Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Χαίρετε κύριοι, αν και δεν είχα πρόθεση να γράψω κάτι άλλο σήμερα, πέρα του κειμένου που αφορά την Εθνική μας εορτή, οι συνθήκες με αναγκάζουν. 

Ματαιώθηκε το σημερινό "ραντεβού" των τριών εκ των τεσσάρων ισχυρών παραγόντων του ποδοσφαίρου με τον Υφυπουργό, όχι λόγω της άρνησης του Αλαφούζου να παρευρεθεί, αλλά λόγω της ανικανότητας του Υφυπουργού, ο οποίος τυγχάνει και νομικός!!!

Εντάξει δείγματα ανικανότητας τόσο του Υφυπουργού, όσο και γενικότερα της κυβέρνησης, είχαμε διακρίνει όλοι μας....... αλλά το να φτάσει ένας Υφυπουργός να ακυρώνει απόφαση ενός άλλου Υπουργείου και συγκεκριμένα αυτό της Δικαιοσύνης, ούτε στους χειρότερους εφιάλτες μας!!!



Ο "αδέκαστος" Υφυπουργός εκ Ζακύνθου, τον οποίο από δω και πέρα θα αποκαλώ ως Σιορ Διονύσιο, κάλεσε σε συνάντηση με θέμα συζήτησης την διαφθορά και βία στο ποδόσφαιρο, παράγοντα ομάδας που του έχει απαγορευτεί η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο, λόγω της εμπλοκής του σε 5 κακουργηματικές πράξεις!!!

Και θα είχε πραγματοποιηθεί η συνάντηση και θα ήταν "κακός" ο Αλαφούζος που δεν παρευρέθηκε, αν ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Αθηνών κ. Ισίδωρος Ντογιάκος, δεν είχε "βομβαρδιστεί" από ερωτήσεις δημοσιογράφων, σχετικά με το νόμιμο να παρευρεθεί σε αυτή τη συνάντηση ο Βαγγέλης Μαρινάκης. 

Σε αντίθεση λοιπόν με τον Εισαγγελέα Εφετών κ. Σταμάτη Δασκαλόπουλο (που είχε δώσει το οκ στους νομικούς συμβούλους του Ολυμπιακού), κάλεσε τους δικηγόρους του Ολυμπιακού και τους προειδοποίησε, πως αν τελικώς συμμετάσχει ο κύριος Μαρινάκης στην συνάντηση, θα κινδυνέψει μέχρι και με φυλάκιση, αφού θα έχει παραβεί περιοριστικούς όρους!!!

Και ειλικρινώς αναρωτιέμαι, πληρώνουμε φόρους σε κράτος ή σε μπουρδέλο? Είναι δυνατόν να έχει προγραμματιστεί μια συνάντηση εδώ και 10 ημέρες και κανένας από το γραφείο του Υφυπουργού να μην έχει επικοινωνήσει με την Εισαγγελία Αθηνών, ώστε να μάθει αν μπορούν να παρευρίσκονται οι συγκεκριμένοι παράγοντες? 

Και να έρχεται ανήμερα της συνάντησης ο Εισαγγελέας -μετά από ερωτήσεις δημοσιογράφων- να αποφαίνεται πως δεν μπορεί να διεξαχθεί η συνάντηση? 

Αυτός ο άνθρωπος θα βάλει τάξη στο ποδόσφαιρο? Αυτός αποφασίζει αν θα βάλει πρόστιμο για επεισόδια? Αν θα κλείσει ολόκληρες θύρες? Αν θα συνεχιστεί το κύπελλο? Αν θα ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα με δεκάδες δικαστικές υποθέσεις σε εκκρεμότητα? Ο Σιορ Διονύσης θα αποφασίζει για όλα αυτά? Ζήτω που καήκαμε..... 

Βέβαια αυτή η εξέλιξη και μετά την διαρροή από κύκλους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, πως χωρίς Μαρινάκη ευχαρίστως θα παρευρίσκονταν στην συνάντηση ο κύριος Αλαφούζος, βοήθησε να καταλάβουν ορισμένοι (μεταξύ αυτών και ο Νίκος Βασιλαράς, που έσπευσε να σπεκουλάρει την αποχή λέγοντας πως έχει σχέση και με τον Κοντονή για το κλείσιμο της Θύρας 13), πως το πρόβλημα του Γιάννη Αλαφούζου ήταν αποκλειστικά η παρουσία του Μαρινάκη και όχι η συνεύρεση με τον Κοντονή, στον οποίο άλλωστε είχε εισηγηθεί ο ίδιος (σύμφωνα με τον Σιορ Διονύσιο) το κλείσιμο της Θύρας 13!!!

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας και της λογικής......

ΥΓ1. Σαφέστατα και δεν μας φταίει ο Αλαφούζος και για την άμμο που ήρθε από την Λιβύη, αλλά μας φταίει για πολλά άλλα που έχουμε γράψει κατά καιρούς..... προς τιμή μας όμως και σε αντίθεση με αυτούς που κάποτε τα έβλεπαν όλα στραβά, όταν κάνει κάτι θετικό και προς όφελος του Παναθηναϊκού (το μόνο που μας νοιάζει) του το αναγνωρίζουμε. 

Και μπορούμε να το κάνουμε, γιατί δεν έχουμε αναλάβει καμιά εργολαβία αποδόμησής του, για να τον διαδεχτεί ο Χ "δικός" μας  που θα μας βολέψει την επόμενη ημέρα στην ΠΑΕ ή σε κάποιο ΜΜΕ!!!



ΥΓ2. Το ποδόσφαιρο θρηνεί έναν από τους κορυφαίους εκπροσώπους του στην ιστορία. Ο Γιόχαν Κρόιφ έφυγε από τη ζωή στα 68 του μετά από μάχη με την επάρατη νόσο. Αντίο μεγάλε Γιόχαν, το ποδόσφαιρο δεν θα είναι ποτέ το ίδιο χωρίς εσένα...

Αλέξανδρος


 
Top