Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, μέρες είναι τώρα που σκέφτομαι αν πρέπει σε μια περίοδο αβεβαιότητας για τα πάντα, να τα βάλω με τον κόσμο του Παναθηναϊκού για την συμβολή του στην κατάντια του Συλλόγου.

Οι τελευταίες 2 ανακοινώσεις των Παναθηναϊκής Συμμαχίας και Θύρας 13, έγιναν η αφορμή να πάρω τελικά την απόφαση και να ΜΑΣ τα "χώσω". Να ΜΑΣ τα "χώσω" τόσο ωμά, όσο δεν τόλμησε κανείς πράσινος παράγοντας διαχρονικά να το κάνει, φοβούμενος μη χάσει τη δημοφιλία του.

Κανείς δεν θέλησε να παραστήσει τον Πάγκαλο και να πει ευθέως "Μαζί τον καταστρέψαμε τον Παναθηναϊκό", γιατί όλοι κοιτούσαμε πρώτα την πάρτη μας, την ικανοποίηση του εγώ μας και φτάσαμε στο σημείο να γίνουμε οπαδοί της άποψής μας, βοηθώντας την μάλιστα να επιβεβαιωθεί, αδιαφορώντας αν αυτό θα αποβεί σε βάρος του Συλλόγου. 

Ο καθένας βέβαια στο βαθμό που του αναλογεί, γιατί εννοείται πως δεν έχουμε όλοι την ίδια ευθύνη. Άλλη η ευθύνη του φίλαθλου και άλλη αυτών που διαχειρίστηκαν το ταμείο, το brand name, την ιστορία και την δυναμική που δίνει στον Σύλλογο η αντιπροσώπευση 2 εκατομμυρίων ψυχών. 

Για τους κύριους υπαίτιους (μεγαλοπαράγοντες, δημοσιογράφους) έχουμε αναφερθεί και το έχουμε εξαντλήσει το θέμα, ανεξαρτήτως αν διαφωνούμε στο ποιοι από αυτούς είχαν και έχουν την μεγαλύτερη ευθύνη, τώρα είναι η ώρα να κάνουμε την αυτοκριτική μας ως φίλαθλοι. 

Στο όνομα του σκεπτόμενου οπαδού που αρνείται να γίνει πρόβατο του όποιου παράγοντα, γίναμε τελικώς τα μεγαλύτερα πρόβατα, όσων δεν ήθελαν το καλό του Παναθηναϊκού. Μας κολάκευε η ετυμηγορία των αντιπάλων "Οι παναθηναϊκοί δεν είναι πρόβατα να τα χρησιμοποιεί ως στρατό ο Βαρδινογιάννης, ο Γιαννακόπουλος, ο Βγενόπουλος, ο Πατέρας, ο Αλαφούζος, για τους δικούς του λόγους" και έτσι δεν αφήσαμε και όλους αυτούς που μας διοίκησαν να πετύχουν κάτι καλό για τον Παναθηναϊκό με ΟΠΛΟ εμάς!!! 

Οι αντίπαλοι οπαδοί -που χλευαστικά τους αποκαλούμε πρόβατα και υπαλλήλους των Προέδρων τους- πέτυχαν το μέγιστο για τις ομάδες τους, παρότι υστερούσαν σε ιστορία, brand name, κόσμο και αγωνιστικές επιδόσεις. 

Τους χαρίστηκαν ή τους επέτρεψαν να φτιάξουν γήπεδα, τους διέγραψαν χρέη ή τους διευκόλυναν να τα διακανονίσουν, πήραν το καλύτερο τηλεοπτικό συμβόλαιο από την κρατική τηλεόραση, τους επιστράφηκαν βαθμοί που δικαίως τους είχαν αφαιρεθεί, τους εξασφάλισαν ατιμωρησία για να κλέψουν και κυρίως εκβίασαν ή συνεργάστηκαν με κυβερνήσεις προς όφελος της ομάδας τους!!!

Θυμηθείτε πόσες φορές σύσσωμοι οι βουλευτές κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, βγήκαν μπροστά για να υπερασπιστούν το ΑΔΙΚΟ, μόνο και μόνο για να στηρίξουν την ομάδα τους. Μόνο οι δικοί μας βουλευτές, οι "υπεράνω" σαν εμάς τους οπαδούς, δεν εκβίασαν την κυβέρνησή τους ή το  κόμμα τους, προκειμένου να πετύχουν κάτι υπέρ του Παναθηναϊκού, ακόμα και αν ήταν ΔΙΚΑΙΟ.


