Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, σαν να μην μας έφτανε η μεταγραφική ανομβρία ένα μήνα πριν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις, εχτές ζήσαμε το απίστευτο...... η διοίκηση Αλαφούζου μέσω του κυρίου Παναγόπουλου, συναντήθηκε με τον υπόδικο για 4 κακουργήματα Γκιρτζίκη (που δεν θα συνομιλούσαμε ποτέ μαζί του) και πρότεινε συγκεκριμένα πρόσωπα για την ΚΕΔ με αντάλλαγμα την επίδειξη ανοχής στην διοίκηση της ΕΠΟ, μέχρι τις εκλογές του Οκτωβρίου.

Για αυτό εξάλλου και ο έχων την φωλιά του χεσμένη Γκιρτζίκης..... είπε σε όλα ΝΑΙ..... ικανοποιώντας τις προτάσεις του σύμβουλου Νικόλα, που κύριο στόχο είχαν την αποπομπή Βασσάρα (κρατάει χρόνια αυτή η κόντρα). 

Σε αυτό εδώ το site, από την αρχή είχαμε ξεκαθαρίσει πως δεν επικροτούμε κανενός είδους συμμαχίες, με στόχο την ανατροπή του συστήματος Μαρινάκη..... αφού οι δήθεν σύμμαχοι έχουν αποδείξει τόσο στο παρελθόν, όσο και στο παρόν, πως επιδίωξή τους είναι να γίνουν χαλίφηδες στην θέση του χαλίφη. 

Μάλιστα ήμασταν ανάμεσα στους λίγους, που υπερασπίστηκαν την άρνηση του Γιάννη Αλαφούζου να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους Κοντονή, Μαρινάκη, Σαββίδη, Μελισσανίδη...... και καυτηρίασαν την παρουσία του Βασίλη Κωνσταντίνου στην μάζωξη της Θεσσαλονίκης, με τους κυρίους Σαββίδη, Μελισσανίδη, Μπέο και αδερφούς Μητρόπουλους να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Αυτό όμως που έγινε εχθές, είναι από τα ανεξήγητα. Ο Μαρινάκης και σε προέκταση ο Ολυμπιακός να βρίσκονται στην απομόνωση και εμείς να σπεύδουμε να δηλώσουμε "αδέρφια δεν είστε μόνοι"..... αφού τι άλλο να σήμαινε η πρόταση του Παναθηναϊκού, να αποτελεί μέρος της ΚΕΔ ο ανεκδιήγητος Παπαδάκος. 

Τον Παπαδάκο μωρέ? Αυτόν που κατάφερε το 0-2 να το κάνει 2-4? Αυτόν που όταν κληρώθηκε να διευθύνει πάλι παιχνίδι μας με τον Ολυμπιακό είχε κάνει δηλώσεις ο αείμνηστος Γιάννης Κυράστας και είχε πει: "αυτός επειδή μας έχει στήσει και δεν τον παίρνει να εκτεθεί, είναι ικανός να "τραυματιστεί" και να μπει ο αναπληρωματικός διαιτητής, να κάνει τη δουλειά"....... χαχαχαχαχα και όντως τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Αγγελάκη? 

Τον Παπαδάκο ρε αθεόφοβοι???


Πραγματικά δεν με ενδιαφέρει τι γράφουν δεξιά και αριστερά οι οπαδοί των δικεφάλων..... αν νόμιζαν πως οι Παναθηναϊκοί στο όνομα της απαλλαγής από τον Μαρινάκη, θα συρθούμε πίσω τους, είναι γελασμένοι. Να αλλάξει το ποδόσφαιρο θέλουμε, όχι να αλλάξουμε νταβατζή...!!!

Το δυστύχημα είναι, πως σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο, άλλο θέλουν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού και άλλο η διοίκησή του. Βλέπετε για την διοίκηση προεξέχων ρόλο έχουν τα λεφτά (που βρίσκονται αποκλειστικά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, στα τηλεοπτικά συμβόλαια και στις χορηγίες)..... και αν αυτά τα εξασφαλίζει μια συμφωνία με τον διάβολο, είναι έτοιμη να την κάνει!!!

Τέλος να υπενθυμίσω έναν από τους διαλόγους που υπέκλεψε νόμιμα η ΕΥΠ και όποιος καταλάβει, κατάλαβε..... 

Από τους σοκαριστικούς διαλόγους συνάγεται ότι κάποιοι επεδίωκαν την αγορά της ΑΕΚ, του Πανιωνίου και του ΠΑΣ Γιάννενα για λογαριασμό μεγάλης ΠΑΕ, ενώ τεκμηριώνεται η εξάρτηση τουλάχιστον τριών ομάδων (Αρης, ΟΦΗ, Κέρκυρα).

