Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, συνήθως αποφεύγω να γράφω αμέσως με τη λήξη ενός αγώνα ειδικά αν έχει αρνητικό αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να αποφύγω της εν θερμώ κρίσεις..... αλλά σήμερα το κάνω μιας και είχα "εμπεδώσει" το κακό αποτέλεσμα πριν καν ξεκινήσει ο αγώνας......

...........μόνο με την ανάγνωση της ενδεκάδας και το σύστημα που θα ακολουθούσε ο "πειραματιστής" Γιάννης Αναστασίου, έκλαιγα που δεν είχα 2.000 ευρώ να παίξω τον άσσο!!!

Το σημερινό παιχνίδι ήταν αντίστοιχο με το περσινό στην Ξάνθη....μόνο που εκείνο ήταν για την τελευταία αγωνιστική και ο Παναθηναϊκός είχε ένα μεγάλο σερί νικών......ενώ το σημερινό έγινε απομένοντας ακόμα 4 αγωνιστικές και έχοντας ένα μεγάλο σερί (για τα δεδομένα του Παναθηναϊκού) κακών αποτελεσμάτων και εμφανίσεων.

Και τότε ο Γιάννης Αναστασίου επέλεξε αλλοπρόσαλλη ενδεκάδα και τότε υπήρχε ένας κακός διαιτητής να χρησιμοποιηθεί ως άλλοθι και τότε οι κραυγές μέσω twitter από τον Αλαφούζο ήταν έντονες....... τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια τελικά? Η γάτα.....ή ο "γάτος"? 

Διπλό κύριε Εργοτέλη εχτές στην Ξάνθη? Άσσο ο Πανθρακικός και διατήρηση των 6 πόντων διαφοράς. 

Όλα αυτά θα μπορούσε να σκεφτεί κάποιος και να "φορτώσει" τον άσσο της Κομοτηνής που πλήρωνε από 3,25 έως 4,00..... ή θα μπορούσε να σκεφτεί, κάκιστη εμφάνιση με Εργοτέλη αλλά τελικά νίκη, άθλια εμφάνιση με Ατρόμητο, Βέροια, Αστέρα, δύο ήττες και μια ισοπαλία.......μήπως είναι δώρο ο άσσος του Πανθρακικού, γιατί μπάλα δεν παίζει η ιστορία και το μέγεθος ενός Συλλόγου, αλλά ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές............. και από αυτούς ο Παναθηναϊκός υστερεί!!! 

Που θυμήθηκες ρε Καραναστασίου (από το Καραμήτρο) τους Μπούι, Μπούρμπο και τους έβαλες σήμερα βασικούς? 

Πως σου ήρθε ρε Καραναστασίου να βάλεις τον Μπεργκ στα πλάγια όταν το τελευταίο δίμηνο έχει καρφώσει όλους τους αντιπάλους μας, με αποτέλεσμα να τον αχρηστέψεις και να τον κάνεις αλλαγή στο 65? 

Πως σου ήρθε ρε Καραναστασίου να αντικαταστήσεις τον Μπεργκ με τον "ατίθασο" Πράνιτς περιμένοντας να αλλάξεις το παχνίδι, που είναι με το ένα πόδι εκτός Απήλιον επειδή έθιξε την διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο, που δεν προχώρησαν στην απόκτηση του Τούντορ? 

Πως σου ήρθε ρε Καραναστασίου να χάνουμε 2-1 και στην τελευταία επίθεση να ζητάς από τους ποδοσφαιριστές σου να πετάξουν την μπάλα έξω, δεν έχεις ακούσει πως ένα παιχνίδι λήγει όταν σφυρίξει ο διαιτητής ακόμα και αν είναι ο Κύζας? 

Κύριοι, γελάει όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα με την πάρτη μας....... όχι γιατί χάνουμε (αλήθεια έχει χάσει ποτέ άλλοτε ξανά ομάδα του Παναθηναϊκού 10 βαθμούς στους 12 που διεκδίκησε?), αλλά γιατί χάνουμε και δεν τρέχει τίποτα......όλα κυλούν όπως θα κυλούσαν ακόμα και αν είχαμε πάρει Πρωτάθλημα....

Η πλήρης αναισθησία στην σμίκρυνση του Παναθηναϊκού και στις συνθήκες παρακμής που καλούμαστε να στηρίξουμε, προκειμένου να είμαστε  αρεστοί στην "παρείτσα" που κρατά όμηρο τον μεγαλύτερο Σύλλογο της Ελλάδας!!! 

Η ίδια παρέα που ενώ γνωρίζει πως το ελληνικό ποδόσφαιρο νοσεί βαριά και χρειάζεται επειγόντως εγχείρηση (απαγόρευση εξόδου των ομάδων μας στην Ευρώπη), προτείνει να διατηρηθεί η άχρηστη αγωγή που το αργοπεθαίνει (Βαγγέλας, ανεξέλεγκτη ΕΠΟ και παράγκα), περιμένοντας το θαύμα από το Χριστό (Δικαιοσύνη). 

Με αυτή τη συμπεριφορά της διοίκησης, με αυτή την αναισθησία που χαρακτηρίζει τον συγκεκριμένο προπονητή και με αυτή την αδιαφορία ή ανικανότητα ορισμένων ποδοσφαιριστών, τα play off μας επιφυλάσσουν πίκρες!!! 

ΥΓ. Το θετικό της ημέρας: Και τα τρία tweet του Αλαφούζου ήταν γραμματικά και συντακτικά ορθά. 

Αλέξανδρος




 
Top