Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, εκεί που περιμέναμε την σωτηρία από τον νέο έρανο υπό τον Θεοδωρόπουλο, μετά την ματαίωσή του, την λύση στα οικονομικά προβλήματα της ΠΑΕ ήρθε να δώσει η αποδέσμευση του Κουτρουμπή......

Ξέρετε του ποδοσφαιριστή εκείνου, που μέχρι και πριν 1 μήνα όλα τα πράσινα Μέσα Μαζικού Επηρεασμού και Εξαπάτητης, ο Παναθηναϊκός θα πωλούσε στην Ιταλία και θα έβαζε στα ταμεία του 1,3 εκατομμύρια ευρώ. 







Τι να πούνε στην ΠΑΕ της ζητιανιάς και της αναξιοπρέπειας 1,3 εκατομμύρια ευρώ? Στην ΠΑΕ του "Αγριόγατου" που ζητάει αίτηση και αριθμό πρωτοκόλλου για να παραδώσει τα οικονομικά στοιχεία σε όποιον τα ζητάει ως προϋπόθεση για να βοηθήσει? Τόσα παίρνουν τα πρωτοκλασάτα στελέχη της, σιγά μην ασχοληθεί. Ελεύθερο τον αφήνει προς γνώση και συμμόρφωση των υπολοίπων, που ενώ τα έχουν όλα, αδιαφορούν και δεν παίρνουν το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο!!!

Εννοείται πως δεν πίστεψα ποτέ τις γελοιότητες των ΑΡΔ πως ο Κουτρουμπής θα μπορούσε να φέρει στα ταμεία της ΠΑΕ 1,3 εκατομμύρια ευρώ, αλλά ο οποιοσδήποτε παίκτης που έχει αγωνιστεί επί 4 χρόνια βασικός ακόμα και σε αυτόν τον Παναθηναϊκό, μπορεί να φέρει 300-400.000 ευρώ και εξοργίζομαι όταν ένα μήνα μετά τις "τρελές" προτάσεις των Ιταλών, επιλέγουμε να τον αφήσουμε ελεύθερο και μάλιστα πληρώνοντας κάθε σεντς που έχει δουλέψει. 

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, προσπαθούν να μας πείσουν πως καλώς έπραξε η διοίκηση αφού απαλλάχτηκε από ένα "βαρύ" συμβόλαιο που έληγε το 2019, στην πρόσπάθειά της να κατεβάσει το budget από τα 11,2 εκατομμύρια ευρώ στα 5. 

Μάλιστα αυτή η απόφαση της διοίκησης έρχεται 15 ημέρες μετά την απόφαση του Κουτρουμπή (όπως και του Κουρμπέλη, οπότε αναμένω και εκεί αίσχη) να συνεργαστεί με τον μάνατζερ του Ζέκα.... αυτόν που σε χρόνο Dt με μόλις 1,5 εκατομμύριο ευρώ και πριν τις μεστές εμφανίσεις του με την Εθνική, τον παραχωρήσαμε στην Κοπεγχάγη. 

Σε μια περίοδο που αιτούμαστε στην FIFA να πληρώσουμε 150 παίκτες (όποιος φόρεσε την φανέλα με το τριφύλλι από το 2012 μέχρι σήμερα) σε 120 δόσεις Κωτσόβολου που να ξεκινούν μετά από ένα τρίμηνο, ένα μικρό κινητό περιουσιακό στοιχείο ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ στον μάνατζερ. Εκτός πια και αν δεν χαρίζεται, αλλά αυτός που κινεί τα νήματα, κάτω από το τραπέζι παίρνει τα χρήματα της ελευθέρας για την τσέπη του και η ΠΑΕ τα αρχίδια μου!!!

Κύριοι, όσο και αν θέλουμε να απέχουμε από σενάρια συνωμοσίας, δεν γίνεται να μην καταθέσουμε την ταπεινή μας άποψη....ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΣΑΠΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΚΡΑΤΙΑΣ, με την πλήρη συνεργασία των ΑΡΔ και την ανοχή των μέχρι πρότινος στενών συνεργατών του Αλαφούζου, οργανωμένους. 

Το σταματώ εδώ.... ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα και ας τα κρατήσει για πάρτη του. Προσωπικά, χωρίς απτές αποδείξεις για το ποιος έχει σχεδιάσει τον αφανισμό του Παναθηναϊκού, δεν θα προβώ στην κατάθεση γελοίων σεναρίων, παρόμοια με αυτά που χλευάζω καθημερινά και εκπορεύονται από άνανδρους που έχουν μερίδιο για την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, προσπαθώντας να αποποιηθούν τις ευθύνες τους.

Για την ώρα ασπάζομαι την δημόσια κατατεθειμένη άποψη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, πως υπάρχει σχέδιο διάλυσης, χωρίς να υιοθετώ όμως (αφού δεν έχω αποδείξεις, παρά μόνο ενδείξεις) το πρόσωπο που κατονόμασε. 

ΥΓ. Μη ξεχάσετε να πάτε να ψηφίσετε στις εκλογές της Συμμαχίας .....οι άνανδροι έχουν την ανάγκη σας προκειμένου να κρυφτούν για άλλη μια φορά από τις ευθύνες τους!!! 

Αλέξανδρος


 
Top