Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, μετά την πανηγυρική ανάληψη της διοίκησης του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, δεν θα μπορούσα να μην μπω στη διαδικασία να σχολιάσω και να μεταδώσω στην παρέα του Greenmood την ελπίδα που νιώθω αλλά και τον προβληματισμό την στάση της ΠΑΕ. 

Δεν θυμάμαι πόσα χρόνια πρέπει να γυρίσω πίσω, για να συναντήσω εκλογές του ΑΟ από την πρώτη συνέλευση και με την συμμετοχή 217 ατόμων. Αυτό το γεγονός από μόνο του αποδεικνύει τόσο την διάθεση της πλειοψηφίας του κόσμου να στηρίξει την νέα διοίκηση του ΑΟ, όσο και την έλλειψη εμπιστοσύνης που είχε στις προηγούμενες διοικήσεις, οι οποίες εκλέγονταν από συγγενείς και φίλους.

Αν και η χρονική περίοδος που βγαίνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μπροστά (αλλαγή διοίκησης στην ΠΑΕ, φημολογία για ενεργοποίηση του project Βοτανικού ενάντια στην δική του προχωρημένη πρόταση για το ΟΑΚΑ), γεννά σε ορισμένους μια καχυποψία...... η αλήθεια είναι πως η εμπλοκή του ήταν μονόδορμος και κάτι παραπάνω από σωτήρια για τον Σύλλογο. 

Τα χρέη της "Μάνας του Λόχου" ανέρχονται στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ και τα έσοδα που έχει μετά τις διοικήσεις παρωδία των Μιχαλαριά, Μπαλτάκου.....και την παρακμή της ΠΑΕ (ο βασικός χρηματοδότης του ΑΟ) στα χέρια του Γιάννη Αλαφούζου, μετα βίας φτάνουν για να πληρώνεται Εφορία, ΙΚΑ, ρεύμα, νερό, τηλέφωνο, ενοίκιο γραφείων και υπάλληλοι.......Ούτε ευρώ δεν περισσεύει για την λειτουργία των τμημάτων, πόσω μάλλον να πρωταγωνιστούν και να επιβεβαιώνουν τον ύμνο του Συλλόγου "Πρωταθλητής σε όλα τα σπορ παντοτινός".....

Όπως δήλωσε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή, αρετή και τόλμη...... κυρίως όμως θέλει την έμπρακτη συσπείρωση του κόσμου του Παναθηναϊκού....να μην μείνει στα λόγια όπως άλλες φορές, αλλά να εγγραφεί μαζικά στον Σύλλογο και να βοηθήσει με την συνδρομή του, να έρθει η "ξαστεριά" μια ώρα αρχύτερα!!! 

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε και στην απαράδεκτη σύμβαση ΠΑΕ-ΑΟ για την παραχώρηση της Λεωφόρου, όπου για λόγους ευγένειας και ενότητας, προσπάθησε να καλύψει τους Μιχαλαριά, Μπαλτάκο, που υπέγραψαν όσα δεν δεχόταν να υπογράψει ο Αχιλλέας Μακρόπουλος, προκειμένου να τα έχουν καλά με τον Γιάννη Αλαφούζο και να "δουλεύουν" παρέα τον κόσμο του Παναθηναϊκού επί μια 5ετία. 

Σαφέστατα και υπήρχε δόλος όταν υπογραφόταν η συγκεκριμένμη σύμβαση, κάτι που πρέπει να αποκατασταθεί άμεσα, χωρίς όμως να μπούμε σε μια περίοδο εμφυλίου με την ΠΑΕ......ειδικά τώρα που αλλάζει χέρια και δεν έχουμε δείγματα του νέου ιδιοκτήτη...... γιατί ελοχεύει ο κίνδυνος αν νιώσει πως γίνεται προσπάθεια από πλευράς ΑΟ εκμετάλλευσης ή προκαθορισμένης αντιπολίτευσης, να αποφασίσει να αγωνίζεται η ομάδα στο ΟΑΚΑ και να μην έχει καμιά υποχρέωση να δίνει 100-200-500.000 ευρώ ή όσα καταλήξουν σε μια νέα σύμβαση, στερώντας από τον ΑΟ σημαντικά έσοδα. 

