι ήταν φορτωμένος με φάουλ από νωρίς, φοβερό κοουτσάρισμα από τον Πασκουάλ που πήγε σε τρικ με χαμηλά σχήματα και τελικώς δικαιώθηκε, δένοντας… κόμπο τους πρωταθλητές Ευρώπης στην επανάληψη. 

Επόμενο ματς για τον Εξάστερο, που ανέβηκε στο 2-2, με την Μπασκόνια στην Ισπανία, στις 2 Νοεμβρίου. 



ΥΓ.. Συνέχεια στην κόντρα που έχει με τους δημοσιογράφους έδωσε ο Νίκος Παππάς στο ματς του Παναθηναϊκού επί της Φενέρμπαχτσε.

Ο 27χρονος γκαρντ πέτυχε ένα τεράστιο τρίποντο στα 1,2’’ πριν τη λήξη, που τελικά έδωσε τη νίκη στους «πράσινους» και αμέσως μετά στράφηκε προς τα δημοσιογραφικά θεωρεία του ΟΑΚΑ, όπου δείχνοντας φάνηκε να απευθύνεται με… γαλλικά στους δημοσιογράφους, λέγοντάς τους:

«Που είστε; Που είστε; Που είστε ρε ΜΟΥΝΙΑ;».

 
Top