Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα "Υπερήρωες", γιατί ως τέτοιους θα σας αντιμετωπίζω από εδώ και πέρα, αφού αντέξατε το βασανιστήριο της σταγόνας περισσότερο από τον καθένα (το βασανιστήριο της σταγόνας, μια σταγονίτσα νερού πέφτει στο κεφάλι ενός ανθρώπου με συγχρονισμένη περιοδικότητα μέχρι που η αέναη ροή του επιφέρει τρέλα στο θύμα. Λέγεται ότι το βασανιστήριο αυτό δεν αντέχεται περισσότερο από δύο εβδομάδες).

Από αναβολή σε αναβολή βγήκε ο Γενάρης και το πιθανό μαζικό καρδιακό επεισόδιο μετατέθηκε για τις 7 Φεβρουαρίου. Μοναδική ελπίδα το ξεπούλημα παικτών σε όποιον ενδιαφερόμενο, ας λέγεται Ιβάν, Βαγγέλας, Τίγρης, Φούφουτος.....τώρα μιλάει το "ανάγκη και κόψιμο"!!! 

Για να καταλάβετε το μέγεθος της κατάντιας του σημερινού Παναθηναϊκού -έργο όλων αυτών των Γενιτσάρων- αρκεί να ενημερωθείτε από τα ρεπορτάζ των πράσινων δημοσιογράφων (ο θεός να τους κάνει) πως παιδιά που ανδρώθηκαν με το τριφύλλι στο στήθος, πλέον επιλέγουν ως επόμενο βήμα της καριέρας τους πότε τον Ηρακλή, πότε τον Αστέρα, αντί να λαχταρούν για το ντεμπούτο τους στην Super League με τον Παναθηναϊκό!!! 

Και όλα αυτά είναι έργο του ανθρώπου που γράφτηκε με χρυσά γράμματα, του πρώτου μάγκα (κατά τους οργανωμένους), του κυρίου "αποχωρώ από τον Παναθηναϊκό" έχοντας στο ακέραιο τις μετοχές του (55% μέσω Sortivo, 20% προσωπικές) και συνεχίζει να έχει λόγο για τα πάντα. Πόσο και σε ποιον θα πουλήσουμε, πότε και πως θα πληρωθούμε, σε ποιες και πότε υποχρεώσεις θα αντεπεξέλθουμε......

Ολόκληρη στρατιά πουλημένων δημοσιογράφων και επαγγελματιών οπαδών, έπαιξε καλά το ρόλο της (με το αζημίωτο) για να φτάσουμε σε αυτή τη κατάντια. Αυτοί που μέχρι χτες μας τραμπούκιζαν επειδή βλέπαμε τι έρχεται για τον Παναθηναϊκό μας, σήμερα που ανακάλυψαν την αλήθεια (επειδή έκλεισε η κάνουλα με τα ευρώ), μας κουνάνε το δάχτυλο. 

Μόλις εχτές κατάλαβαν τι εννοούσε ο Βαγγέλας λέγοντας την ατάκα "Θέλω τον Αλαφούζο 100 χρόνια στον Παναθηναϊκό", βλέπετε νωρίτερα είχαν το μυαλό τους, πως θα φωταγωγήσουν την Λεωφόρο μετά το διπλό στο Καραϊσκάκης ή πως θα κλείσουν θέση για την διώροφη Λεωφόρο ή πως θα μειώσουν το προπονητικό κέντρο που χρησιμοποιούσε επί 30 χρόνια η ίδια η ομάδα τους!!!

Και τι κάνουμε για αυτό αναρωτιέστε και μου στέλνετε σωρηδόν τα μηνύματα. Τίποτα δεν κάνουμε, αφού δεν έχουμε την παραμικρή δύναμη......στην τελική εμείς δεν κοροϊδέψαμε κανέναν πως μπορούμε και θα δώσουμε λύση για να απολογηθούμε. Κανέναν δεν πείσαμε να τρέξει αν πληρώσει συνδρομή στην Παναθηναϊκή Συμμαχία,  προκειμένου να έχει δικαίωμα να μας ψηφίσει, με την υπόσχεση πως θα ΣΩΣΟΥΜΕ τον Παναθηναϊκό και θα ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ τους υπεύθυνους. 

Και επειδή δεν κάναμε όλα αυτά, δεν χρειάζεται και να καταφύγουμε σε ανούσιες ανακοινώσεις για το θεαθήναι.... 

Με αφορμή την τελευταία ανακοίνωση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, είχα μια γραπτή συζήτηση  με την Πρόεδρο Τατιάνα Πυτιχούτη, η οποία ομολογώ πως με τον λόγο της (γραπτό) μου άφησε την καλύτερη εντύπωση, αφού σε καμιά περίπτωση δεν ασπάζεται τις διχαστικά και συνωμοτικά σχόλια που αναρτούν στο Facebook άλλα μέλη της Συμμαχίας. 

Με ενημέρωσε (με επιφύλαξη) πως το ποσοστό της Παναθηναϊκής Συμμαχίας σήμερα κυμαίνεται λίγο κάτω από το 10% (9,8 για την ακρίβεια) και πρόθεση της ίδιας είναι να προβεί στις παρακάτω ενέργειες:

1) Θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει με όλους όσους Παναθηναϊκούς έχουν την οικονομική δυνατότητα, ώστε να βοηθήσουν.  

2) Θα ζητήσει από τον μεγαλομέτοχο να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν.

3) Θα διασφαλίσει  πως τα χρήματα που θα συνδράμει ο κόσμος, θα καταλήξουν στις άμεσες υποχρεώσεις της ΠΑΕ, προκειμένου να λειτουργεί κανονικά η ομάδα και όχι στις υποχρεώσεις του Αλαφούζου, που έχει άλλωστε δεσμευτεί πως θα καλύψει ο ίδιος.

Έχει αντιληφθεί και η ίδια πως δεν γίνεται να αναλάβει η Παναθηναϊκή Συμμαχία την διοίκηση. Χαρακτηριστικά μου έγραψε πως μια τέτοια προοπτική εκτός από γελοία είναι και ανέφικτη. Αυτά όμως που μπορούν να γίνουν από μεριάς Συμμαχίας, ώστε να επανέλθει η ΠΑΕ αρχικώς σε μια κανονικότητα, θα τα προσπαθήσει με όλες της τις δυνάμεις. 

Με δεδομένο πως δεν την γνωρίζω, άρα δεν μου έχει δώσει και το δικαίωμα να αμφισβητήσω τις προθέσεις της, θα περιμένω κάποιο διάστημα για να την κρίνω προσωπικά. Τις όποιες ανακοινώσεις όμως της Συμμαχίας, στην περίπτωση που συνεχίζουν στο ίδιο ανούσιο ψευτοτσαμπουκαλίδικο ύφος, θα της περνάω γενεές 14. 

Αυτά για σήμερα, είναι αλήθεια πως είχα ξεκινήσει με σκοπό να γράψω άλλα, αλλά η εποικοδομητική συζήτηση με την κυρία Πυτιχούτη (που κακώς την ταύτισα με κάποια γελοία μέλη της Συμμαχίας, που συνεχίζουν να διχάζουν τον κόσμο) μου άλλαξε θεματολογία.

Αλέξανδρος



 
Top