Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση




Καλησπέρα κύριοι, άλλη μια μαύρη σελίδα στην ιστορία του μεγαλύτερου Συλλόγου της Ελλάδας έγραψαν οι ξεφτίλες που δηλώνουν "παρόντες" από το 2012. Αυτοί που πολέμησαν τον Πρέσβη του Ελληνικού ποδοσφαίρου, τον καταντήσουν σαν τον Θρήνο των πέτρινων χρόνων, που εμείς οι παλιοί Παναθηναϊκοί, σπάγαμε πλάκα. 

Και όμως αυτές οι αμετανόητες ρόμπες, αντί από την ντροπή να έχουν εξαφανιστεί από προσώπου γης, συνεχίζουν και κάνουν κουμάντο στην ομάδα της καρδιά μας, με τις ευλογίες του κυρίου Αλαφούζου, που μας ευχήθηκε ο Βαγγέλας να τον έχουμε για 100 χρόνια.

Αυτή η ομάδα, που της χρωστάγαμε μέχρι και το 2010, αμέτρητες νύχτες ανείπωτης χαράς και υπερηφάνειας, κατάντησε η αρρώστια μας..... έκανε εμάς τους 30αρηδες, 40αρηδες, 50ρηδες Παναθηναϊκούς να απομακρυνθούμε από το γήπεδο και από τις δημόσιες συζητήσεις για ποδόσφαιρο......όσο για τα παιδιά μας? Αυτά έχασαν το δικαίωμα να λένε με περηφάνια ποια ομάδα υποστηρίζουν στο σχολείο και να κυκλοφορούν χωρίς να πέφτουν θύματα bulling με τη φανέλα της. 

Ο στόχος και το όραμα ενός ακόμα τελικού Πρωταθλητριών, μετατράπηκε σε είσοδο στους ομίλους, να πάρουμε το "ταλιράκι" να βγει η χρονιά και να καταβληθούν τα χαρτζιλίκια στα παιδιά, να μην μας δημιουργήσουν προβλήματα, να χάνουμε και να τραγουδάνε "λαλαλα στα αστέρια θέλουμε γήπεδο"!!! 

Μηδέν νίκες σε τέσσερα παιχνίδια, σε έναν όμιλο που ο Παναθηναϊκός που εμείς αγαπήσαμε, θα είχε προκριθεί ήδη. Το πληρέστερο ρόστερ της 5ετίας έχει μόλις έναν βαθμό και πιθανότατα θα κάνει την "αρμάδα" του Αναστασίου, που σε όμιλο με την Εστορίλ πήρε 2 βαθμούς, να φαντάζει με Μπαρτσελόνα!!!

Τρία γκολ από την 8η ομάδα του Βελγικού Πρωταθλήματος, που μόλις την προηγούμενη αγωνιστική έφαγε τρία από κάποια ομάδα με το όνομα Οστάνδη.... 1.443 ημέρες χωρίς νίκη σε όμιλο Europa League, η ομάδα που πέρναγε στους 32, στους 16, στους 8, στους 4 και γονάτιζε ομάδες όπως οι Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους, Βέρντερ, Ρόμα, Άγιαξ, Σάλκε, Πόρτο, Μαγιόρκα, Άρσεναλ και πόσες άλλες που ξεχνάω από την ταραχή μου. 

Σε μίκρυναν Παναθηναϊκέ μου...... αυτοί που ήθελαν λεζάντα για να χρεοκοπήσουν ολόκληρες χώρες, αυτοί που δούλευαν 10 μέρες το μήνα με 200 ευρώ και κατέληξαν υπεύθυνοι γραφείων τύπου με 2.000 ευρώ μισθό, αυτοί που ήθελαν να πουλάνε εισιτήρια στη μαύρη αγορά και να έχουν λόγο στην διοίκησή σου...... αλλά περισσότερο σε μίκρυνα ΕΓΩ και εκατομμύρια άλλοι, που δεν σηκώσαμε το χέρι μας, να πάρουμε κεφάλια, προκειμένου να σε υπερασπιστούμε!!!

Χίλια συγνώμη Παναθηναϊκέ μου..... ξέρω είναι αργά, αλλά δεν μπορώ να μην το βγάλω από μέσα μου....Συγνώμη για το κακό που σου έκανα, με την ανοχή μου!!!

ΥΓ. Μη ξεχάσουν οι παίκτες να κερδίσουν τον Θρήνο..... γιατί θα έχουν να κάνουν με τα "παιδιά"..... αρκετά χρήματα έχουν χάσει το τελευταίο διάστημα με την μη προσέλευση του κόσμου και έχουν αρκετά νεύρα. 

Αλέξανδρος


 
Top