Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση



Καλησπέρα κύριοι, φουντώνουν τα ρεπορτάζ των "έγκυρων" και "έγκριτων" ΑΡΔ σχετικά με την αδυναμία της ΠΑΕ να καταθέσει επαρκή φάκελο στην επιτροπή αδειοδοτήσεων, κάτι που αυτόματα θα σημαίνει τον υποβιβασμό του Παναθηναϊκού μας στην Football League.

Αυτό που ξεχνούν να αναφέρουν οι ΑΡΔ, είναι πως αντίστοιχο πρόβλημα αντιμετωπίζουν και άλλες ομάδες της Super League όπως και το σύνολο των ομάδων που φιλοδοξούν να συμμετάσχουν του χρόνου αφού πρώτα κερδίσουν την άνοδό τους από την Football League. Με λίγα λόγια, αν ισχύσει ο νόμος, δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθούν 16 ομάδες να γίνει πρωτάθλημα. 

Αν σε αυτό προσθέσουμε την προδιάθεση της NOVA αλλά και της COSMOTE, να μοιράσουν λιγότερα χρήματα στις ομάδες προκειμένου να προβάλλουν στους δέκτες μας το "εξυγιασμένο" πρωτάθλημα κατά δήλωση Αυλωνίτου, τα οποία θα γίνουν ακόμη λιγότερα στην περίπτωση απουσίας του Παναθηναϊκού, μπορούμε να ελπίζουμε πως και του χρόνου θα κυνηγάμε την 5η θέση!!!

Βέβαια όταν έχεις να κάνεις με τον Αλαφούζο και τους συμβούλους του, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα. Ικανούς τους έχω να αλλάξει ο κανονισμός, αλλά να έχουν βρει άλλο τρόπο να υποβιβαστεί η ομάδα π.χ. τριπλή αφαίρεση 3 βαθμών λόγω προσφυγών για ληξιπρόθεσμα χρέη (1 υπάρχει ήδη, Βέμερ) αν αυτό είναι το σχέδιό τους. 

Η μέχρι σήμερα τακτική του Αλαφούζου, να φτάνουμε κάθε φορά στο παρά ένα και τελικά να γλιτώνουμε τις καταστρεπτικές για την ΠΑΕ κυρώσεις, αποσκοπεί στον συναισθηματικό εκβιασμό τόσο του κόσμου, όσο και των μεγάλων πράσινων πορτοφολιών. Έτσι αυτοί, είτε θα βάλουν πλάτη, είτε θα μετριάσουν τις αντιδράσεις του προς το πρόσωπό του, μετά την δεύτερη "σωτηρία"!!! 

Η προοπτική του υποβιβασμού δεν ξημέρωσε εχτές, όπως θέλουν να σας πείσoυν οι ΑΡΔ, που ξαφνικά τους έπιασε ο πόνος. Δεν γίνεται να το έχει αντιληφθεί ο φίλαθλος από την Πάτρα (η αφεντομουτσουνάρα μου) τον Ιούνιο και αυτοί να κοροϊδεύουν τον κόσμο πως πάμε για πρωτάθλημα. 



Αρχές Νοέμβρη, όταν όλοι οι άλλοι είχαν τετελεσμένη την αποχώρηση Αλαφούζου και είχαν στο μυαλό τους την καταδίκη του Βαγγέλα και τις εκλογές της Συμμαχίας (που θα έμπαινε στην ΠΑΕ και θα σάρωνε τα πάντα στο πέρασμά της, ενημερώνοντας τον κόσμο για το πραγματικό χρέος της ΠΑΕ, ενώ παράλληλα θα έπειθε χιλιάδες Παναθηναϊκούς να συνεισφέρουν στην αποπληρωμή των χρεών που δημιούργησαν οι πνευματικοί πατέρες τους) το Greenmood ενημέρωνε με νηφαλιότητα πως ο Αλαφούζος είναι ΕΔΩ!!!





Ακόμα και στα τέλη του Νοέμβρη που ο "έγκυρος" Γάτας ενημέρωνε αποκλειστικά και αξιόπιστα τον κόσμο του Παναθηναϊκού, πως ΜΠΗΚΑΝ στα ταμεία 1,5 εκατομμύριο ευρώ  και δεν πρόκειται να γίνει  καμιά προσφυγή (γελάνε και τα τσιμέντα με τον αστείο κρατικό υπάλληλο) και οι γνωστοί παπαρολόγοι των social media φιλοδοξούσαν να μαζέψουν από 500.000 Παναθηναϊκούς 15 εκατομμύρια ευρώ, το Greenmood κραύγαζε πως οδεύουμε προς τον γκρεμό.





Και αφού φτάσαμε στον οδυνηρό Δεκέμβρη, που η διοίκηση άφησε τσάμπα ή σχεδόν τσάμπα, κάθε παίκτη που θα μπορούσε να φέρει μερικά ευρώ στα ταμεία, ώστε να εξασφαλίσουν την κανονικότητα της ομάδας και την αδειοδότησή της σε Ευρώπη και Super League, εμφανίστηκαν οι ζήτουλες των likes, οι καρφόχριστοι για 1 ευρώ όσο κοστίζει μια φυλλάδα, να πουλάνε για άλλη μια φορά στον κόσμο του Παναθηναϊκού το παραμύθι του εφησυχασμού....

