Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, το "μαγαζάκι" που έστησε ο Αλαφούζος με την κουστωδία του βαράει διάλυση και στο μυαλό όλων των γνήσιων Παναθηναϊκών, κυριαρχεί μονάχα μια σκέψη..... "Αν υπάρχει και πιο κάτω". 

Όσα παράδοξα και εξευτελιστικά συμβαίνουν στην ομάδα, μαρτυρούν πως βιώνουμε τον επιθανάτιο ρόγχο της ανεκδιήγητης διοίκησης Αλαφούζου, η οποία αδιαφορώντας τόσο για το αγωνιστικό μέλλον του Παναθηναϊκού, όσο και για την αξιοπρέπειά του Συλλόγου, ετοιμάζεται για το "στερνό" αντίο. 

Προσωπικά έχω την συνείδησή μου καθαρή.... όσοι με διαβάζουν από το 2013 ξέρουν πως αυτή την εξευτελιστική κατάληξη την είχα προβλέψει, εξάλλου αυτός ήταν και ο λόγος που αντιμαχόμουν με κάθε δύναμη την συγκεκριμένη διοίκηση και τους υποστηρικτές της. Σήμερα, που όλοι είδαν "το φως το αληθινό", είναι αργά. 

Ο "πρωτεργάτης" της δήθεν "εξυγίανσης" αντιλαμβανόμενος πως απλά έστρωσε τον δρόμο στους μόνιμους κομπάρσους του Ελληνικού Πρωταθλήματος ΠΑΟΚ και ΑΕΚ να γίνουν χαλίφηδες στην θέση του χαλίφη και έτσι να τερματίζει πλέον κάτω και από αυτούς, κάνοντας τον Παναθηναϊκό αγωνιστικά Πανιώνιο-Ξάνθη-Ατρόμητο, προσαρμόζει ανάλογα το budget και την διοικητική λειτουργία του. 

Σε έναν Παναθηναϊκό αντίστοιχης αγωνιστικής και οικονομικής δυναμικής με τους Πανιώνιο, Ξάνθη, Ατρόμητο, δεν έχουν θέση επαγγελματίες ψυχολόγοι, σκάουτερ και προπονητές στις Ακαδημίες, που αμείβονται αδρά..... για κάθε έναν φτασμένο επαγγελματία που θα διώχνει, θα υπάρχει ένας Χλαπάτσας να τον αντικαθιστά, με τα γνωστά αποτελέσματα. 

Από πολύ νωρίς φρόντισαν οι κολαούζοι του Αλαφούζου να μας ενημερώσουν για τις περικοπές στο budget της σαιζόν 2017-18, επειδή η επιλογή του ίδιου του Αλαφούζου (Στραματσόνι) τα σκάτωσε το καλοκαίρι και ο κακός Εσιέν (μετά την κοροϊδία και την συκοφάντηση που υπέστη από την διοίκηση) απαιτεί εφάπαξ τα χρήματα που του οφείλει η ΠΑΕ, ενώ αρχικώς είχε ΔΕΧΤΕΙ και χρήματα για τον δεύτερο χρόνο συμβολαίου του να μην πάρει και όσα του οφείλονται να τα πάρει σε δόσεις Κωτσόβολου. 

Εφτά εκατομμύρια θα είναι το budget, το οποίο αντιστοιχεί ακριβώς στα έσοδα από NOVA, ΟΠΑΠ, ΜOLTO, ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΣΟΥΙΤΕΣ, ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΊΑ, ΜΕΛΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ....με λίγα λόγια γυρνάμε στην εποχή της ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ των ΕΣΟΔΩΝ της ομάδας, με τον "ιδιοκτήτη" όχι απλά να μην βάζει σεντς, αλλά με τα όποια επιπλέον έσοδα από Ευρώπη ή πώληση ποδοσφαιριστή (Μπεργκ, Μολέδο, κ.α.) να τα βάζει στην ΤΣΕΠΗ, για να πληρώνει τις ακριβές παραγωγές του καναλιού του, τις κεφαλές των οργανωμένων προκειμένου να μην αντιδρούν, τους άλλοτε λαλίστατους παλαίμαχους και τους δημοσιογραφίσκους ώστε να κάνουν στον κόσμο του Παναθηναϊκού το μαύρο άσπρο,

Σε ανύποπτο χρόνο είχα ταχθεί υπέρ της πώλησης των Μπεργκ, Μολέντο, με την προϋπόθεση αυτά τα χρήματα να διατεθούν στους Λυμπερόπουλο, Ουζουνίδη..... είναι όμως πλέον ξεκάθαρο πως αν πωληθεί παίκτης, αυτό θα γίνει με μοναδικό σκοπό να αποπληρωθούν υποχρεώσεις που έχει υπογράψει ο Αλαφούζος, ώστε απαλλαγμένος από αυτές να φύγει, αφήνοντας πίσω του στάχτη και μπούρμπερη, ανάλογη με αυτή που άφησε ο συμβουλάτοράς του και ζούμε 6 χρόνια μνημόνιο. 



