Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, κάθε νίκη απέναντι στις βρώμικες ομάδες του πρωταθλήματος (γαύρο και μπαουγκ), που έχουν γαμήσει τις Κυριακές μας σε συνεργασία με την ανεκδιήγητη διοίκησή μας, είναι βάλσαμο στην ψυχή μας. Ειδικά όταν αυτές έρχονται με τον τρόπο που ήρθε η σημερινή. 

Με μεθοδεύσεις του νέου χαλίφη του Πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός αναγκάστηκε να κατέβει στην Τούμπα με 7 αναπληρωματικούς και εφεδρείες στον πάγκο 18χρονα παιδιά. Σε έναν αγώνα που οι χαλίφηδες έπαιζαν την συμμετοχή τους στο Champions League (λόγω της κλοπής 6 βαθμών από τον Παναθηναϊκό) και εμείς ένα δεκαπενθήμερο ξεκούρασης, οι παίκτες του τεράστιου προπονητή Μαρίνου Ουζουνίδη, έπαιξαν ψυχωμένα και τους έδειξαν τα βαριά αρχίδια τους!!!

Κάποιος ηλίθιος νεόπλουτος είχε μιλήσει για το μέγεθος του Παναθηναϊκού, του είχα απαντήσει τότε, πως ο Παναθηναϊκός για να την "ακούσει" έστω θέλει 10 μπαουγκ...... αν δεν κατάλαβε τότε τι εννοούσα, σήμερα είμαι σίγουρος πως κατάλαβε. Κατάλαβε σε ποια μικρή και κομπλεξική ομάδα επέλεξε να σπαταλά τα λεφτά του. Εκατό παράγκες να φτιάξει, 100 εκατομμύρια ευρώ να χαλάει τη χρονιά, είναι καταδικασμένος από το dna της ομάδας του, να ζηλεύει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ!!!

Σήμερα αδέρφια Παναθηναϊκοί ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ το σύστημα. Η ψυχή, η φανέλα και το dna του Παναθηναϊκού, που ήταν για χρόνια κρυμμένο από τις επιλογές της διοίκησης (Φερέιρα, Φάμπρι, Αναστασίου, Στραματσόνι), σήμερα αποφάσισαν να βγουν από το σεντούκι και να ΦΩΝΑΞΟΥΝ αφήστε μας να αναπνεύσουμε, βοηθήστε μας να κάνουμε τον κόσμο που πιστεύει σε αυτά τα συστατικά να γίνει ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ!!!

Την ώρα που αυτή η Ομάδα με το Ο κεφαλαίο, υπό την καθοδήγηση του μαέστρου Μαρίνου ξεδίπλωνε το ταλέντο της, κάποιοι άλλοι στα γραφεία έσκαβαν το λάκκο της, σχεδιάζοντας την πώληση των λίγων αξιόλογων ποδοσφαιριστών που διαθέτει, για να διατηρήσουν τις καρέκλες τους. 

Αυτό τους νοιάζει, η καρέκλα τους, ο μισθός τους, η λεζάντα τους και όχι η πρόοδος του Παναθηναϊκού και θα συνεχίζουν για καιρό να είναι αποκλειστικά αυτά τα "θέλω" τους, αν όλοι εμείς που αγαπάμε ανιδιοτελώς τον Παναθηναϊκό παραμένουμε διχασμένοι, δίνοντάς τους το δικαίωμα να μας εμπαίζουν. ΞΥΠΝΗΣΤΕ, εχθρός δεν είναι ο ομοϊδεάτης Παναθηναϊκός που έχει άλλη άποψη για το καλό της ομάδας ή για όσα έγιναν στο παρελθόν, αλλά οι παραγκάρχες και οι διοικήσεις χωρίς όραμα για τον Παναθηναϊκό. 

Για το ματς δεν έχει κανένα ενδιαφέρον να γράψω, θα μπείτε στα υπόλοιπα sites (εκτός από το μπουρδέλο αρδνα, που δεν πρέπει κανείς Παναθηναϊκός να επισκέπτεται) και θα διαβάσετε τι συνέβη στην Τούμπα και πως ήρθε αυτή η μεγάλη νίκη. Εγώ θα βάλω μόνο την αποστολή, που άλωσε το χαλιφάτο και τις δηλώσεις του Μαρίνου!!!

«Είμαι περήφανος. Είπα στα παιδιά να μπουν μέσα και να παλέψουν. Είμαστε μια πολύ μεγάλη ομάδα και δεν μπορούμε να μένουμε στις απουσίες. Δεν με ενδιαφέρει ποιος παίκτης θα λείπει. Με νοιάζει αυτοί που θα μπουν να παίζουν έτσι. Αξίζουν πολλά μπράβο στους παίκτες μου. Έτσι πρέπει να είμαστε! Είμαστε μεγάλη ομάδα. Το έχω πει πολλές φορές… Αυτό που θέλω είναι τα παιδιά να μπαίνουν μέσα και να τα δίνουν όλα».

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί (44’ Ευαγγέλου), Κουτρουμπής, Κουρμπέλης, Χουλτ, Μαρινάκης, Ρέις (48’ Χατζηγιοβάνης), Λουντ, Βιγιαφάνιες (88’ Πίσπας), Κλωναρίδης, Μολίνς και στον πάγκο οι Στιλ, Π. Βλαχοδήμος, Στάικος, Μπουζούκης, 


 
Top