Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, κανένα περιθώριο για απώλειες δεν έχει ο Παναθηναϊκός στο αποψινό παιχνίδι με την Σταντάρ Λιέγης, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League (22:05, OTESport 4, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). 

Απόψε είναι η τελευταία ευκαιρία του «τριφυλλιού» να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, έχοντας να ξεπεράσει παράλληλα αρκετά προβλήματα τραυματισμών και απουσιών. 

Μετά από τρεις αγωνιστικές οι «πράσινοι» έχουν μόλις 1 βαθμό, αν και άξιζαν κάτι παραπάνω στα παιχνίδια με την Θέλτα στο Βίγκο και την Σταντάρ στη Λιέγη. 

Όλα αυτά, όμως, ανήκουν στο παρελθόν και οι παίκτες του Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος είναι τιμωρημένος και θα παρακολουθήσει από μπουθ της Λεωφόρου την αναμέτρηση, για να φτάσουν σε μία σπουδαία νίκη. 

Παρότι ο Ιταλός τεχνικός δεν θα βρίσκεται σήμερα στον πάγκο του «τριφυλλιού» η αρμόδια Επιτροπή της UEFA θα εκδικάσει την υπόθεση την ερχόμενη Πέμπτη (10/11) και θα αποφασίσει αν ο 40χρονος προπονητής εξέτισε σήμερα την ποινή του. 

Από την πλευρά του, ο Ιταλός τεχνικός είχε καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει τους τραυματίες Ζέκα, Λεντέσμα, Σάμπα και Χουλτ, ενώ οι Γουακάσο και Βιγιαφάνιες είναι τιμωρημένοι. 

Την «πράσινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Στιλ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μέστο, Μολέντο, Ιβανόφ και Χουχούμη. Στον άξονα θα είναι οι Λουντ και Κουτρουμπής. Κουλιμπαλί, Ιμπάρμπο και Εμποκού θα είναι πίσω από τον Μπεργκ που θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Ξενόπουλος, Μαρινάκης, Ρινάλντι, Αγγελόπουλος, Λέτο και Μίγγος. 

Από την πλευρά τους, οι Βέλγοι θα αγωνιστούν με το κλασικό 4-4-2. Οι πιθανοί έντεκα είναι: Ζιλέ, Σολτς, Σοάρες, Λαΐφης, Φάι, Τρεμπέλ, Ραμάν, Ενόχ, Εντμίλσον Ζούνιορ, Σα και Μπελφοντίλ.

Τη σημασία που έχει ο σημερινός αγώνας με τη Σταντάρ Λιέγης στη Λεωφόρο γνωρίζουν πολύ καλά στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Μολέντο στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βραζιλιάνος αμυντικός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου 

Τι πρέπει να αλλάξει ο Παναθηναϊκός για να φτάσει στην νίκη; 

«Η ομάδα έχει παίξει καλά. Χρειαζόμαστε τις λεπτομέρειες για να μπορέσουμε να φτάσουμε στην νίκη». 

Είναι ένα έξτρα κίνητρο οι αρκετές απουσίες, για να δώσετε το κάτι παραπάνω; 

«Είμαστε μία δυνατή ομάδα, πρέπει να ξεπεράσουμε τα προβλήματα. Ο προπονητής καθορίζει, εμείς παίζουμε αύριο εντός έδρας και πρέπει να κυνηγήσουμε την νίκη». 

Τι κρατάς και τι πετάς στην μέχρι τώρα παρουσία του Παναθηναϊκού στον όμιλο; 

«Η ομάδα έχει κάνει καλά παιχνίδια. Τα ματς κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Υπάρχουν δυνατές ομάδες στον όμιλο αλλά εμείς θα δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση». 

Πως περιμένεις να αγωνιστεί η Σταντάρ; Πιο αμυντικά απ' ότι στην Λιέγη; 

«Δεν νομίζω ότι θα παίξουν αμυντικά, θέλουν το αποτέλεσμα. Βλέπω ένα ισορροπημένο και ανοιχτό παιχνίδι». 

Αύριο θα λείπει από τον πάγκο και ο προπονητής. Θα παίξετε και για αυτόν; 

«Ξέρουμε πόσο σημαντικός είναι ο αγώνας. Όλοι θα βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον και θα τα καταφέρουμε».

ΥΓ. Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι ένας παίκτης που αρέσει πολύ στον Αντρέα Στραματσόνι. Ο Ιταλος είχε αποκαλύψει, μάλιστα, ότι το καλοκαίρι έγιναν προσπάθειες για να αποκτηθεί ο ποδοσφαιριστής, αλλά κάτι τέτοιο δεν προχώρησε. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «πράσινοι» συνεχίζουν να… δουλεύουν την περίπτωσή του 25χρονου και είναι σε ανοικτή γραμμή μαζί του για να τον κάνουν δικό τους τον Ιανουάριο. Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» είναι σε συζητήσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, με ένα κύριο στόχο. Να συμφωνήσουν με αυτόν, ώστε μετά να πιέσουν την ομάδα του, την Αλ Αχλί, να τον δώσει. 

Πηγή:Sport Fm


 
Top