Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Και όμως κύριοι, το βαρέλι μοιάζει να μην έχει πάτο ή αν έχει σίγουρα δεν τον πιάσαμε ακόμα.... Μας επιφυλάσσουν πολλές ακόμα στεναχώριες και ξεφτίλες τα "υγιή" στοιχεία του Παναθηναϊκού μας...... 

Κατά 99% ο Παναθηναϊκός βρίσκεται εκτός και της διεκδίκησης του Κυπέλλου από τον α' γύρο και μάλιστα όχι με νοκ αουτ παιχνίδι, αλλά σε όμιλο που συμμετέχουν δύο ομάδες που αγωνίζονται σε μικρότερη κατηγορία. Ναι κύριοι, κατάφεραν και αυτό οι κηφήνες!!!

Έφτασε η ώρα για ΑΠΑΛΛΑΓΗ....... ήρθε η στιγμή που επιβάλλεται ο κόσμος του Παναθηναϊκού να γίνει χείμαρρος και να πνίξει τα λαμόγια που τον κατέστρεψαν. Οι εμείς ή αυτοί!!!

Κάθε διοικητικό στέλεχος, παλαίμαχος, δημοσιογράφος, φίλαθλος..... που δεν στέκεται απέναντι σε αυτό το έκτρωμα που ξεφτιλίζει την φανέλα με το τριφύλλι, είναι εχθρός...... από σήμερα απαιτείται να δρομολογηθεί ένα σχέδιο απαλλαγής από τα αρπακτικά και επιστροφής στα Παναθηναϊκά Ιδεώδη. 

Οι παρόντες που έγραψαν την πιο μαύρη σελίδα της Ιστορίας του Παναθηναϊκού να πάνε αυτοβούλως σπίτια τους....... ο Παναθηναϊκός τέλειωσε για αυτούς.....όσο έφαγαν, έφαγαν!!!



Βαθμολογία 

1. Ηρακλής 4 (3-1) 
2. Απόλλων Σμύρνης 3 (1-3) 
3. ΟΦΗ 3 (2-2) 

4. Παναθηναϊκός 1 (1-2) 



 
Top