Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, προχτές δεν είχα γράψει μετά την ήττα μας από την Φενέρ, αλλά σήμερα νιώθω την υποχρέωση ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΩ σε αυτή την ομάδα, που με έχει κάνει πολλάκις περήφανο και με κράτησε τα δύσκολα αυτά χρόνια της Παναθηναϊκής οικογένειας. 

Σαφέστατα και ο τίτλος είναι ειρωνικός, αλλά ταυτοχρόνως αληθινός.... Αυτοί που άλωσαν την ΠΑΕ και τον Α.Ο. είναι σίγουρο πως μετά από τέτοιες ήττες, τους γεννιέται η επιθυμία να αλώσουν και την ΚΑΕ..... η μόνη εξάλλου διοίκηση που έχει απομείνει εμπόδιο στα σχέδιά τους, για έναν Παναθηναϊκό Αμπελοκήπων!!!

Δεν νομίζω πως ο Γιαννακόπουλος θα τους κάνει τη χάρη, έχει αποδείξει πως τέτοιες ήττες τον πεισμώνουν να κάνει περισσότερα πράγματα και να επιστρέψει την ομάδα του στην κορυφή της Ευρώπης. Το αστείο είναι, πως τα γεμάτα αγανάκτηση σχόλια που δεν το πέτυχε φέτος, προέρχονται από αυτούς που είχαν προεξοφλήσει πως δεν θα φτάσουμε καν στην φάση των 8. 

Προέρχονται από αυτούς που από την αρχή της χρονιάς τους έφταιγε το Superfoods, ο Μπουρούσης, ο Κωστόπουλος, μια γκόμενα που πηδάει ο Μήτσος επειδή είναι ερυθρόλευκων συναισθημάτων και κυρίως γιατί κόπηκε η "επιχορήγηση" των προηγούμενων ετών. 

Στους υπόλοιπους, που αψήφησαν αυτή την ενορχηστρωμένη προπαγάνδα και έφεραν τον Παναθηναϊκό στις ομάδες με τα περισσότερα εισιτήρια στην Euroleague και τα περισσότερα sold out με την παρουσία τους, ακόμη και σε "αδιάφορα" παιχνίδια, υπάρχει ακόμη η πίστη πως διατηρώντας τον προπονητή και τον βασικό κορμό των παικτών που ήδη διαθέτει το ρόστερ, με 2-3 επιλεκτικές προσθήκες το καλοκαίρι, του χρόνου θα πάμε καλύτερα. Όπου καλύτερα για τον Παναθηναϊκό το Triple Crown. 

Αυτό που πέτυχε σήμερα η Φενέρ, θα μνημονεύεται για αιώνες από τους οπαδούς της......αυτή είναι η αξία της ομάδας μας και όλα τα υπόλοιπα περιπαικτικά για "σκούπες" κ.λ.π. τα ακούω βερεσέ. Στην παρούσα φάση η Φενέρ ήταν καλύτερη (είχε και την σχετική γκρι βοήθεια) και κατά 90% προκρίθηκε έναντι ενός Παναθηναϊκού που μόλις χτίζεται, μετά από μια ταλαιπωρία 4-5 χρόνων. 

Ο κόσμος επιβάλλεται να κάνει υπομονή και να στηρίξει την ομάδα στους τελικούς με τον πούστη, ώστε να κάνουμε το νταμπλ και να πάρει ο Σύλλογος το μοναδικό πρωτάθλημα σε όλα τα ομαδικά αθλήματα. 

Για το παιχνίδι δεν θέλω να γράψω τίποτα, εξάλλου θα ακολουθήσουν κείμενα από τους πιο σχετικούς από εμένα, απλά να καταθέσω αυτό που διαπίστωσα, πως σήμερα ο Παναθηναϊκός κατέβηκε με μόλις 3 παίκτες στο γήπεδο, Τζέιμς, Σίνγκλετον και Μπουρούση, οι υπόλοιποι ήταν κατώτεροι της περίστασης και της σημασίας του παιχνιδιού. 



Αλέξανδρος



 
Top