Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, το βαρέλι δεν έχει πάτο και εγώ ως ο τρελός του παναθηναϊκού χωριού, σας είχα προετοιμάσει.... Ούτε οι ποινές των μείον τριών βαθμών δεν θα χρειαστούν για να δούμε τα ραδίκια ανάποδα, όπως πάνε τα απλήρωτα παλικάρια!!!

Ζούμε την απόλυτη ξεφτίλα ως φίλαθλοι του Παναθηναϊκού και για άλλη μία φορά αυτοί που δεν έφταιξαν στο παραμικρό για την κατάντια του Συλλόγου, παρακολουθούν απαθέστατα τα καραγκιοζιλίκια αυτών που έφταιξαν. 

Αυτοί οι ξεφτίλες για άλλη μία φορά θα διαδραματίσουν ρόλο στον Παναθηναϊκό της εξαθλίωσης σε όποια κατηγορία και αν βρίσκεται, με όποιο ΑΦΜ , με όποιο σήμα.... ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.... γιατί όταν έχεις μάθει ΜΟΝΟ ένα πράγμα να κάνεις για να ζήσεις, δεν γίνεται να το παρατήσεις. 

Οι ίδιοι που μας "έσωσαν" από τον κακό Βαρδινογιάννη, εδώ και 4 μήνες παλεύουν να μας "σώσουν" από τον κακό Αλαφούζο, αφού πρώτα τον στήριξαν 5 ολόκληρα χρόνια χειροκροτώντας κάθε θέση που χάναμε στην ειδική βαθμολογία της UEFA...... Εκεί ήταν διαχρονικά ισχυρότερος ο Παναθηναϊκός, αυτό τους πόναγε και αυτό έβαλαν στόχο από την πρώτη μέρα οι βάζελοι με γαύρικη κομπλεξική ψυχή και τρουμπέϊκη νοοτροπία!!!

ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ.....εκείνοι οι 80 και επιχειρηματίες που δημιούργησαν την ΠΕΚ και να ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ την είσοδό τους στην ΠΑΕ, μέσω ΑΜΚ.

Όπως είχαν δηλώσει τότε, συναισθηματικό ήταν το κίνητρο και όχι πούστικο πως μυρίστηκαν μάσα στον Βοτανικό και εκτόξευση του Παναθηναϊκού..... και ήθελαν να έχουν λόγο.....Ε και τώρα συναισθηματικά να σκεφτούν και να βάλουν τα ωραία εκατομμύρια τους να σωθεί ο Σύλλογος και οι αγαπημένοι "υπάλληλοί" τους δημοσιογράφοι και επαγγελματίες οπαδοί!!! 

Μπροστάρης ο Νικόλας της καρδιάς τους..... να αναλάβει την πρωτοβουλία να τους μαζέψει όλους να του δώσουν τα λεφτά τους και να μην ανησυχούν, κάθε Γενάρη θα τους έχει και 18 εκατομμύρια ευρώ στην άκρη. Άστε που ο Νικόλας θα καταπιεί αμάσητους τους Μαρινάκη, Σαββίδη, Μελισσανίδη και σε χρόνο dt θα βρεθούμε στους χρυσοφόρους ομίλους του CL.... τα λεφτά τους είναι εγγυημένα, σαν ελληνικά ομόλογα!!!! 

Και αν τυχόν κάνουν την απόπειρα να περάσουν οι μετοχές στα χέρια τους και υπάρχει κάποιο αόρατο εμπόδιο, μόλις μας το πουν..... ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ χωρίς μάλιστα να χρειαστεί να χαλάσουν σεντς για την οργάνωση. 

Αν πάλι δεν βρεθούν οι εύθικτοι Παναθηναϊκάρες όπως τότε που δεν άντεχαν την 2η θέση, αλλά μια χαρά αντέχουν τις Γκαμπάλες, τις Εστορίλ, την 157η θέση, το μείον 37, τους μόλις 4 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού...Μην απογοητεύεστε.... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΨΕΥΤΟΘΟΔΩΡΟΙ με όραμα και πλάνο να μας βγάλουν από το αδιέξοδο!!! 

Και για να μην παρεξηγιόμαστε..... πλέον είμαι ο μεγαλύτερος fan του συνθήματος "Καλύτερα στην Γ Εθνική παρά με Τζίγγερ και Βαρδή"..... να μην τολμήσουν ούτε χορηγία 5 ευρώ να δώσουν. 


 
Top