Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, πριν γράψω οτιδήποτε για τον Παναθηναϊκό μας, θα ήθελα να εκφράσω την συμπαράστασή μου στους συμπατριώτες μας, στους κατοίκους της Κω, που δοκιμάστηκαν από τον Εγκέλαδο και να τους ευχηθώ τα χειρότερα να πέρασαν. 

Η χτεσινή πρόβα τζενεράλε του Παναθηναϊκού απέναντι στην Αλκμαάρ -μόλις μία εβδομάδα πριν ριχτεί στη μάχη των προκριματικών του Europa League- συγκέντρωσε τους λιγότερους θεατές από όσες έχουν διεξαχθεί από το 1979 μέχρι και πέρυσι, παρά την πρόσκληση της 13 στα μέλη της και γενικότερα στον κόσμο του Παναθηναϊκού -μέσω των social media- να παρευρεθούν, ώστε να εκφράσουν δυναμικά την δυσαρέσκειά τους στην ιδιοκτησία της ΠΑΕ. 

Όπως ήταν αναμενόμενο, η πρόσκληση αυτών που 5 χρόνια έκαναν αβάντα στον Αλαφούζο έπεσε στο κενό και τα μόνα που εξέφραζαν την καθυστερημένη "αγανάκτησή" τους, ήταν μερικά γραφικά πανό. 



Πανό κατά υπαλλήλων της ΠΑΕ, χωρίς καμιά αναφορά στο όνομα του Αλαφούζου, στηριζόμενα πάντα στην άρρωστη φαντασία τους που θέλει την οικογένεια Βαρδινογιάννη να έχει ακόμα εμπλοκή με την ΠΑΕ. Με τι αποδείξεις? Καμία. Αφού το λέει όμως ο Μπάμπης από τα Σούρμενα που είναι Παναθηναϊκάρας και αποφάσισε πλέον να μην στηρίζει τον Αλαφούζο, έτσι θα είναι!!!

Η νοσηρή φαντασία των μονίμως ευθυνόφοβων δεν έχει όριο. Πέντε χρόνια τώρα, αν τολμούσες να πεις κακή κουβέντα για τον Αλαφούζο γινόσουν αυτομάτως εχθρός τους και αν τους έβρισκες στις καλές τους και έκανες συζήτηση (σπάνιες οι φορές συνήθως σε έβριζαν), σου παρέθεταν πλήθος "επιχειρημάτων" για να δικαιολογήσουν την στήριξη στον σωτήρα Αλαφούζο.

Επί των ημερών του, πήραμε κύπελλο, κερδίσαμε με 0-3 στο Καραϊσκάκης, πολεμήσαμε την παράγκα, αποκτήσαμε περιουσιακό στοιχείο, εισακούστηκαν τα θέλω των οργανωμένων (αυτό είναι το σημαντικότερο!!!), προσλήφθηκαν τα δικά μας παιδιά στην ΠΑΕ και τακτοποιήθηκαν άλλα τόσα στα συνεργαζόμενα ΜΜΕ (επίσης σημαντικό!!!), μπήκαν 30 εκατομμύρια ευρώ μέσω των ΑΜΚ, απαλλαχτήκαμε από την τοξική ΓΗΠΕΛ και το υπερκοστολογημένο γήπεδο στον Βοτανικό.....και πολλά άλλα επιχειρήματα του κώλου. 

Και σήμερα τι έρχονται να μας πουν τα "παιδιά"? Πως όλα αυτά, τα έκανε ο Αλαφούζος με εντολή του Τζίγγερ, αφού είναι μπροστινός του. Πως τόσα χρόνια οι λεγόμενοι υπάλληλοι του Αλαφούζου (και οργανωμένοι μεταξύ αυτών) δεν είναι του Αλαφούζου, αλλά του Βαρδινογιάννη.....και το ομολογούν ανερυθρίαστα. Μπορεί να τους πάρει κανείς στα σοβαρά? 

Αφού τελειώσαμε με την παπαρολογία, ας περάσουμε σε αυτά που είδαμε στο "χορτάρι". 

