Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, συνεπής στη στάση που έχω κρατήσει όλα αυτά τα χρόνια, να μην με ενδιαφέρουν τα "κλικ", θα προσπαθήσω σε ένα (1) κείμενο και όχι σε τρία (3)να αναφερθώ στην παναθηναϊκή επικαιρότητα.  

Ουζουνίδης, ο μοναδικός παράγων αισιοδοξίας

Η παρουσία του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο του Παναθηναϊκού του Αλαφούζου, είναι ευχή και κατάρα ταυτόχρονα. 

Ευχή, γιατί με τις ικανότητές του, την προσωπικότητά του και τα παναθηναϊκά ιδεώδη που γαλουχήθηκε ως μέλος των ομάδων του Γιώργου Βαρδινογιάννη, έχει πάρει το 110% των δυνατοτήτων-ταλέντου των ποδοσφαιριστών που απέμειναν μετά την ημιδιάλυση του Δεκεμβρίου και παρουσιάζει έναν Παναθηναϊκό ανταγωνιστικό και αξιοπρεπή. Έναν Παναθηναϊκό που αν δεν βρισκόταν ο κάτοχος ακριβού διαρκείας να πετάξει το κουτί μπύρας στον Ίβιτς, θα τον έφερνε στην πρώτη θέση των play off και στα προκριματικά του Champions League.  

Κατάρα, γιατί λόγω αυτών των επιτυχιών (5 νίκες σε 6 ματς στη Λεωφόρο απέναντι στους "μεγάλους)  με πενιχρά μέσα, δημιουργεί αυτομάτως μια ανοχή στον κόσμο για όσα θα επακολουθήσουν το καλοκαίρι και αναφέρομαι στην αποδυνάμωση της ήδη αδύναμης ομάδας. Η εμπιστοσύνη που περιβάλλεται από τον κόσμο, είναι ικανή να ανακόψει τις όποιες οργισμένες αντιδράσεις του κόσμου κατά της διοίκησης. Με λίγα λόγια, είναι ο καλύτερος "αερόσακος" (μαζί με τον Λυμπερόπουλο), που θα μπορούσε να βρει ο Αλαφούζος.

Ο Μαρίνος από φύση του είναι ένας άνθρωπος εργατικός, προσγειωμένος και φανατικά πραγματιστής. Το διακρίνει κανείς εύκολα από τις δηλώσεις του. Ως εργατικός δεν έχει κανένα πρόβλημα να του δώσεις 25 μέτριους και να παλέψει να τους μετατρέψει σε καλούς δοκιμάζοντας 100 διαφορετικά συστήματα, ως πραγματιστής όμως δεν θα δεχτεί τίποτα λιγότερο από 25 μέτριους με δυνατότητες βελτίωσης. 

Αν δεν είναι ικανοποιημένος από την ποσότητα και ποιότητα των προσθηκών που θα κάνει διοίκηση, δεν πρόκειται να βγει ως άλλος Αναστασίου να δηλώσει "είμαστε πλήρεις", περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να βγει και να πει "παραιτούμαι, με αυτές τις προσθήκες δεν μπορώ να δημιουργήσω μια ανταγωνιστική και αξιοπρεπής ομάδα" και τότε να δούμε πως θα σωθεί ο Αλαφούζος από τον ήδη οργισμένο κόσμο. 

Με μια νίκη, δεν πήρε κανείς Πρωτάθλημα....χρειάζεται τρεις

Τα δύο τρία συνεχόμενα χρόνια προπαγάνδας, γαύρων και δήθεν αντικειμενικών δημοσιογράφων, φαίνεται πως έχουν πιάσει τόπο. Το 1-0 έκανε ο Ολυμπιακός εντός έδρας (1,80 με μειονέκτημα 8 πόντων τον έδιναν τα στοιχηματικά sites) και ο κόσμος του Παναθηναϊκό που μέχρι πρότινος θεωρούσε το Πρωτάθλημα χαμένη υπόθεση λόγω "πούλμαν", μιλάει για χαμένη ευκαιρία. 

"Ήταν ο χειρότερος Ολυμπιακός που μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε" λένε και δεν έχουν αφήσει παίκτη του Παναθηναϊκού που να μην τον "στολίσουν" με κοσμητικά επίθετα στα social media. Αλήθεια σας λέω, λίγοι είναι αυτοί που έγραψαν και είπαν, πως "τυχερός ο Ολυμπιακός πέτυχε σε αυτή τη φάση τον χειρότερο Παναθηναϊκό" που είναι και η πραγματικότητα, αφού σε σύγκριση με τα τελευταία παιχνίδια του είχε μόλις έναν παίκτη που έδωσε περισσότερα από όσα έδινε συνήθως. Τον Μπουρούση!!! Όλοι οι υπόλοιποι, ήταν κατώτεροι από προηγούμενες εμφανίσεις τους. 

Και όμως, ακόμα και κάτω υπό αυτές τις συνθήκες, λίγο έλειψε ο Παναθηναϊκός να φύγει νικητής από το ΣΕΦ και να έρθουν τούμπα οι τελικοί από τον πρώτο αγώνα. Έχασε τον αγώνα στις λεπτομέρειες, αλλά κέρδισε το δικαίωμα να φωνάζει χωρίς να τον περνάνε για τον τρελό του χωριού, πως μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα. Το 1-1 στο ΟΑΚΑ είναι επιτακτική ανάγκη, έτσι ώστε να μεταφερθεί το άγχος στους απέναντι, οι οποίοι δεν θα ξαναπετύχουν τόσο κακούς τους δικούς μας παίκτες. 