Η αλήθεια είναι πως η ΠΑΕ τα χρόνια του Αλαφούζου με εξαίρεση την περσινή χρονιά, όσα είχε συμφωνήσει να δίνει στον ΑΟ τα έδινε και μάλιστα εγκαίρως....... δεν έδινε όμως ποσοστά επί της πραγματικής τιμής των εισιτηρίων, αλλά της αναγραφόμενης (μισή τιμή, τα άλλα μισά πήγαιναν στα ταμεία της Συμμαχίας), κάτι που το Greenmood είχε καταγγείλει από την πρώτη ημέρα εφαρμογής της συγκεκριμένης κατάπτυστης πρακτικής. 

Και μάλιστα όταν το Greenmood τους ξεμπρόστιαζε, οι Ψευτοθόδωροι που βγάζουν σήμερα πύρινες ανακοινώσεις, έβαφαν παρέα με τον Αλαφούζο κάγκελα και πούλαγαν εισιτήρια διαρκείας σε κερκίδες που δεν υπήρχαν.....κατηγορώντας μας ως "νοσταλγούς"!!!

Κλείνοντας την σημερινή μου επικοινωνία, θέλω να ευχηθώ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και στα νέα μέλη του ΔΣ του ΑΟ να έχουν δύναμη, υπομονή και επιμονή......και ο Παναθηναϊκός μας θα ξαναγίνει ΜΕΓΑΛΟΣ, γιατί δυστυχώς στα χέρια των τυχάρπαστων που τον διοίκησαν τα τελευταία 7 χρόνια, έγινε μικρός......

......επίσης θέλω να πιστεύω πως όσοι έχουν προσφέρει αποδεδειγμένα έργο στον ΑΟ (όπως οι Αιδινιώτης, Ζώτος κ.α.), θα διατηρηθούν στις θέσεις τους, ακόμα και αν υπάρχουν διαφωνίες σε προσωπικό επίπεδο.

ΥΓ. Η μία μετά την άλλη γίνονται γνωστές οι μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού και μετά την συγκρότηση σε Σώμα της νέας διοίκησης του Ερασιτέχνη και την στελέχωση και του ΤΑΑ αναμένεται να γίνουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Ετσι, μετά τον Βούλγαρο διαγώνιο Μπόγιαν Γιορντάνοφ και τον διεθνή λίμπερο Δημήτρη Ζήση και τρίτος παίκτης του Φοίνικα Σύρου θα μετακομίσει στο τριφύλλι. Ο λόγος για τον κεντρικό Γιώργο Πεντίδη που κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη αλλά ξεκίνησε στη Νέα Βύσσα και ανδρώθηκε στην Ορεστιάδα.

Υπενθυμίζεται πως ο Παναθηναϊκός έχει κλείσει και τον Παναγιώτη Πελεκούδα από τον ΠΑΟΚ ενώ θα μείνει και ο Σωτήρης Πανταλέων. Σε εκκρεμότητα είναι ο τέταρτος κεντρικός και δεν αποκλείεται να είναι και ξένος.

ΥΓ1. Όταν επέλεγα για τίτλο τον συγκεκριμένο στίχο του γνωστού τραγουδιού του Γιώργου Νταλάρα, κατευθείαν το μυαλό μου πήγε στο 1996...... τυχεροί όσοι το ζήσαμε, τυχερότεροι αν καταφέρουμε να ξαναζήσουμε κάτι παρόμοιο!!!!

ΥΓ2. Η Λέσχη Φίλων Συλλόγου Παναθηναϊκού "Μίμης Πιερράκος" από πέρυσι είχε ταχθεί υπέρ της ανάληψης της διοίκησης του Ερασιτέχνη από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, μετά τις ευχάριστες εξελίξεις έχω την πρόθεση από Σεπτέμβρη να την επανεργοποιήσω με μοναδικό κριτήριο για εγγραφή μελών, την παράλληλή εγγραφή τους στον ΑΟ...... 



 
Top