Κύριοι, μπορεί για πολλούς όψιμους Παναθηναϊκούς, η αναμέτρηση με την Καμπάλα να έχει πάρει χαρακτήρα "εκδίκησης" (εκεί μας έφτασαν οι τρόμπες, να ανοίγουμε κόντρα με την Καμπάλα..... όταν επί της επάρατης οικογένειας είχαμε κόντρα στις προκρίσεις με την Μεγάλη Κυρία), αλλά εγώ φοβάμαι πως αν δεν γίνουν άμεσα προσθήκες σοβαρών ποδοσφαιριστών που θα καλύψουν τα πολλά κενά που έχει η ομάδα, "η ιστορία θα επαναληφθεί ως φάρσα". 


Χωρίς επιτελικό χαφ, χωρίς σέντερ φορ, χωρίς back up των ακραίων αμυντικών και με τον μοναδικό παίκτη που ενθουσίασε με τον ερχομό του (Λουτσιάνο) ανέτοιμο, δύσκολα περνάμε την Καμπάλα....Γιατί άντε και το μηδέν το κρατάς στην άμυνα, γκολ πως θα βάλεις? 

Μη σας ξεγελούν τα φιλικά παιχνίδια, ούτε η πίστη στις δυνατότητες του Μαρίνου. Η πρόκριση είναι δύσκολη υπόθεση και θα γίνει ακόμη δυσκολότερη αν δεν έχει λήξει ευνοϊκά για τον Παναθηναϊκό η "διαμάχη" με τον μάνατζερ του Χουλτ. 

Η μέχρις στιγμής καλή απόδοση των Κουλιμπαλί, Χουλτ, Λουντ, Κουρμπέλη, Χατζηγιοβάννη και Αλτμάν (αυτούς έχω ξεχωρίσει από τα φιλικά) δεν μπορεί να μας εγγυηθεί την πρόκριση. Πρέπει όλοι όσοι αγωνιστούν και στα δύο παιχνίδια να αποδώσουν τα μέγιστα και προς Θεού να μην προκύψει τραυματισμός ή τιμωρία. Δεν υπάρχουν αντικαταστάτες τους.

Το πιθανότερο είναι η διοίκηση να περιμένει να δει τι θα γίνει στα παιχνίδια με την Καμπάλα και μετά να προχωρήσει σε περαιτέρω ενίσχυση, παίζοντας τα "ρέστα" της για την είσοδο στους ομίλους του Europa League, που θα της εξασφαλίσει το 50% του φετινού budget. Στην ουσία παίζει με τη φωτιά, αφού με δεδομένη την στήριξη του κόσμου στο πρόσωπο του Μαρίνου Ουζουνίδη, θα στρέψει όλα τα πυρά εναντίον της. Οι αερόσακοι τελείωσαν για τον Αλαφούζο και την παρέα του. Η όποια σύγκρουση θα αποβεί μοιραία για τους ίδιους. 

Δεν θέλω να σας κουράσω άλλο, θα περιμένουμε να δούμε ποιους μπορεί να υπολογίζει ο Μαρίνος για τις αναμετρήσεις με την Καμπάλα και θα ξαναμιλήσουμε. 

ΥΓ1. Την ώρα που ο Γιαννακόπουλος παίρνει το οκ της Πολιτείας για να μετατρέψει το ΟΑΚΑ σε πράσινο στολίδι και πηγή εσόδων, η διοίκηση Πρωτοδικείου του ΑΟ, βρίσκει νέα γραφεία με το 1/3 του κόστους που πλήρωναν στα προηγούμενα, αφού από εκείνα της έγινε έξωση........ επειδή αυτοί που θα έφτιαχναν γήπεδο στο Γουδί, είχαν να πληρώσουν ενοίκιο 9 μήνες!!! 

ΥΓ2. Για όσους περίμεναν να δουν τι θα γίνει με τον Κρις για να αγοράσουν διαρκείας (το είχα διαβάσει και αυτό), τους ενημερώνω πως ο δρόμος για τα γκισέ ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα. :) Ο Κρις όπως και ο Όγκαστ, θα είναι κάτοικοι ΟΑΚΑ. Εσείς? 

ΥΓ3. Μου έπρηζαν το συκώτι πριν 5 χρόνια προκειμένου να τους πείσω πως υπήρξε άνθρωπος που ενδιαφέρθηκε για την ΠΑΕ και έφαγε πόρτα από τον Αλαφούζο και τώρα που δεν ενδιαφέρεται, βδομάδα παρά βδομάδα, μήνα παρά μήνα, τον αναφέρουν για να πάρουν κάνα κλικ..... άβυσσος η ψυχή των...

Αλέξανδρος




 
Top