Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, για άλλη μια φορά γίναμε μάρτυρες της αλητείας και της υποκρισίας που χαρακτηρίζει από την πρώτη ημέρα της ζωής τους, τα σιαμαία σωματεία με σήμα τους τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο και τον ασπρόμαυρο δικέφαλο αετό.

Πρακτικές αλητείας και υποκρισίας, που χαρακτηρίζουν τόσο τον χαλίφη (Μαρινάκη), όσο και τον επίδοξο χαλίφη (Σαββίδη) του ελληνικού ποδοσφαίρου, με μόνιμο θύμα το ίδιο το ποδόσφαιρο...... και την μοναδική ομάδα που αποτελούσε διαχρονικά το εμπόδιο στα βρώμικα σχέδια τους. Τον Παναθηναϊκό ή σωστότερα τον Panathinaikos, γιατί αυτόν εχθρεύονταν περισσότερο. 

Η θεατροποίηση του ποδοσφαίρου είναι γεγονός. Πλέον στο τέλος της χρονιάς και στην καθιερωμένη γιορτή του ΠΣΑΤ, δεν θα βραβεύεται ούτε ο προπονητής που παρουσίασε την καλύτερη ομάδα, ούτε ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με το χρυσό παπούτσι, αλλά ο καλύτερος ηθοποιός προπονητής/παίκτης με μια πιστή αντιγραφή του χρυσού αγαλματιδίου των Oscar. 



Μεγαλύτερο όμως ρόλο σε αυτή την αχαλίνωτη επίδειξη αναξιοπρέπειας και αθέμιτης επικράτησης, έχουν οι Αλήτες Ρουφιάνοι Δημοσιογράφοι. Μια απλή αντιπαράθεση των κειμένων τους για την ίδια αθλιότητα, όταν αφορά την ομάδα τους και όταν αφορά τον αντίπαλό τους, είναι ικανή για να σας πείσει για τον βρώμικο ρόλο τους. 


Από εχτές το βράδυ, όλοι οι πληρωμένοι δημοσιογραφίσκοι του Ιβάν έχουν πέσει με τα μούτρα στα πληκτρολόγια τους προκειμένου να πείσουν τον φίλαθλο κόσμος της Ελλάδας, πως ο Γκαρθία έκανε θέατρο και κακώς δεν παρέμεινε να διεξαχθεί ο αγώνας κανονικά. 



Οι ίδιοι πληρωμένοι κονδυλοφόροι που ευτελίζουν το λειτούργημα της δημοσιογραφίας, στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, αναφέρονταν αποκλειστικά στο γράμμα του νόμου και όχι στην σοβαρότητα του τραύματος του θεατρίνου Ίβιτς. Σε ένα παιχνίδι που ήταν ήδη πίσω στο σκορ και ολοφάνερα το άδειο κουτί μπύρας (που ζυγίζει λιγότερο από 330 γραμμάρια κύριε Κόλκα) χτύπησε σε άλλο σημείο από αυτό που μάτωσε το κεφάλι του προπονητή τους!!! 


Ενώ αυτοί που πληρώνονται αδρά από τον Βαγγέλα, που μετά από κάθε βίαιο περιστατικό στην έδρα τους κατά των παικτών του Παναθηναϊκού (όπως οι πυροβολισμοί στον Τζόρβα, οι πέτρες στον Νικοπολίδη, οι φωτοβολίδες και τα καπνογόνα σε όλη την αποστολή στο ματς της Ριζούπολης) έλεγαν πως το γήπεδο ήταν εκκλησία και το ποδόσφαιρο είναι για άντρες, από εχτές διαρρηγνύουν  τα ιμάτιά τους πως το σκίσιμο στο χείλος του Γκαρθία δικαιολογούσε την διακοπή του αγώνα και την διαμονή του για 12 ώρες σε νοσοκομείο!!!





Όλες αυτές οι κωλοτρυπίδες σε πλήρη συνεργασία με τους ιδιοκτήτες και παράγοντες αυτών των συγκεκριμένων ομάδων, οπλίζουν διαχρονικά τα χέρια των κακοποιών φιλάθλων τους,  χωρίς καμιά ενοχή. Είναι εξάλλου τόσο μεγάλο το χρηματικό αντίτιμο (έξοδος στο Champions League), που δεν υπάρχουν περιθώρια για το ευ αγωνίζεσθαι. 


Υπάρχει όμως ένας αξιοπρεπής και έντιμος Σύλλογος που ακόμα αντιστέκεται σε αυτές τις πρακτικές. Στις γελοίες αποχωρήσεις άνευ λόγου και αιτίας, για μια πούστικη επικράτηση στα "χαρτιά".  Ο Σύλλογος αυτός -που με τις ομάδες του σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ έχει κάνει περήφανους όλους τους Έλληνες φίλαθλους- λέγεται ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ!!!

Αυτή την αξιοπρέπεια δεν μπορεί να την ακυρώσει ούτε καν ο Αλαφούζος επειδή χρωστάει και της Μιχαλούς..... στην τελική πληρώνει με καθυστέρηση, ΔΕΝ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ με ένα νόμο, ένα άρθρο!!!


Το παράσημο της αξιοπρέπειας και της εντιμότητας, είναι καρφιτσωμένο στην καρδιά κάθε Παναθηναϊκού...... γιατί ο Παναθηναϊκός δεν είναι απλά ένας Σύλλογος, αλλά νοοτροπία...... γιατί το να υποστηρίζεις φανατικά κάποιον Σύλλογο σε κάνει καλό φίλαθλο, το να υποστηρίζεις όμως φανατικά τον Παναθηναϊκό, σε κάνει καλύτερο άνθρωπο!!! 

Αλέξανδρος


 
Top