Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, μετά από 5 χρόνια ο Παναθηναϊκός επισκέπτεται το "αφιλόξενο" Κλεάνθης Βικελίδης προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Άρη (τελευταία φορά το 2013 όπου αναδείχτηκε νικητής με 0-2 έχοντας ως σκόρερ τον Κλωναρίδη). Σε 53 παιχνίδια με τον Άρη γηπεδούχο, ο Παναθηναϊκός έχει 20 νίκες και 15 ισοπαλίες.

Το σημερινό παιχνίδι, παρότι ο Παναθηναϊκός έχει κατακτήσει 24 βαθμούς μέσα στο γήπεδο (6 περισσότερους από τον Άρη), βρίσκει τις δύο ομάδες ισόβαθμες στους 18, να ανταγωνίζονται για ένα εισιτήριο Ευρώπης. Τυπικό για τον Παναθηναϊκό, αφού ακόμα και αν το κατακτήσει δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσει και ουσιαστικό για τον Άρη, που μετά την άνοδό του στην Super League, κάνει όνειρα και για συμμετοχή στην Ευρώπη. 

Βλέπετε, οι ελπίδες του κόσμου που γέννησε στην αρχή της υπόθεσης (άντε μέχρι τον Ιούνη) η διάθεση εμπλοκής του Πίπη στην ΠΑΕ -που θα σηματοδοτούσε πιθανότατα και την άρση των ποινών- αποδείχτηκαν φρούδες..... ανεξαρτήτως αν υπάρχουν ακόμα και σήμερα μυαλοφυγόδικοι ανάμεσά μας, διαθέσιμοι να πιαστούν από οτιδήποτε, προκειμένου να συνεχίζουν τόσο να "πιστεύουν", όσο και να παραμυθιάζουν τους αφελείς που τους ακολουθούν. 

Το ΝΕΟ "συνταρακτικό" επιχείρημα των παιροτζολόγων-παπαρολόγων, που ενισχύει την πεποίθησή τους πως ο Πίπης είναι προ των πυλών της άλωσης της ΠΑΕ (Η Πόλη έπεσε μόλις σε 53 ημέρες με τον λαό να αντιστέκεται..... ο Παναθηναϊκός με τον λαό να παρακαλάει να απαλλαχθεί από την νυν διοίκηση, πολιορκείται 8 μήνες από τον επίδοξο πορθητή Πίπη και ακόμα τίποτα), είναι ένα δημοσίευμα που λέει το αυτονόητο...

ΠΩΣ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2017 (και υπάρχει στο fb από τον Μάρτη του 2017 με μια χούφτα ακόλουθους), ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ 2019 (επιτέλους) ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΊ!!! Τι λέτε ρε παιδιά? ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ!!!

Ποιος επιτέλους θα την εκπροσωπεί στην Ελλάδα? Η Pathin Import-Export Ltd μέλος του Ομίλου Εταιρειών της ΚΡΟΝΟΣ με έδρα την Κύπρο.... ΞΑΝΑ-ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ!!!

Μια εταιρεία που σύμφωνα με το site της, αυτή την ώρα εξυπηρετεί ....

ΡΕ ΛΕΜΕ ΜΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΕ Η ΤΡΙΧΑ ΚΑΓΚΕΛΟ!!!

Εκεί όμως που άρχισα να κάνω όνειρα για έναν μεγάλο Παναθηναϊκό, στην περίπτωση που η συγκεκριμένη εταιρεία μέσω του Πίπη γίνει χορηγός μας, ήταν όταν είδα το χαρτοφυλάκιο με τα υπόλοιπα προιόντα που διαθέτει στα 610 περίπτερα και στα 139 σούπερ μάρκετ...



Λοιπόν εντάξει, σας κάναμε την διαφήμιση για το Carabao, να σας ευχηθούμε και καλές δουλειές..... αλλά μέχρι εκεί (εκτός αν θέλετε να δώσετε κάτι και να μπείτε χορηγός στον ΑΟ). Ο Πίπης (δηλαδή ο Ρέστης) η μόνη σχέση που έχει με την μαμά εταιρεία Carabao, είναι σαν αυτή που έχει ο Αλαφούζος με την Tsipita....δηλαδή παρακάλεσε τον φίλο του να δώσει μια χορηγία στην ομάδα που για ένα φεγγάρι ήταν βιτρίνα (Ρέντινγκ) και τελικώς την πήρε. Όλα τα υπόλοιπα, ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας των παιροτζολόγων-παπαρολόγων.

Πάμε τώρα στα σημαντικά, αφού σπάσαμε την πλάκα μας......

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sport fm, o Γιώργος Δώνης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα πέρα από τα γνωστά των Κουλιμπαλί και Μουνιέ, καθώς ο Διούδης επανέρχεται, ενώ οι Κουρμπέλης και Ινσούα δεν άφησαν τους τραυματισμούς να τους θέσουν νοκ άουτ. 

Ο 50χρονος τεχνικός δεν έχει ανοίξει, ως συνήθως, τα πλάνα του. Βασική του σκέψη είναι ένα 4-3-3, με τον Διούδη στο τέρμα, τους Γιόχανσον δεξιά και Ινσούα αριστερά και τους Κολοβέτσιο-Οικονόμου στόπερ, τον Κουρμπέλη στο κέντρο και εσωτερικά χαφ τους Δώνη και Κάτσε, ενώ Μπουζούκης και Χατζηγιοβάννης θα πλαισιώνουν τον Μακέντα. 

Το συγκεκριμένο πλάνο μπορεί να μετατραπεί και σε 4-4-2. Πάντως δεν πρέπει να αποκλειστεί, αν και δεν είναι το πιθανότερο, να προτιμηθεί ένα 3-4-1-2. Σε αυτή την περίπτωση ο Κάτσε θα μείνει στον πάγκο και τη θέση του στην ενδεκάδα θα πάρει ο Πούγγουρας γα να παίξει δεξιός στόπερ. 

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ!!!



 
Top