Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, μόλις πριν λίγο πληροφορήθηκα την απόρριψη της πρότασης της ΑΕΚ σχετικά με τον μη υποβιβασμό από την Super League των ομάδων που λόγω χρεών δεν παρουσιάζουν άρτιο φάκελλο και ειλικρινά έχω πέσει από τα σύννεφα!!! 

Θα ξεκινήσω ζητώντας μια μεγάλη ΣΥΓΝΩΜΗ στους φίλους ομοϊδεάτες που με διαβάζουν, αφού τις προηγούμενες ημέρες εξέφραζα με βεβαιότητα την άποψη πως ο κανονισμός που ήθελε τις ομάδες να υποβιβάζονται λόγω ληξιπρόθεσμων χρεών, ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ...... γιατί αυτή η αλλαγή εκτός του Παναθηναϊκού, βόλευε και άλλες ομάδες. Συγνώμη λοιπόν για όσους καθησύχασα και τους ήρθε σήμερα ξαφνικό. 

Δυστυχώς δεν υπολόγισα, τόσο των κομπλεξισμό απέναντι στον Παναθηναϊκό του νεόπλουτου μικρομέγαλου ΠΑΟΚ και των παραρτημάτων του (Γιάννενα) που σήμερα θυμήθηκαν πως υπάρχει και μια ομάδα Ηρακλής στην Θεσσαλονίκη, όσο και την κατάντια της διοίκησης Αλαφούζου και των στημένων δημοσιογράφων της, που επί 6 χρόνια προκειμένου να δικαιολογήσουν τις αμέτρητες αγωνιστικές γκέλες είχαν δημιουργήσει έχθρα με κάθε ομάδα χωριό (Πλατανιά,  Τρίπολη, Αγρίνιο) και έχασαν κλασικούς συμμάχους (Απόλλων) για να σώσουν τον Περίεργο (Ξάνθη) του Θωμά Μητρόπουλου. 

Μετά την σημερινή απόφαση ο Παναθηναϊκός βρίσκεται κατάματα με έναν ντροπιαστικό για την ιστορία του υποβιβασμό, λόγω των χρεών που δημιούργησαν αρχικώς όσοι υποσχέθηκαν ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ και τελικώς όσοι έκαναν σημαία την ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ!!! 

Ο αγωνιστικός απολογισμός της "νέας εποχής" που μετράει ήδη 10 χρόνια, ένα πρωτάθλημα, δύο κύπελλα, μια πορεία μέχρι τη φάση των 16 στο Europa League και αμέτρητες ΞΕΦΤΙΛΕΣ εντός και εκτός συνόρων. 

Ο διοικητικός απολογισμός της "νέας εποχής" που συγκροτήθηκε και στηρίχτηκε από αυτούς που θεωρούσαν ΚΛΑΠΑΡΧΙΔΙΑ να πληρώνει μια ΠΑΕ τις υποχρεώσεις της στην ώρα της, 1) σπατάλη 200ων εκατομμυρίων ευρώ που υποθήκευσαν το μέλλον του Συλλόγου, 2) πρακτικά διοικητικών συμβουλίων σε όλα τα ΜΜΕ, 3) ξεκατίνιασμα μετόχων μέσω ραδιοφώνων, τηλεοράσεων και εφημερίδων, 4) εμφάνιση τυχάρπαστων παπατζήδων ως σωτήρες, 5) αγορά οικοπέδου για προίκα του Αλαφούζου, 6) δημιουργία κόμματος με το σήμα και το όνομα του Παναθηναϊκού, 7) παρουσίαση γηπεδικού project από οπαδοπαράγοντες, 8) ρεκόρ προστίμων, κεκλεισμένων των θυρών και αφαίρεσης βαθμών λόγω επεισοδίων, 9) δηλωμένοι γαύροι σε καίριες θέσεις της ΠΑΕ, 10) κυρώσεις λόγω κακής διοργάνωσης αγώνων από την UEFA, 11) 100 ποδοσφαιριστές και συνεργάτες απλήρωτοι, 12) δύο φορές εκτός Ευρώπης λόγω χρεών και 13) υποβιβασμός στην Football League.

