Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Χθες ολοκληρώθηκε ουσιαστικά και η φετινή σαιζόν για τα τέσσερα (4) ομαδικά αθλήματα της «μάνας του λόχου». 

Πλήρης αποτυχία παντού, διασυρμοί από κάθε γειτονιά και χωριό ανά την επικράτεια. Απόλυτο ξεφτίλισμα της «μαχητικής ψυχής» και διοικητική αποτυχία των «παιδιών της υγείας» που θέλανε να γίνουνε διοικητικοί παράγοντες. Αποτυχία πλήρης αλλά καμία παραίτηση για όλο αυτό το χάλι. 

Καμία παραίτηση από αυτούς, οι οποίοι στη συνέλευση του 2013 απαιτούσαν από τον «παππού» (Μακρόπουλο) να παραιτηθεί γιατί δεν είχε τις φυσικές δυνάμεις να πάει τον σύλλογο μπροστά. Και ήρθαν οι κύριοι αυτοί με "σθένος" και με "φυσικές δυνάμεις", λόγω νιάτων, να καταφέρνουν να ξεφτιλίζουν τον σύλλογο, είτε ξεχνώντας τα δελτία στο Ρύσιο, είτε ξεχνώντας να δηλώσουν τις ομάδες επιτραπέζιας αντισφαίρισης.
  
Οι «επιτυχίες σε οπαδικές συγκρούσεις» δεν αποτελούν εχέγγυο για τις διοικητικές ικανότητες  και παρακαταθήκη για τις αγωνιστικές επιλογές και επιτυχίες. 

Το χειρότερο δε όλων είναι ότι κανείς από τους κυρίους αυτούς ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.

Αναλυτικότερα η αγωνιστική πορεία των ομαδικών αθλημάτων ήταν η  εξής:

1. Ανδρικό βόλεϊ: Η επιχειρούμενη εμφάνιση της πορείας ως πετυχημένη είναι απόλυτα λανθασμένη. Στο λιγκ απ αποκλεισμός-διασυρμός από τον ΟΣΦΠ, μεγαλώνοντας το σερί διασυρμού. Στο κύπελλο αποκλεισμός από τη «γειτονιά» της Κηφισιάς των 40άρηδων Γιορντάνωφ, Χριστοφιδέλη, Λάππα, Νικολάκη. 

Στο πρωτάθλημα ήρθαμε 3οι γιατί πλέον ο Παμβοχαϊκός και ο Φοίνικας Σύρου ρίξανε το μπάτζετ. Η οριακή πρόκριση επί του Φοίνικα δεν αποτελεί επιτυχία. Αντίθετα η ξεφτίλα (3-0 ήττες ) από τον ΠΑΟΚ με «κάτω τα χέρια» καταδεικνύει τις τραγικές επιλογές , χάνοντας από τον προβληματικό ΠΑΟΚ, που δεν είχε τον Γκόμεζ όλη τη σαιζόν, αλλά ούτε και τον αντικαταστάτη του Στάροβιτς στα πλέϊ οφ. 

Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΕ ΞΕΦΤΙΛΑ ΗΤΑΝ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΠΑΣΣΑΔΟΡΟΥ ΜΑΡΟΥΛΗ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ΠΛΕΪ ΟΦ,  ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΙΣΑΞΙΟΥ ΠΑΣΣΑΔΟΡΟΥ. 

Επίσης ο Ανδρεόπουλος κούρασε με τις δηλώσεις του μετά από κάθε όπου έβρισκε δικαιολογίες , είτε προσπαθούσε με νύχια και δόντια να παραμείνει αρεστός στους νυν διοικούντες. Αλήθεια μπορούν να μας πουν ποιος ο λόγος παραίτησης του Μ. Λαδουκάκη; Αλήθεια μπορούν να μας πουν που χάθηκε ο Αλεξανδρής ή τον βαραίνουν τα καθήκοντα στο Δ.Σ. της Παναθηναϊκής Συμμαχίας;;

2. Γυναικείο βόλεϊ: ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ, ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ, ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ …….ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. 
Κακός προπονητής –Καζάζης- κακές ξένες-Φιλντ, Πολ, Ρίτσι, αποδυνάμωση ομάδας, ομάδα χωρίς πασσαδόρο, καμία εξέλιξη η  Παπαδοπούλου, οπισθοχώρηση Καββαδία, η Μερτέκη μετά από 3 χρόνια αποτυχημένης ακραίας, απέτυχε και σαν διαγώνια. Διασυρμός 3-0 στο κύπελλο από τον ΟΣΦΠ, ήττες στην κανονική σαιζόν από τη Νάξο!!!!!!!, χαμένοι βαθμοί από την Ηλιούπολη!!!! Μακεδόνες!!!!!  και άλλα ωραία. Διασυρμός και στα πλέϊ οφ ( 2-0 ) από τη Νάξο!!!!!! και αποκλεισμός από τον τελικό. 

