Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, σαν να μην έφτανε η αγωνία μας για το μέλλον του Παναθηναϊκού σχετικά με το σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται του χρόνου, κυβέρνηση και αντιπολίτευση έχουν επιδοθεί σε έναν άνευ προηγουμένου πολιτικό παιχνίδι, στις πλάτες του Παναθηναϊκού και του κόσμου του. 

Κατ επάγγελμα αθλητικογράφοι όλων των κομματικών αποχρώσεων, έχουν ριχτεί στη "μάχη" της παραπληροφόρησης του κόσμου του Συλλόγου, με μοναδικό γνώμονα το καλό του αφεντικού κομματάρχη. Για τους μισούς δεξιός και ολυμπιακός ο Καπράλος, για τους άλλους μισούς "διορισμένος" από τον Τσίπρα με την συνδρομή των Σαββίδη, Μελισσανίδη.......και εμείς ανάλογα με το που ανήκουμε ιδεολογικά, διαλέγουμε!!! 

Η αλήθεια όμως είναι μία και δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Στις εκλογές της ΕΟΕ ο δεξιός και ολυμπιακός Καπράλος ήταν το αντίπαλο δέος του επίσης δεξιού και ολυμπιακού Κούβελου.....Ο Βαγγέλας επέλεξε τον δεύτερο λόγω κουμπαριάς, αλλά η επιθυμία της κυβέρνησης αποδείχτηκε ισχυρότερη και με την συμβολή της ψήφου του νέου Πρόεδρου της ΕΠΟ κύριο Γραμμένο (που εκλέχτηκε από τους Μελισσανίδη-Σαββίδη με την συνδρομή 6 εκατομμυρίων ευρώ σύμφωνα με την ΔΙΚΗ), εκλέχτηκε ο πρώτος. 

Ο κύριος Καπράλος σήμερα, αποφάσισε να πάρει θέση για το project "Athens Alive", τονίζοντας την αντίθεσή του, επικαλούμενος τάχα το ενδιαφέρον του για τους αθλητές. Τους αθλητές αυτούς που επί μια 5ετία προπονούνται και τραυματίζονται στις άθλιες συνθήκες των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ, λόγω εγκατάλειψης

Αναφέρθηκε επίσης στα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων που χρειάστηκαν για να γίνει το ΟΑΚΑ, ξεχνώντας όμως να αναφερθεί και σε αυτά που χρειάζονται κάθε χρόνο για να συντηρείται το ΟΑΚΑ, για να γίνεται μια σημαντική διοργάνωση στίβου στη "χάση και στην φέξη". 

Χρήματα που θα γλιτώσει ο Έλληνας φορολογούμενος αν τελικά υλοποιηθεί το "Athens Alive", ενώ παράλληλα το κράτος θα έχει εξτρά έσοδα από την φορολόγηση νέων επιχειρήσεων που θα δραστηριοποιηθούν στον εγκαταλελειμμένο σήμερα χώρο του ΟΑΚΑ, συν ότι πολλοί συμπατριώτες μας θα εργαστούν τόσο κατά τη διάρκεια του έργου, όσο και μετά την αποπεράτωσή του, βοηθώντας τα ασθμαίνοντα ασφαλιστικά ταμεία.  

Η αρνητική θέση που εξέφρασε ο κύριος Καπράλος δεν είναι δική του, είναι 100% καθοδηγούμενη και το ερώτημα είναι από που!!!

Από την κυβέρνηση (που τον βοήθησε να εκλεγεί) προκειμένου να τραβήξει το θέμα ως την περίοδο των εκλογών διατηρώντας σε ομηρία τους φίλους του Παναθηναϊκού και κυρίως τον Γιαννακόπουλο που έχει ΜΜΕ με ότι αυτό συνεπάγεται στη στάση του την περίοδο εκείνη ή από την αντιπολίτευση (που συνεχίζει να είναι μέλος της ο συγκεκριμένος κύριος), προκειμένου να μην πιστωθεί η κυβέρνηση μια μεγάλη επένδυση, δίνοντας παράλληλα λύση στα προβλήματα που ταλανίζουν τον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδος? 

Έχω άποψη, που μάλιστα απορρέει από πληροφόρηση, αλλά δεν θα την εκφράσω γιατί δεν θέλω να γίνω μέρος των πολιτικών παιχνιδιών που παίζονται εις βάρος του Συλλόγου μας. Την κρατώ για μένα και θα την χρησιμοποιήσω μόνο αν οι διαβεβαιώσεις που πήρα, αποδειχτούν ψευδείς. 

Κλείνοντας θέλω να σταθώ στην επιστολή των εμπλεκομένων στο project "Athens Alive" που στάλθηκε στον Αλαφούζο, η οποία από μόνη της αποτελεί ένα ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί του φακέλου αδειοδότησης. Πιστεύω πως η συγκεκριμένη επιστολή, μόνο απειλητική δεν είναι για τον Αλαφούζο, πιθανότατα να την ζήτησε και ο ίδιος, στην προσπάθειά να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό χωρίς να φορτώσει στις ήδη πολλές ευθύνες του για την κατάντια της ΠΑΕ και αυτή του υποβιβασμού στην Football League.  

Κανείς άλλος ενδιαφερόμενος δεν υπάρχει που έσπευσε "θορυβημένος" ο Γιαννακόπουλος να τον προλάβει, δεσμεύοντας τον Αλαφούζο για ένα τρίμηνο με οψιόν ανανέωσης για άλλο ένα........ αυτές είναι οι γνωστές κλαπαρχιδιές των αμετανόητων παπατζήδων προκειμένου να δικαιολογήσουν το σάπιο σανό που πούλησαν στον κόσμο του Παναθηναϊκού για 1 ευρώ, με σκοπό να του ξαναπουλήσουν στην πρώτη ευκαιρία. 

Εμείς ως Παναθηναϊκοί έχουμε καταλήξει πλέον στο αυτονόητο (κάποιους τους πήρε 5 χρόνια) πως είναι επιτακτική ανάγκη να απαλλαγούμε από τον Αλαφούζο και την κουστωδία του, με τις όσο το δυνατόν μικρότερες απώλειες για τον Σύλλογο (με χρέη, αλλά στην Super League). 

Για αυτή την επιτακτική ανάγκη, της σωτηρίας του Συλλόγου, πρέπει να βρισκόμαστε σε εγρήγορση και απλοί στρατιώτες σε όποια μάχη χρειαστεί να λάβουμε μέρος..... αρκεί αυτός που θα δώσει την εντολή να είναι ανιδιοτελής και έτοιμος να "πεθάνει" μαζί μας, για το μεγαλείο του Συλλόγου!!!

Αν η επόμενη μέρα μας βρει με τον Γιαννακόπουλο θα είναι ευχής έργο, αν πάλι όχι αποκλείεται να είναι χειρότερη από την σημερινή. Συνιστώ ψυχραιμία, τέτοιες επενδύσεις στην Πατρίδα μας είναι χρονοβόρες, ενώ παράλληλα ισχύει η αμίμητη επιθυμία του Έλληνα "Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα"!!!

Αλέξανδρος


 
Top