10/05/12, ώρα 11:48 εισερχόμενο SMS σε πρόεδρο μεγάλης ΠΑΕ (Β) από συνεργάτη του (Α) :

''Κανόνισε να βρεθούμε σήμερα ή αύριο να δούμε τι θα γίνει με τον λογαριασμό σου. Όταν όμως αναλάβω την ΑΕΚ θα με αφήνεις και εμένα καμία που και που. Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται με mails, sms ή τηλέφωνα''.

01/06/12 , ώρα 21:36 στέλεχος μεγάλης ΠΑΕ (Α) συνομιλεί με συνεργάτη του (Ν):

Ν: Ο Αργύρης μπορεί να πάρει και Α' Εθνική ομάδα, έτσι; Α' Εθνική. Τον Πανιώνιο, την ΑΕΚ. Πόσα χρωστάει η ΑΕΚ, 50 εκατομμύρια; Άμα ήταν Αεκτσής έτσι; Μπορούσε να την πάρει την ΑΕΚ.
Α: Γιατί δεν παίρνει τον Πανιώνιο;
N: Όχι μωρέ, εντάξει. Δεν είναι τρελός με το ποδόσφαιρο.
A: Εάν πάρει τον Πανιώνιο 1.5 εκατομμύριο τον χρόνο θέλει.

Αυτά για το θέμα που προέκυψε εχτές..... το οποίο κάποιοι δήθεν παναθηναϊκοί δημοσιογράφοι προσπάθησαν να το παρουσιάσουν ακόμη και ως νίκη της διοίκησης.... 

Στα αγωνιστικά τώρα, θα ξεκινήσω κάνοντας μαθηματικές πράξεις, καθώς αν μία ομάδα είναι πλήρης, μπορεί και να μην χρειάζεται καν μεταγραφές..... η δική μας όμως, από το τέλος του Πρωταθλήματος έχει αποφασίσει να στερηθεί τις υπηρεσίες 11 ποδοσφαιριστών (Γιαννακόπουλο, Ταυλαρίδη, Σάντσεθ, Βέμερ, Πράνιτς, Εσσιέν, Λαγό, Ευαγγελίστα, Καλτσά, Κλωναρίδη, Πέτριτς, Μαμούτε) και δεν έχει αποκτήσει ΚΑΝΕΝΑΝ!!!

Αν σε αυτή την έλλειψη ποδοσφαιριστών και την μεταγραφική ανομβρία, προσθέσουμε την απολύτως δικαιολογημένη κακή εικόνα που έχει το σύνολο του κόσμου του Παναθηναϊκού για τον Στραματσόνι, καταλαβαίνουν οι πάντες (εκτός της διοίκησης και των κολαούζων της) πως η αίσθηση που επικρατεί είναι, πως βρισκόμαστε πολύ κοντά να ζήσουμε έναν νέον εξευτελιστικό ευρωπαϊκό αποκλεισμό. 

Μετά το επικοινωνιακό φιάσκο Κονέ (αγωνιστικό δεν το θεωρώ....για τον Κονέ μιλάμε), την αναμονή για την ελευθέρας του Γουακάσο με στόχο την μη καταβολή του δυσθεώρητου ποσού των 200.000 ευρώ..... σήμερα έσκασε και το δήθεν ενδιαφέρον καμιά 20αριά ομάδων για τον Ιμπάρμπο, είτε για να απονείμουμε τα εύσημα στην διοίκηση αν αποκτηθεί, είτε να κατανοήσουμε τις δυσκολίες αν χαθεί.

Όλα σε αυτή την ομάδα είναι επικοινωνία...ΟΥΣΙΑ μηδέν.... για αυτό και μετά την κατακραυγή του κόσμου, προσπαθεί να ματαιώσει τη συμφωνία που είχε κάνει με την ομάδα του Μποροθρήνου για τον Καλτσά. 

Με αυτά και με αυτά, καταλήγω στον τίτλο του σημερινού κειμένου μου....Ούτε μία ώρα πίστωση στον Αλαφούζο και την κουστωδία του......γίνομαι καθημερινά αποδέκτης οργισμένων μηνυμάτων, ακόμα και από παιδιά που ενεργοποιούνται στην Θύρα 13 και επιτέλους είδαν το φως το αληθινό, παρά την προσπάθεια των κεφαλών, να τους έχουν τυφλωμένους. 

Ο κόσμος είναι έτοιμος να δώσει τη λύση και ας μην έχει κανέναν να χρηματοδοτήσει συλλαλητήρια ή να υποσχεθεί πως την επόμενη ημέρα ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ....... ο κόσμος θα μιλήσει στο γήπεδο και αλίμονο σε όποιον μπει ανάμεσα σε αυτόν και τους υπεύθυνους για την κατάντια του Συλλόγου!!!

ΥΓ. Τα έργα στη Λεωφόρο φαντάζομαι πως συνεχίζονται γιατί είναι μεγάλη η αγωνία του κόσμου να τα δει και να τα χαρεί στο πρώτο επίσημο ή φιλικό παιχνίδι. Ειδικά αυτοί που έτρεξαν να τα χρηματοδοτήσουν από το υστέρημά τους. 

Αλέξανδρος

 
Top