Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Χαίρετε κύριοι, μεγάλη και απρόσμενη η χτεσινή νίκη του "Εξάστερου" απέναντι στην ΤΣΣΚΑ του πενταπλάσιου budget, με δεδομένο τις δύο προηγούμενες κάκιστες εμφανίσεις μας στη Ρωσία. 

Οι παίκτες του Ιβάνοβιτς αποζημίωσαν με το παραπάνω τους 10.000 plus φιλάθλους του Παναθηναϊκού, που αγνόησαν τις δυσοίωνες προβλέψεις και ανηφόρησαν στο ΟΑΚΑ με την πίστη πως θα αποχωρήσουν χαρούμενοι. 

Θα πρέπει η ΚΑΕ να σκεφτεί έναν τρόπο να τους επιβραβεύσει, είτε με προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίου για την Τετάρτη ή και με έκπτωση της τάξης του 50%. 

Ο Νίκος Παππάς έχει αρχίσει και δικαιολογεί στο έπακρο τον θόρυβο που έγινε την περίοδο που τον απέκτησε ο Παναθηναϊκός και δείχνει να μπορεί να αντεπεξέλθει στο ρόλο του ηγέτη την μετά Διαμαντίδη εποχή, που δυστυχώς κάποτε θα έρθει, παρά την έντονη επιθυμία μας για το αντίθετο.

Εχτές όμως εκτός της νίκης μας στο μπάσκετ και τις αμυδρές ελπίδες που δημιουργήθηκαν για πρόκριση στο final four, είχαμε την ήττα της ομάδας βόλεϊ αντρών στην Πυλαία, απέναντι σε έναν ανώτερο ΠΑΟΚ και 7.000 οπαδούς του (έπρεπε να κινδυνεύουν να αποκλειστούν από τον Παναθηναϊκό για να συνειδητοποιήσουν πως έχουν και ομάδα βόλεϊ). 

Αναμφίβολα για την ομάδα μας βόλεϊ η πρόκριση στους ημιτελικούς και ο αποκλεισμός σε 5ο παιχνίδι από τον κατά πολύ ακριβότερο ΠΑΟΚ, αποτελεί υπέρβαση και παράσημο, τόσο για τον προπονητή και τους αθλητές, όσο και για τους ανθρώπους που δημιούργησαν αυτή την ομάδα, που με μια μικρή ενίσχυση του χρόνου θα πάει ακόμα καλύτερα. 

Εκτός της ανώδυνης ψυχολογικά ήττας στο βόλεϊ, είχαμε άλλη μία προχτές στο γυναικείο μπάσκετ που άγγιξε τα όρια της ντροπιαστικής, αφού προήλθε από το Ελληνικό με 25 πόντους διαφορά (71-46), μηδενίζοντας σχεδόν τις όποιες ελπίδες για κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Πλέον το Ελληνικό προηγείται με 2-1 νίκες και θέλει μόλις μία για να στεφθεί Πρωταθλητής. 

Επιστρέφω στα του αντρικού μπάσκετ, θέλοντας να σταθώ στην πολύ όμορφη υποδοχή που επιφύλαξε ο κόσμος στους Ιτούδη-Μίντλεντον (ειδικά στον πρώτο, παρά τα όσα έχει κατηγορηθεί από τη διοίκηση), εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για όσα μας έχουν προσφέρει οι συγκεκριμένοι στο πέρασμά τους από τον Παναθηναϊκό. Αυτή εξάλλου η συμπεριφορά είναι και αυτή που χαρακτηρίζει τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

Με το ποδόσφαιρο δεν έχω διάθεση να ασχοληθώ......εδώ και αρκετό καιρό κάθε φορά που το κάνω στεναχωριέμαι και στην τελική δεν αλλάζει τίποτα. Η μόνη ελπίδα της ομάδας να ανακάμψει είναι να αλλάξει διοίκηση, όσο δεν συμβαίνει αυτό θα αναζητούμε ορατούς και αόρατους "εχθρούς", να φορτώσουμε τις αποτυχίες μας. 

Υποτίθεται στην πιο πετυχημένη χρονιά του Αλαφούζου, ο γαύρος πήρε Πρωτάθλημα τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος, ενώ ο κατακαημένος ΠΑΟΚ, κατάφερε να περάσει δεύτερος. Φανταστείτε τι θα γίνει του χρόνου που θα υπάρχει και η ΑΕΚ του Μελισσανίδη......μας βλέπω στην Ομόνοια να πανηγυρίζουμε την είσοδο στα play off!!! 

ΥΓ. Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για την αθλητική βία. Ο υφυπουργός αθλητισμού Σταύρος Κοντονής καταργεί το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ και αποδεικνύει πως δεν κάνει βήμα πίσω σε όσα είχε εξαγγείλει. 

Λάθος σύμμαχο επέλεξε για άλλη μία φορά ο Αλαφούζος και οδεύει σε ακόμα μια επικοινωνιακή ήττα.....ευτυχώς για τον Παναθηναϊκό και τους φιλάθλους του. 

Αλέξανδρος





 
Top