Η διοίκηση Πρωτοδικείου προ των πυλών

Από το πρωί είχα ενημερωθεί πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν πρόκειται να δεχθεί την επιτροπή "εξομάλυνσης" που σύστησαν στην άτυπη ΓΣ του Σαββάτου. Στην καλύτερη περίπτωση να τους παρέπεμπε στην τριμελή διοικούσα που είχε ορίσει, όπου αυτή με τη σειρά τους θα τους ενημέρωνε πως δεν επιθυμεί να κατεβάσει ψηφοδέλτιο.  Μη θέλοντας όμως να προκαταβάλλω την απόφασή του, θεώρησα πως δεν πρέπει να το δημοσιοποιήσω. Εξάλλου εχτές σας έγραψα: 

"Δυστυχώς δεν συμμερίζομαι την άποψη κάποιων αισιόδοξων, πως ο Γιαννακόπουλος θα πειστεί από τους οπαδούς και θα κατεβάσει ψηφοδέλτιο την Κυριακή, αν και έγραψα ξεκάθαρα πως το εύχομαι...... αν και ξεκάθαρα του έστειλα μήνυμα (μαζί με χιλιάδες άλλους στο instagram) να αναλάβει και θα έχει την στήριξη του κόσμου.

Όσο περνάνε οι ώρες και όσο διαβάζω κείμενα, κυρίως από δικά του ΜΜΕ, αντιλαμβάνομαι πως δεν πρόκειται να κατεβάσει ψηφοδέλτιο την Κυριακή.....

Είναι αποφασισμένος να  αφήσει τους Μπαλτακομιχαλαριάδες να υλοποιήσουν όσα "συμφώνησαν" με την κυβέρνηση για το Γουδί, όσα εξήγγειλαν για την αποπληρωμή των χρεών και όσα έχουν προγραμματίσει για τα τμήματα του Α.Ο..

Δεν θα μπει, γιατί σε καμιά περίπτωση δεν είναι ηλίθιος.....όσο και αν ξέρει πως με αυτή του την απόφαση καταδικάζει τον Α.Ο. σε περαιτέρω ανυποληψία.

Γνωρίζει πως αν μπει και δεν προχωρήσει το Γουδί (για κάποιους είναι δεδομένο πως δεν θα προχωρήσει) όλοι αυτοί οι παπατζήδες θα του το χρεώσουν, θα λένε πως έκανε τα πάντα για να το ματαιώσει, Ενώ αυτοί τα είχαν τακτοποιήσει όλα.....

Έτσι θα αναγκαστούν να αναζητήσουν και βρουν κάποιον άλλον να κάνει τον Πρόεδρο-μαριονέτα είτε μέσω εκλογών, είτε μέσω Πρωτοδικείου και αυτοί από το παρασκήνιο θα κινούν τα νήματα.... μέχρι ο ετοιμοθάνατος Α.Ο. τα τινάξει και δεν μπορεί να τους παρέχει οτιδήποτε.

Τότε, έχοντας μπει ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ στο περιθώριο, έχοντας δεχτεί την κατακραυγή του κόσμου..... ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΛΥΣΗ!!!

Μέχρι τότε....υπομονή". 

Δεν θα μπορούσε άλλωστε να "δικαιώσει" τον Μπαλτάκο, που έτρεξε να εκφράσει δημόσια την σκέψη του, πως την Κυριακή ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα κατεβάσει υποψήφιο και θα αναλάβει την διοίκηση του Α.Ο.. 

Η αναζήτηση του υποψηφίου-μαριονέτα συνεχίζεται. Έχουν γίνει συζητήσεις με κάποιους οι οποίοι παραμένουν επιφυλακτικοί, αλλά και το οκ να δώσουν, πρέπει να βρεθούν και τα μέλη που θα πλαισιώσουν την διοίκηση. Και έναν ηλίθιο μπορείς να βρεις, 10 όμως? 

ΥΓ. Αφού καθυστέρησαν όσο έπρεπε την τιμωρία των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ για τα έκτροπα στον τελικό κυπέλλου, ώστε να παίξουν το σύνολο των αγώνων για τα play off με κόσμο, σήμερα ανακοίνωσαν την εξοντωτική ποινή του Παναθηναϊκού, για ΕΝΑ άδειο μπυρόκουτο. Χάνει στα χαρτιά το παιχνίδι που προηγούνταν 1-0 μέχρι το 54ο λεπτό που διακόπηκε, μείον 3 βαθμούς από τα play off, μείον 2 βαθμούς από το επόμενο πρωτάθλημα, 2 αγώνες κεκλεισμένων των θυρών και 41.500 ευρώ πρόστιμο. 

Μετά από αυτή την εξέλιξη, πιθανότατα να κατακτήσει την 1η θέση των play off ο μπαοκ του ενός γκολ σε 5 αγώνες!!!

Οι εναπομείναντες παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη, είμαι πεπεισμένος πως θα τα δώσουν όλα στην τούμπα, προκειμένου να απαντήσουν ΜΕΣΑ στο γήπεδο, στις προκλήσεις ΕΚΤΟΣ γηπέδου των νεόπλουτων. 

Αλέξανδρος




 
Top