Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Γράφει ο GT67

Καταλαβαίνω πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση για τον Παναθηναϊκός μας, καθώς γνωρίζω πολύ καλά, ότι μιλάμε για πολλά εκατομμύρια χρεών. Μάγοι δεν υπάρχουν, ούτε και επενδυτές-ενδιαφερόμενοι. Ποιος θα βάλει πολύ περισσότερα από 50 εκατομμύρια, όταν ξέρει ότι ΠΟΤΕ δεν θα τα πάρει πίσω? 

Όταν γνωρίζει ότι ούτε Ευρώπη μπορεί να παίξει, γιατί οι όμιλοι πλέον είτε του C.L είτε του E.L φαντάζουν όνειρο απατηλό λόγω της θέσης μας στους πίνακες της UEFA. Όταν γνωρίζει πως ακόμα και αυτά τα πενιχρά έσοδα της NOVA έχουν προεισπραχθεί.....ενώ δεν αποκλείω αν περάσει η πρόταση των παλαιμάχων να προεισπραχθούν μέχρι και τα διαρκείας για 3 έτη. Η γνώση όμως αυτή δεν σημαίνει ότι θα κλάψω τον μακαρίτη πριν καν πεθάνει. 

Μου είναι δύσκολο να είμαι αυστηρός με ΑΥΤΟΝ τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌ. ΔΕΝ είναι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, που γνώρισα και είχα απαιτήσεις. ΔΕΝ μπορώ να τον κριτικάρω. ΔΕΝ γίνεται. ΔΕΝ μιλάμε για ένα υγιές σωματείο. ΔΕΝ μιλάμε για ποδοσφαιρική λογική. ΌΛΑ είναι στον αέρα.

Είναι τεράστια τα ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ που αντιμετωπίζει. Διοικητικά, οικονομικά, αγωνιστικά και τύχης. Χωρίς διοίκηση μωρέ, υπάρχει ομάδα? Σε ποιους να ποντάρεις για την "Ανάσταση"? Στον αγράμματο Κωνσταντίνου, στο γιουσουφάκι του Αλαφούζου Βλάχο, στον Σωπήλη που έχει χρεοκοπήσει ήδη δύο εταιρείες δικές του?

Εκτός της ανικανότητας αυτών που διοικούν, χωρίς μέτοχο που να βάζει το χέρι στην τσέπη και τα εκατομμύρια του κόσμου να έχουν εισφέρει μετά το κάλεσμα μόλις 82.000 ευρώ, γίνεται? Ε, δεν γίνεται!!

Ουδείς γνωρίζει όχι τι θα «σκάσει» αύριο, αλλά ούτε μετά από ένα λεπτό. Μόλις τώρα πληροφορηθήκαμε για τις απαιτήσεις του Σάντσεθ, ενός παίκτη που έμεινε μόλις 6 μήνες και έπαιξε 3 παιχνίδια αν θυμάμαι καλά. Ο κατάλογος των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων, δηλαδή αυτών που επισύρουν ποινή αφαίρεσης βαθμών, ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ. 

Απλήρωτοι οι παίκτες ή για να το βάλω στην σωστή του βάση, χωρίς να έχουν πάρει την δόση Οκτωβρίου, στηρίζουν την ομάδα λόγω της ύπαρξης του Μαρίνου και δεν προχωρούν σε προσφυγή, αλλά μέχρι πότε? Ήδη κυκλοφορούν σενάρια, πως ο Χουλτ θα καταθέσει για 125.000 ευρώ, προκειμένου να μείνει ελεύθερος και να ανηφορίσει προς Τούμπα.  

Ναι δεν είναι παιχταράδες, δεν είναι οι παίχτες που είδα πριν μια δεκαετία, για να μην πω παλιότερα.
Μέτριοι θέλετε να τους πείτε? Μαζί σας. Αλλά ρε Χριστιανοί, βάλτε τον εαυτό σας στην θέση τους, και με το χέρι στην καρδιά πείτε μου πως θα λειτουργούσατε? Θα παίζατε τσάμπα? Θα χαρίζατε όσα σας χρωστούν? Καταλαβαίνετε πως δεν μιλάμε για παίκτες που έχουν πάρει εκατομμύρια από το ποδόσφαιρο, αλλά για κάποιους με συμβόλαια 200-300 άντε 400.000 ευρώ. 

ΥΓ1. Έγραψα πριν μερικές μέρες, η ομάδα βασίζεται σε 14-15 παίκτες που συναλλάσσουν ρόλους μεταξύ τους.  Μια βασική και τρεις αλλαγές. Μια 11αδα μέτρια, μέτρια ξαναλέω, που από αύριο θα είναι πετσοκομμένη καθώς τρεις τουλάχιστον παίκτες μπορεί να βγήκαν off στο χθεσινό ματς. Αν λοιπόν Βίγιαφάνιες Κουρμπέλης Μολίνς δεν τα καταφέρουν, πέστε μου εσείς σε ποιους θα ποντάρει ο Ουζουνίδης για το ματς στο Περιστέρι?

ΥΓ2. Σκεφτείτε τώρα, αν για παράδειγμα Μολέδο Λουντ Χουλτ ή δεν ξέρω κι εγώ ποιος άλλος πωληθούν τι έχουμε να τραβήξουμε στο Β’ γύρο.

ΥΓ3. Τι να πω για την Κυριακή? Κακή ομάδα, ελάχιστες οι ευκαιρίες που κάναμε, συνειδητά επέλεξε ο Μαρίνος να το «κλέψει» αλλά δυστυχώς στα 30 δεύτερα προ της λήξης μας το έκλεψαν. Δεν μας «βγαίνει» ΤΙΠΟΤΕ.

ΥΓ4. Ναι «βράζω» με την εικόνα μας, αλλά ταυτόχρονα πονώ. Το να αρχίσω όμως τα μπινελίκια, τις κατάρες, το να φύγουν όλοι, το να ασκήσω σφοδρή κριτική απ το Ουζουνίδη μέχρι τον τελευταίο παίκτη, αλήθεια σε τι βοηθά? Το πολύ πολύ να τον "θάψω" πριν καν πεθάνει!!!  


 
Top