Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, ήταν να μην αποφασίσω να γυρίσω όλο το νησί προκειμένου να βρω κατάστημα που να έχει Cosmote, ώστε να δω το παιχνίδι στο εξοχικό.....άπαξ και το αποφάσισα και βρήκα στο 43-40, όλα θα έπαιρναν τον δρόμο τους!!!

Τι και αν η φόρμα σχολίων του site είχε γεμίσει με τα γνωστά απαξιωτικά σχόλια που κάνουν Παναθηναϊκοί κατά τη διάρκεια κάθε αγώνα αν δεν κερδίζουμε με 60 πόντους διαφορά τουλάχιστον για προπονητή και παίκτες, τι και αν οι Κασσάνδρες είχαν βγάλει το πόρισμα πως ο γαύρος έχει κάνει ήδη το 2-0...... εγώ χωρίς να έχω καμιά εικόνα του παιχνιδιού, υποστήριζα πως σήμερα γίνεται το 1-1 και δεν πρόκειται να χάσουμε άλλο παιχνίδι στη σειρά των τελικών από τους πουθενάδες....με λίγα λόγια Πρωταθλητές σαιζόν 2017-18 με σκορ 3-1!!!!

Οι παίκτες με δικαίωσαν και έτσι μπορώ να πάω για δουλειά με την καλύτερη διάθεση.....αφήνοντας όλους αυτούς που δεν έχουν ΥΠΟΜΟΝΗ και βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα, να δουν τι φταίει και έπεσαν για άλλη μια φορά έξω...... (και ναι, σας την λέω....μην έχετε καμιά αμφιβολία :P)

Τα υπόλοιπα από το Onsports

Επιστρέφοντας στις καλές εμφανίσεις στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ κυριάρχησε στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα και πήρε ένα πολύ σπουδαίο «διπλό» στο εξοχικό. Αυτό ήταν το τρίτο φετινό και τέταρτο διαδοχικό.

Το «τριφύλλι» δεν... μάσησε από τα αίσχη που έγιναν για μία ακόμα φορά στο ΣΕΦ και απέδειξε ποια είναι η καλύτερη ομάδα κάνοντας το 1-1 και παίρνοντας ξανά το πλεονέκτημα της έδρας.

Οι «πράσινοι» άφησαν πίσω τους την κακή απόδοση του πρώτου αγώνα και ήταν ανώτεροι παίρνοντας το ροζ φύλλο αγώνα. Πλέον οι δύο αντίπαλοι θα τα πουν στο «καυτό» ΟΑΚΑ την προσεχή Κυριακή (10/6, 19.00), στον τρίτο τελικό της σειράς.

Η εξέλιξη του αγώνα

Ο δεύτερος τελικός ξεκίνησε εντελώς διαφορετικά από τον πρώτο. Οι δύο αντίπαλοι δεν έπαιζαν σφιχτές άμυνες και κάπως έτσι σημειώθηκαν πολλοί πόντοι, κάτι που έμοιαζε να είναι από άλλη... σειρά. Το «τριφύλλι» είχε καλό ρυθμό και είχε το προβάδισμα, αλλά στο 10' ο φωτεινός πίνακας του ΣΕΦ έγραφε 27-25 για το συγκρότημα του Τσάβι Πασκουάλ.

Στην δεύτερη περίοδο ο Παναθηναϊκός δεν είχε την ίδια παραγωγικότητα, παρά το γεγονός ότι ο Καταλανός ρίσκαρε και πήρε πράγματα από παίκτες που μέχρι στιγμής δεν είχαν διαδραματίσει ρόλο στη σειρά. Χαρακτηριστικά παραδείγματα ο Ματ Λοτζέσκι και ο Ζακ Όγκαστ. Στο φινάλε του ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι είχαν πάρει μία διαφορά τριών πόντων (43-40), χωρίς όμως να είναι σε καμία περίπτωση ανώτεροι.

Το τρίτο δεκάλεπτο ανήκε εξ ολοκλήρου στους φιλοξενούμενους στο... εξοχικό. Με εκπληκτική άμυνα ανάγκασαν την ομάδα του λιμανιού να σκοράρει όλους κι όλους επτά πόντους και σημειώνοντας 16 κατάφερε να περάσει μπροστά με 56-50.

Η τελευταία περίοδος βρήκε τον Μάικ Τζέιμς να σκοράρει με όλους τους τρόπους και να δίνει προβάδισμα 13 πόντων (65-52), ενώ στο 35' το σκορ ήταν 67-55. Οι γηπεδούχοι παίζοντας ξύλο στην άμυνα κι έχοντας ανοχή από τους διαιτητές, αλλά και με πόντους κυρίως από τη γραμμή των βολών, κατόρθωσαν να μπουν στο... κόλπο. Ωστόσο στο φινάλε οι «πράσινοι» ήταν ψύχραιμοι και πήραν τη νίκη με 71-66, με τον Βασίλη Σπανούλη να προσφέρει τις... υπηρεσίες του με τραγικές αποφάσεις και σουτ.

Ολυμπιακός (Γιάννης Σφαιρόπουλος): Σπανούλης 12, Μιλουτίνοφ 5, Πρίντεζης 9, Παπανικολάου 6, Ρόμπερτς 7 (1), Μακ Λιν 4, Μπράουν 4 (1), Παπαπέτρου 13 (2), Στρέλνιεκς 3 (1), Μάντζαρης, Ουίλτζερ 3 (1)

Παναθηναϊκός Superfoods (Τσάβι Πασκουάλ): Σίνγκλετον 6 (1), Ρίβερς 5 (1), Γκιστ 8, Λοτζέσκι 13 (2), Καλάθης 18 (3), Τζέιμς 17, Βουγιούκας, Λεκαβίτσιους, Όγκαστ 4, Αντετοκούνμπο

Τα δεκάλεπτα: 25-27, 43-40, 50-56, 66-71


 
Top