Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, όταν δεν κερδίζεις ΟΥΤΕ την Χίμκι απόντος του Σβεντ, είναι καιρός ακόμα και οι πιο πιστοί στις δυνατότητες αυτής της ομάδας, να αναθεωρήσουν και να πάρουν πολύ σοβαρά την άποψη που μέχρι εχτές λιθοβολούσαν (εγώ πρώτος-πρώτος).....πως αυτός ο Παναθηναϊκός με τις εμφανίσεις που κάνει, πιθανότατα να μείνει εκτός 8αδας!!!

Ήταν κάτι που δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα ζήσω.... η ομάδα του Παύλου των 6 ευρωπαϊκών τροπαίων, όχι μόνο θα απέχει για έβδομη σερί χρονιά από final four, αλλά αυτή τη φορά δεν θα δώσει καν την μάχη στη φάση των 8 για να το πετύχει....μιλάμε για την απόλυτη κατάντια. 

Και αν υπάρχουν χιλιάδες δικαιολογίες και ελαφρυντικά για την 6χρονη αποχή από το F4 (ελληνική οικονομική κρίση, υψηλή φορολογία, αντίπαλες ομάδες με 2πλάσιο και 3πλάσιο μπάτζετ, κακές επιλογές παικτών, εναλλαγές προπονητών κ.α.), για την πιθανότητα να μην βρεθούμε στην επόμενη φάση, δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ. 

Δεν νομίζω πως συντρέχει καν λόγος να αναφερθώ στο σημερινό παιχνίδι, αυτό που πρέπει να κρατήσουν όλοι (κυρίως η διοίκηση και ο προπονητής), είναι η αδυναμία της ομάδας ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ να φύγει με ψηλά το κεφάλι από ένα δύσκολο παιχνίδι μακριά από το ΟΑΚΑ. 

Πλέον η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, δεν είναι τόσο οι ήττες (που πλέον στοιχίζουν), όσο οι απαράδεκτες εμφανίσεις, που σε καμιά περίπτωση δεν θυμίζουν Εξάστερο.... Καλές οι νίκες επί του αιωνίου, καλά τα πρωταθλήματα, θα πεθάνουμε από τον καημό μας αν δεν τα κατακτούμε..... αλλά δεν φτάνουν τον πήχη, που η ίδια η οικογένεια Γιαννακόπουλου, ψήλωσε. 

Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να υπερασπιστώ άλλο τον Τσάβι, τον σέβομαι απεριόριστα, τον εκτιμώ που 3 χρόνια στάθηκε στρατιώτης του Παναθηναϊκού και μας γλίτωσε από ακόμα χειρότερες καταστάσεις, από τρεις χαμένες συμμετοχές σε F4...... αλλά νομίζω πως ήρθε η ώρα να παραιτηθεί και ας βάλουμε ακόμα και έναν κώνο στον πάγκο. Ίσως ένα ηλεκτροσόκ σαν αυτό, γίνει το έναυσμα να ξυπνήσουν αρκετοί παίκτες, που δεν παίζουν ούτε το 30% των δυνατοτήτων τους. 

Δεν θέλω να γράψω κάτι άλλο....σχετικά με τα του αγώνα (στατιστικά, διακύμανση σκορ, κλπ) επισκεφτείτε άλλα sites. 



 
Top