Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Μπορεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να μην δέχτηκε την τριμελή επιτροπή που όρισε η νυν διοίκηση του Ερασιτέχνη στην άτυπη ΓΣ του Σαββάτου (ούτε καν στον κύριο Αυγουλέα δεν τους παρέπεμψε), αλλά αύριο Τετάρτη θα δεχτεί στο γραφείο του αντιπροσωπεία οπαδών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Greenmood, οι σύνδεσμοι δεν θα εκπροσωπηθούν -όπως γινόταν συνήθως- από μέλη του κεντρικού, αλλά κάθε σύνδεσμος (από τους πολυπληθείς) θα εκπροσωπηθεί από κάποιο μέλος του. Αυτό είναι απόρροια της τεταμένης κατάστασης που κυριαρχεί το τελευταίο διάστημα στο οργανωμένο κίνημα του Παναθηναϊκού, λόγω των διαφωνιών που υπάρχουν για τις κινήσεις των μελών που ενεπλάκησαν στην διοίκηση του Ερασιτέχνη. 

Σε αυτή τη συνάντηση πρωτίστως θα συζητηθεί το ήρεμο κλίμα που θα πρέπει να επικρατήσει στα παιχνίδια του ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό, αλλά αναπόφευκτα θα συζητηθεί και η πρόθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τον Ερασιτέχνη. Σε αυτή τη συνάντηση -η οποία παρεμπιπτόντως θα μπορούσε να είχε γίνει και νωρίτερα και να είχαμε γλιτώσει από το ναυάγιο- ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα εκφράσει για άλλη μία φορά, την ειλημμένη απόφασή του να μην κατεβάσει ψηφοδέλτιο στις εκλογές του Α.Ο..

Θα τους μιλήσει ξεκάθαρα για όσα έγιναν τους τελευταίους δύο μήνες και πως ο Δημήτρης Μπαλτάκος με όσα έκανε και όσα δεν έκανε, τον εξανάγκασε σε απόσυρση. Θα τους ενημερώσει επίσης, πως ούτε μέσω Πρωτοδικείου έχει πρόθεση να διοικήσει τον Ερασιτέχνη και την λύση είναι υποχρεωμένος πλέον να την δώσει ο Δημήτρης Μπαλτάκος, όπως και να κατασκευάσει γήπεδο στο Γουδί.

Οι κύριοι Μπαλτάκος και Μιχαλαριάς, έχοντας πλέον αντιληφθεί πως δεν υπάρχει καμιά πρόθεση ανάμιξης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και έχοντας δεσμευτεί πως δεν θα είναι οι ίδιοι υποψήφιοι ξανά, απευθύνθηκαν σε τακτικά μέλη του Α.Ο. που δεν είχαν μέχρι σήμερα εμπλοκή στην διοίκηση του, προκειμένου να συσταθεί ένα ψηφοδέλτιο. Όποια πόρτα και αν χτύπησαν μέχρι σήμερα, την βρήκαν ερμητικά κλειστή.

Εξωδιοικητικό μέλος όμως, της συγκεκριμένης παρέας που διοίκησε τον Α.Ο. τα τελευταία 4 χρόνια, μαρκάρει στενά έναν παλιό γνώριμο του οργανωμένου κινήματος του Παναθηναϊκού, το οποίο όμως δεν βλέπω να συγκεντρώνει τις πιθανότητες να βρει μέλη "άφθαρτα", προκειμένου να μην χρεωθεί ως συνέχεια ή ως υποψήφιος-μαριονέτα, της απερχόμενης και αποτυχημένης διοίκησης.

Έτσι στο παιχνίδι μπαίνει ο γνωστός σε όλους μας πρώην έφορος του πόλο, ο οποίος προσπαθεί να επιστρατεύσει τον Αχιλλέα Μακρόπουλο!!! Ο οποίος βέβαια, επειδή είναι σοβαρός και πριν μια εβδομάδα είχε ταχθεί στο πλευρό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, δεν προτίθεται να τον ακούσει και μετά από την παραίτησή του να επιστρέψει. Δεσμεύτηκε όμως όπως μαθαίνουμε, πως οικονομική βοήθεια είναι διατεθειμένος να δώσει (50-100.000 ευρώ) σε οποιαδήποτε διοίκηση πλην αυτής των Μπαλτάκου, Μιχαλαριά. 

Έτσι ο πρώην έφορος, επειδή κάποιους πρέπει πάντα να εκπροσωπεί, ανέλαβε να κάνει τις διαπραγματεύσεις με την διοίκηση Αλαφούζου, ώστε να μειωθεί το κόστος των διαρκείας στη θύρα 2, λόγω της νέας τιμωρίας των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών.

ΥΓ. Ακόμα και αυτό τον "τελειωμένο" όπως λένε εδώ και 2 μήνες Παναθηναϊκό, οι απέναντι τον ΤΡΕΜΟΥΝ και πώς να μην τον τρέμουν όταν έχοντας κακούς τους Τζέιμς, Σίνγκλετον, Παππά, Καλάθη, Γκιστ, κόντεψε να κάνει το break. Για αυτό και τα προβοκατόρικα δημοσιεύματα που προηγήθηκαν σήμερα, αλλά η μοίρα τους δεν αλλάζει....Την Πέμπτη θα προσκυνήσουν τον ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ!!!

ΥΓ2. Η παραδοχή πως η "επανάσταση" απέτυχε και αντί για μεγαλεία ζούμε ξεφτίλες, δεν έχει καμιά αξία αγαπητοί φίλοι να γίνεται στα πηγαδάκια σας. Να βγάλετε επίσημη ανακοίνωση μετάνοιας..... και βλέπουμε. 



 
Top