Ποιος βουλευτής φοβήθηκε να έρθει στη Λεωφόρο, επειδή δεν βοήθησε όσο έπρεπε τον Παναθηναϊκό ή επειδή επέτρεψε τους αντιπάλους να μας κλέψουν? Ποιοι βουλευτές κατέβηκαν στο δρόμο να διαμαρτυρηθούν για όσα υφίσταται ο Παναθηναϊκός επί 20 χρόνια? ΚΑΝΕΙΣ!!! Θα μου πείτε πως θα κατέβει ο βουλευτής αφού δεν κατεβήκαμε ποτέ εμείς οι φίλαθλοι......Δεν κατεβήκαμε κατά του Θωμά, κατά του Κόκκαλη, κατά του Μαρινάκη, κατά του Σαββίδη.....δεν κατεβήκαμε για το γήπεδο που δεν μας άφησαν να φτιάξουμε..... αλλά κατεβήκαμε κατά χιλιάδες ενάντια της δικής μας διοίκησης και άλλοι 100 κατά του Κοντονή επειδή έκλεισε το πέταλο. Καλά μας κάνουν λοιπόν, αφού δεν καταφέραμε ούτε να μας σέβονται, ούτε να μας φοβούνται!!!

ΑΝ πρόκειται για το καλό του Παναθηναϊκού θέλω να λέει ο Γιαννακόπουλος "μαύρο" στον Άδωνι και να μην βρίσκει ο μπουμπούκος ούτε μια πράσινη ψήφο στην κάλπη, να λέει ο Αλαφούζος "μαύρο" στον Κοντονή και να μην βίσκει ούτε μια πράσινη ψήφο ο Σιορ Διονύσιος στην κάλπη..... ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, με κούρασε να είναι σκεπτόμενος εις βάρος της ομάδας μου!!!

ΘΈΛΩ να κερδίζουμε πέναλτι 2 μέτρα έξω από την περιοχή και να μην λέμε στον αντίπαλο "έχεις δίκιο, δεν θέλουμε τέτοιους βαθμούς", αλλά να τον βγάζουμε τρελό και να επιμένουμε πως ήταν μέσα στη περιοχή τουλάχιστον μισό μέτρο.....

Εμείς είμαστε άλλη "ράτσα" οπαδών, δεν θέλουμε να παίζονται πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη μας, δεν θέλουμε να κερδίσει κάτι η ομάδα με όχημα εμάς. Τι λέτε ρε μάγκες? Αφήστε τα δήθεν επιχειρήματα και ομολογήστε, "δεν είμαστε τόσο Παναθηναϊκοί όσο θα έπρεπε"!!! 

Είμαστε πρώτα με την τσέπη μας, πρώτα με το κόμμα μας, πρώτα με τον παράγοντα που εμείς κρίνουμε πως κάνει να διοικεί τον Παναθηναϊκό, πρώτα με την θύρα μας......και μετά με τον Σύλλογο!!!

Ο Παναθηναϊκός σε αυτή τη φάση, αδικείται κατάφωρα από την κυβέρνηση (όπως και με όλες τις προηγούμενες)? Λειτουργούν μόνο οι κανονισμοί όταν πρόκειται να ζημιωθεί ο Παναθηναϊκός (αναβολή αγώνα με Ολυμπιακό 2015, διακοπή αγώνα με ΠΑΟΚ 2017, κλείσιμο της 13, σωρεία προστίμων και κεκλεισμένων των θυρών)? Ζητάει να τακτοποιήσει τις οφειλές του σε 120 δόσεις και κωλυσιεργούν, όταν για άλλους έφερναν νόμους τα μεσάνυχτα για να τους τις χαρίσουν? Έχει καταθέσει ένα project προκειμένου να αποκτήσει γήπεδο αντάξιο της ιστορίας του και αναμένεται να φάει άκυρο, όπως και σε κάθε άλλη πρόταση που έχει καταθέσει εδώ και 20 χρόνια? 

Τότε τι στο διάολο σας πειράζουν οι ανακοινώσεις κατά της όποιας κυβέρνησης, όταν τον αδικεί? 

Ας αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό η όποια κυβέρνηση όπως του αρμόζει σύμφωνα με την ιστορία του και τον κόσμο που αντιπροσωπεύει.....και δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Τα πολιτικά παιχνίδια της αντιπολίτευσης, θα τα έπαιζε η δική μας διοίκηση, αν η κυβέρνηση ήταν σωστή απέναντι στα δίκαια αιτήματα της ομάδος μας..... Από την ώρα που διαχρονικά μας αδικούν κατάφωρα και ευνοούν τους αντιπάλους μας, εμείς θα είμαστε απέναντί τους...... ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ και όχι με το πρόσχημα της μη προβατοποίησης θα κάνουμε τα κόμματα, καλύτερα από τον Παναθηναϊκό. 

Ίσως τότε να πάρουμε ότι δικαιούμαστε από αυτό το γελοίο κράτος, που ουδέποτε εκτίμησε την αξιοπρεπή στάση των Παναθηναϊκών που ανέκαθεν διαχώριζαν την πολιτική από το ποδόσφαιρο και έκαναν τα εκβιαστικά χατίρια στους ιδιωτικούς στρατούς. 

Ε ας γίνουμε ο στρατός του Παναθηναϊκού και στα αρχίδια μου ποιος θα είναι ο εκάστοτε στρατηγός που θα δίνει το πρόσταγμα για επίθεση!!! 

ΥΓ. Για το Athens Alive, τις σκέψεις του Αλαφούζου και γενικότερα το μέλλον του Παναθηναϊκού σε άλλο κείμενο. 

Αλέξανδρος



 
Top