Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, εμείς κοιμόμαστε και η τύχη μας δουλεύει, σύμφωνα με τον "έγκυρο" και "έγκριτο" δημοσιογράφο του Happy Day Δήμο Βερύκιο, ο οποίος πριν μισή ώρα μας ενημέρωσε μέσω του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, πως ολημερίς και ολονυχτίς οι Τσίπρας, Πατέρας, σπάνε το κεφάλι τους να βρουν λύση στο οικονομικό αδιέξοδο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!!!

Και όλα αυτά σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, επειδή ο Τσίπρας θέλει να κερδίσει τους δεξιούς του Κολωνακίου που είναι Παναθηναϊκοί, μετά από τους λαϊκούς Ολυμπιακούς που κέρδισε με την αποπομπή Ζουράρι. Λέμε πως έχει πρόγραμμα ο άνθρωπος.... 



Δύο από τους κύριους υπεύθυνους της κατάντιας του Παναθηναϊκού (ο ένας ματαίωσε το γήπεδο που θα μας έκανε οικονομικά παντοδύναμους και ο άλλος σπατάλησε 200 εκατομμύρια σε 2 χρόνια και όταν ήρθε η ώρα να αναλάβει εξαφανίστηκε), επεξεργάζονται σχέδιο σωτηρίας.

Επειδή είμαι καλός άνθρωπος και δεν μου αρέσει να βασανίζονται οι συγκεκριμένοι κύριοι, θα τους δώσω τη λύση στο "πιάτο". 

Ο Πρωθυπουργός θα υπογράψει μια χρηματοδότηση 30 εκατομμυρίων για το γήπεδο στο Βοτανικό και ο Νίκος Πατέρας θα υπογράψει μια επιταγή επίσης 30 εκατομμυρίων να καλύψει τα χρέη, που έτσι και αλλιώς του ανήκουν...... και όλοι θα είναι ευχαριστημένοι και κυρίως ο μικρός Νικόλας, που γνώριζε για αυτές τις διεργασίες και φρόντισε να μας γεμίσει αισιοδοξία με τη συνέντευξή του στην Αριάδνη!!!

Δεν καταλαβαίνω πως αλλιώς θα δώσουν λύση, αν δεν προχωρήσουν στις ανωτέρω γενναίες αλλά και κοστοβόρες πράξεις. 

Αντιλαμβάνομαι πως η δυσκολία έγκειται πως προτιμούν να βρουν κάποιον να βάζει τα λεφτά και να διοικεί ο Νικόλας, αφού πρώτα θα του έχουν τάξει τη στήριξη του τριώροφου και των ΑΡΔ (έχουν και οι δύο πολύ καλές σχέσεις) και μια έκταση για γήπεδο στο Γουδί, που θα μπορεί να υλοποιηθεί με κεφάλαια του ιδίου σε καμιά 10αρία χρόνια, αν πρώτα ξεμπερδέψει με τις προσφυγές και τα δικαστήρια. 

Στο τέλος όμως ακόμα και αν δεν βρεθεί το θύμα....ουπς ο επενδυτής ήθελα να γράψω,  ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ πως θα παραμερίσουν το προσωπικό τους συμφέρον και θα μιλήσουν τα παναθηναϊκά τους αισθήματα..... Θα υποκύψουν στην αγάπη τους για τον Παναθηναϊκό και θα δώσουν την πολυπόθητη λύση, αυτή που περιμένουν όλοι οι Παναθηναϊκοί (εκτός του Ψευτοθόδωρου που ξυπνάει και κοιμάται με το όνειρο να γίνει Πρόεδρος-Ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού με τα ψέμματα). 

Εννοείται πως αν ευοδωθεί η προσπάθεια, θα γίνω ο φανατικότερος χειροκροτητής τους και δεν το λέω ειρωνικά, μπορεί να είμαι δύσπιστος και να θεωρώ την είδηση του δημοσιογράφου επικοινωνιακό παιχνίδι ενορχηστρωμένο από του Μαξίμου, αλλά επειδή όλα γίνονται σε αυτό τον κόσμο, διατηρώ μια ελπίδα να είναι και αλήθεια.....ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ, σημασία έχει μόνο Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΊΚΟΣ!!!



 
Top