Η ξεφτίλα δεν έχει όριο, σε μια πενταετία που ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει βαρεθεί να τον κλέβουν, να τον χλευάζουν, να του πατάνε την αξιοπρέπεια οι απέναντι.... οι "μαχητικές ψυχές", οι "θιασώτες της υγείας" καταγγέλλουν δημόσια τον ξυλοδαρμό τους από υπαλλήλους του Βαγγέλα ή το μπουγέλωμα από τον ίδιο.....Με λίγα λόγια, κατάφεραν να μην έχουμε μούτρα να δηλώνουμε Παναθηναϊκοί. 

Αν όλο αυτό δεν είναι ένα ενορχηστρωμένο σχέδιο σμίκρυνσης του Παναθηναϊκού και εκδίκησης του κόσμου του, που επί 100 χρόνια αισθανόταν περήφανος, τότε τι είναι? 

Ακόμα και το προπύργιο της Ευρώπης που "γεννούσε" νέους Παναθηναϊκούς, που ήταν το αποκούμπι των απανταχού Παναθηναϊκών ώστε να αντεπεξέλθουν στα κλεμμένα πρωταθλήματα των απέναντι,  με αυτούς τους τυχάρπαστους στην διοίκηση έχει δεχτεί ισχυρό πλήγμα...... 86 θέσεις κατρακυλήσαμε στην 5ετία Αλαφούζου, ούτε 10, ούτε 20 θέσεις,,,,,86 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ!!!

Όλα αυτά φίλε Παναθηναϊκέ τα θεωρείς τυχαία? Απόρροια της οικονομικής κατάστασης? Αποτέλεσμα της παράγκας? ΕΙΚΟΣΙ ΕΝΑ χρόνια υπάρχει η ΠΑΡΑΓΚΑ, έφτασες ποτέ άλλοτε σε αυτή την εξευτελιστική κατάσταση? 

Είδες ποτέ άλλοτε τέτοια ανοχή στην ξεφτίλα από οπαδούς και δημοσιογράφους, σε οποιαδήποτε ομάδα? ΞΥΠΝΑ, σκοτώνουν κάθε μέρα αυτό που ΑΓΑΠΑΣ και εσύ παραμένεις απλός θεατής.....λίγη ΤΣΙΠΑ, λίγο ΦΙΛΟΤΙΜΟ δεν έχεις? 

Απαίτησε ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, πριν εκποιηθούν περιουσιακά στοιχεία της ΠΑΕ....

1) Να κάνει στην άκρη ο ανεκδιήγητος κάτοχος των μετοχών και να οριστεί προσωρινή διοίκηση Πρωτοδικείου την οποία θα ενημερώσει υπεύθυνα για την παρούσα οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ

2) Η προσωρινή διοίκηση να προχωρήσει σε διαχειριστικό έλεγχο της ΠΑΕ και των όποιων θυγατρικών της

3) Εάν προκύψουν ευθύνες για κάποιους, να κινηθεί νομικά εναντίον τους

4) Να είναι παραλήπτης κάθε επενδυτικής πρότασης. Κάθε πρόταση για να εξετασθεί θα πρέπει απαραίτητα να συνοδεύεται από δωρεά 10.000 ευρώ  προς τον Ερασιτέχνη, προκειμένου να αποφευχθεί το τσίρκο των τελευταίων ετών. 

5) Λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ και τις τυχόν επενδυτικές προτάσεις που θα υποβληθούν, να παρουσιάσει την εισήγησή της στους φιλάθλους, οι οποίοι μέσω κάποιας ψηφοφορίας (θα συμμετέχουν όσοι έστω και μία φορά τα τελευταία 10 χρόνια είχαν διαρκείας) θα επιλέξουν. 

Στην προσωρινή διοίκηση δεν θα δύναται να συμμετέχει ΚΑΝΕΙΣ από αυτούς που δίχασαν τον κόσμο του Παναθηναϊκού, είτε πλαισιώνοντας την οικογένεια Βαρδινογιάννη, είτε την ΠΕΚ, είτε τον Αλαφούζο, όπως και η Θύρα 13 η οποία με τα αποτελέσματα που έχει στον ΑΟ απέδειξε μετά λύπης όλων των Παναθηναϊκών, πως δεν μπορεί να τα καταφέρει και η θέση της είναι στην κερκίδα. Απλοί Παναθηναϊκοί, που να έχουν μια κανονική δουλειά και πεντακάθαρο ποινικό μητρώο, οι οποίοι για όσο χρειαστεί εθελοντικά θα υπηρετήσουν τον Παναθηναϊκό,  

Τέλος, καμιά επενδυτική πρόταση δεν έχουμε την πολυτέλεια να απορριφθεί για τα ψυχολογικά απωθημένα ορισμένων. Μοναδικό κριτήριο, τα χρήματα και το πλάνο, για να ξαναγίνει ο Παναθηναϊκός ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ!!!

Αλέξανδρος 


 
Top