Αυτόν τον Παναθηναϊκό ονειρεύονταν τελικά οι χιλιάδες Παναθηναϊκοί που βγήκαν στους δρόμους, προκειμένου να διώξουν αυτούς που είχαν τακτοποιημένα τα λογιστικά βιβλία? Και αν όχι, γιατί 6 χρόνια τώρα, ενώ έβλεπαν την καταστροφή να έρχεται, δεν ξαναβγήκαν να διώξουν τον ψεύτη και μπαταχτσή Αλαφούζο με την κουστωδία του? 

Επιμένω πως αν σήμερα τελικώς ψηφιζόταν η πρόταση της ΑΕΚ, δεν θα χρωστούσαμε καμιά χάρη. Χάρη διαρκείας τους κάναμε εμείς, που επί 40 χρόνια συμμετείχαμε σε ένα πρωτάθλημα κλεφτών, διαπλεκόμενων (με κυβερνήσεις) και μπαταχτσήδων. Όλοι μα όλοι, όσοι αποτελούν σήμερα τον συνεταιρισμό της Super League, θα έπρεπε είτε να είναι εκτός ποδοσφαίρου λόγω κακουργημάτων, είτε με μικρότερη προσωπική περιουσία αν είχαν πληρώσει τα εκατομμύρια ευρώ στο Δημόσιο που χρωστούσαν οι επιχειρήσεις/ομάδες τους και τελικά τους χαρίστηκαν.

Εδώ που έχει φτάσει η κατάσταση, είναι σχεδόν βέβαιο πως αν δεν υπάρξει παράταση στην κατάθεση των φακέλλων αδειοδότησης -ώστε να γίνει κάποια σοβαρή προσπάθεια εξεύρεσης των χρημάτων που απαιτούνται- ο Παναθηναϊκός του χρόνου θα αγωνίζεται στην Football League. 

Ούτε ο Γιαννακόπουλος δεν μπορεί να δώσει λύση σε 4 ημέρες, ακόμα και αν ήθελε και μπορούσε..... ο Παναθηναϊκός είναι όμηρος των διαθέσεων του μπαταχτσή Γιάννη Αλαφούζου. Είτε θα πληρώσει και θα τρέξει στα "τέσσερα" να παραχωρήσει τις μετοχές του υπογράφοντας κάθε όρο στον Γιαννακόπουλο, είτε θα εξαφανιστεί από προσώπου γης, αφού το να κυκλοφορεί είναι πλέον επικίνδυνο για την ίδια την ζωή του, έχοντας να αντιμετωπίσει εκατομμύρια οργισμένων φιλάθλων του Παναθηναϊκού (το ίδιο ισχύει και για τους άμεσα συνεργάτες του). 

Χωρίς να θέλω να επαναλάβω το λάθος του εφησυχασμού, πιστεύω πως η λογική και η αίσθηση επιβίωσης του Γιάννη Αλαφούζου, θα επικρατήσουν οτιδήποτε άλλου έχει στο μυαλό του και στο τέλος θα πληρώσει, διατηρώντας τον Παναθηναϊκό στην Super League έστω και διασωληνομένο.  

ΥΓ. Η χαρά σου είναι πρόσκαιρη γελοίε οπαδοπαράγοντα...... το όνειρο να διοικήσεις τον Παναθηναϊκό της Football League και να βάλεις το χέρι ολόκληρο στο βάζο με το μέλι, δεν θα σου βγει. Όλοι μπορούν να τον διοικήσουν κάποια μέρα, εκτός από εσένα που το έκανες στόχο της μίζερης ζωής σου.

Αλέξανδρος


 
Top