Κατ΄εμένα, όλοι διοίκηση, Λάζος, Μαλακατές, προπονητής και πάνω από τις μισές αθλήτριες δεν κάνουν για τον σύλλογο και πρέπει να πάνε σπίτια τους. Ο κ. Λάζος μέχρι πέρυσι συνόδευε την ομάδα , εκτός από το Ρέντη και τη Φιλαδέλφεια, λόγω οπαδικών. Φέτος που χάθηκε; Θα μας πει η «μαχητική ψυχή»;;;

3. Γυναικείο μπάσκετ: ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ,ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ,ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ…….ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Αποδυνάμωση του τμήματος. Ξαναζεσταμένο φαγητό –Έιβερι-καμία βελτίωση Δίελα, Σλούκα και λίγες Καλαμπάκου και Μούλη. Σε ένα πρωτάθλημα χαμένο από χέρι, αποτυχημένη επιλογή της μιας ξένης και αλλαγή της στη μέση της σαιζόν, ενώ δεν υπήρχε καμία προοπτική. Ήττες από ΟΣΦΠ, μέσα, έξω και εξευτελιστικές ήττες από Αθηναϊκό , ΠΑΟΚ, Πρωτέα Βούλας, Άγιο Δημήτριο  κ.λ.π. Αποκλεισμός από τη Νίκη Λευκάδας!!!!! στο κύπελλο. 3ος στη κανονική σαιζόν με 8 ήττες, ισόβαθμος με τον Άγιο Δημήτριο. Αποκλεισμός στα πλέϊ οφ από τον Αθηναϊκό με 3-0 ήττες. 

Ο προπονητής –Πρέκας- άσχημη εικόνα, απαράδεκτη για τον Παναθηναϊκό με τις συνεχείς φωνές. Τουλάχιστον φέτος δεν ξεχάσαμε δελτία, όπως τότε στο Ρύσιο. Ο τότε υπεύθυνος «επιβραβεύτηκε» και είναι επί της υποδοχής στο κλειστό , όπως αναφέρεται στο βιβλίο που εκδόθηκε «και χιλιάδες τίτλοι». Ο αδελφός του τέως προέδρου και νυν γενικού γραμματέα θα παραμείνει στη θέση του;;;;;;;

4. Πόλο: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ………
Ο πολύ καλός οικονομικός προγραμματισμός…….. ώθησε τους δύο (2) ξένους και τον προπονητή σε φυγή στη μέση της σαιζόν. Είναι ερωτηματικό ποιος θα μείνει τώρα. Αγωνιστικά διασυρμός τρεις φορές από τον ΟΣΦΠ, αποκλεισμός από το κύπελλο, κακά αποτελέσματα με Φάληρο, Χίο, Βουλιαγμένη. Βουλιαγμένη πάνω από εμάς μέχρι και τα παιδάκια της Γλυφάδας μας πέρασαν. Στα πλέϊ οφ αποκλεισμός από τον ΠΑΟΚ με 2-0 , παρότι είχαμε αβαντάζ έδρας. 

Ο έφορος Παπαδημητρακόπουλος, παίκτης επί εποχής Πλυτά , του γνωστού Πλυτά που υπέγραψε για το ελεεινό συλλαλητήριο της 13/4/2008 θα παραμείνει στη θέση του;;; Μήπως λειτουργεί για την επανάκαμψη του Πλυτά στο τμήμα που επί δέκα χρόνια  σαν έφορος δεν είχε καμιά επιτυχία;;;;;

Αυτά είναι τα αποτελέσματα των ανθρώπων  της «μαχητικής ψυχής». Αυτά είναι τα αποτελέσματα αυτών που θέλανε να γίνουνε διοίκηση. Δεν ήρθανε γιατί δεν υπήρχαν άλλοι και ο σύλλογος θα διαλυόταν. Αυτοί ώθησαν τον Μακρόπουλο να φύγει που δεν υπέγραφε την σύμβαση με την ΠΑΕ το 2013. Αυτοί επέβαλαν σε αυτόν που ξέχασε τα δελτία στο Ρύσιο, να «στρογγυλοκάθεται» στις συνεδριάσεις  του Διοικητικού Συμβουλίου του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου επί εποχής Μακρόπουλου ( 2012-2013 ) και να είναι τοποτηρητής της νέας τάξης πραγμάτων.

Και τώρα όλοι αυτοί δεν δίνουν τα στοιχεία στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και δεν φεύγουν από τις καρέκλες!!

Δυστυχώς κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλε, η Πράσινη έγραφε και αυτοί όλοι φωνάζανε το 2007-2008 για τα εισιτήρια, τα διαρκείας, τα ποσοστά την εποχή της ΤICKET CLUB, είτε στα γήπεδα, είτε στις συνελεύσεις, είτε στους διαδικτυακούς βόθρους με τα γνωστά ψευδώνυμα.

Απλά η ιστορία σιγά-σιγά κλείνει τον κύκλο της και κάθε υπεύθυνος θα λογοδοτήσει. 


Ο ερασιτέχνης

Υ.Γ.1. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω !!!!!!!

Υ.Γ.2. Ο Παναθηναϊκός είναι μαραθώνιος…..

Υ.Γ.3. Με φιστίκια αγοράζεις μαϊμούδες.



 
Top