Πως όχι ένας, όχι δύο, αλλά τρεις μεγαλοεπενδυτές ενδιαφέρονται για τις μετοχές του Παναθηναϊκού και το ζητούμενο είναι αν θα κάνει επιτέλους εκτός έδρας νίκη ο "μυρωδιάς" Ουζουνίδης και αν θα φύγει ο "υποχθόνιος" Διαμαντόπουλος....το Greenmood πάλι αναφερόταν στην περίπτωση του υποβιβασμού!!! 

Στις 2 Ιανουαρίου απόσπασμα από το κείμενο με τίτλο "Υπάρχει περίπτωση να ξαναδούμε τον Παναθηναϊκό δυνατό και κραταιό"....

Και στις 20 Ιανουαρίου, μετά από τη νίκη επί της Κέρκυρας


Για να φτάσουμε στις 2 του Μάρτη, τότε που με πολλούς φίλους από όλη την Ελλάδα που μοιραζόμαστε τις αγωνίες μας για τον Παναθηναϊκό στα σχόλια του Greenmood βρεθήκαμε για να πάμε να δούμε τον Εξάστερο απέναντι στην αγαπημένη ομάδα απάτη του Μπερτομέου. 

Εκεί λοιπόν τους κατέθεσα την άποψή μου για το τι μέλλει γίνεσθαι στα διοικητικά του Παναθηναϊκού, η οποία μέσες άκρες εμπεριείχε ένα αγγλικό fund το οποίο ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό και έχει το οκ από τον Γιαννακόπουλο χωρίς να γνωρίζω οποιαδήποτε άλλη πληροφορία και την πρόθεση του Αλαφούζου ανεξαρτήτως αυτής της έκβασης να διαπραγματευτεί το τηλεοπτικό συμβόλαιο, να διευθετήσει τις οφειλές σε 120 δόσεις και να την "κάνει" παραδίδοντας τις μετοχές του στον ΑΟ. 

Την ίδια άποψη μέσες άκρες μοιράστηκα και με τον υπόλοιπο κόσμο του Παναθηναϊκού, την ημέρα μάλιστα που το αγγλικό fund και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εκδήλωσαν με κάθε επισημότητα το project τους. Με μια διαφορά, όταν όλοι έγραφαν για ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ, δις εκατομμύρια ευρώ, Κούπες και Εκδίκηση από τους αντιπάλους, το Greenmood γνωρίζοντας πως ένα τέτοιο εγχείρημα στην Ελλάδα της γραφειοκρατίας, της δικομανίας και της εχθρότητας σε κάθε ιδιωτική επένδυση θέλει χρόνια για να υλοποιηθεί, κόλλησα και ένα Πρωτοδικείο




Σήμερα 15 Μαρτίου, με τα σενάρια περί εχθρών του project Athens Alive να δίνουν και να παίρνουν, είμαι πιο σίγουρος από ποτέ, πως για τον Παναθηναϊκό είναι πιο κοντά η Σταύρωση, παρά η Ανάσταση. 

Ελπίζω μονάχα στα αντανακλαστικά επιβίωσης της κυβέρνησης που μετά την απώλεια του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ και τους χιλιάδες δυσαρεστημένους βορειοελλαδίτες, δεν μπορεί να "σηκώσει" και έναν υποβιβασμό του Παναθηναϊκού, που θα ισοδυναμεί με την καταστροφή της. 

Δεν ξέρω αν θα πιέσει να αλλάξει ο κανονισμός που θέλει τις ομάδες που δεν αδειοδοτούνται να υποβιβάζονται, δεν ξέρω αν θα πιέσει κάποιο κανάλι να μας δώσει πλούσιο διετές συμβόλαιο, δεν ξέρω αν θα επισπεύσει τον νόμο για τις 120 δόσεις, δεν ξέρω αν θα μας "φυτέψει" επενδυτή όπως οι Πασοκάρες τον Μπατατούδη στον ΠΑΟΚ, αλλά σίγουρα κάτι θα κάνει και η ξεδιαντροπιά του Αλαφούζου δεν θα πιάσει κορυφή. Όχι πως θα αλλάξει κάτι προς το καλύτερο για εμάς, τον "καρκίνο" θα βγάλουμε και του χρόνου.

Η Λύτρωση, προβλέπεται να έρθει όταν η κυβέρνηση και αντιπολίτευση θα πλησιάζουν στην μάχη της ψήφου (Φθινόπωρο 2018), εκεί ίσως ικανοποιήσουν ΚΑΙ τα θέλω της πλευράς Γιαννακόπουλου και μαζί με τον βασιλικό (προσωπικοί του λογαριασμοί), ποτιστεί και η γλάστρα (Παναθηναϊκός). 

Όπως και αν έχει, το project δεν τον καταθέτει ο Ερασιτέχνης άρα δεν τίθεται θέμα ανταλλαγής της Λεωφόρου. Τώρα τι θα την κάνουμε, αν εμπλακεί στον ΑΟ ο Δημήτρης ή διοίκηση φιλική προς αυτόν και αποφασιστεί όλα τα τμήματα να ανηφορίσουν στο Μαρούσι, δεν ξέρω. 

Τράβηξε πολύ σε μάκρος το κείμενο και θα κλείσω εδώ...... 



 
Top