Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, άλλη μια ντροπιαστική ήττα για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη εκτός έδρας, με το τερέν μάλιστα να βρίσκεται σε άψογη κατάσταση, κάτι που διευκόλυνε τους παίκτες "υψηλής κατάρτισης"..... που διαθέτει ο Παναθηναϊκός.

Για αυτή την ήττα -σύμφωνα με τους γνωστούς ηλίθιους- ευθύνεται ξεκάθαρα ο Ουζουνίδης, που δεν επέτρεψε την επιστροφή του Σισέ της Γ' κατηγορίας της Ελβετίας, ο οποίος τα "είχε" δύο γκολάκια απέναντι στον Λεβαδειακό. Ναι κύριοι, αυτές τις κλαπαρχιδιές διαβάσαμε και θα διαβάζουμε κάθε φορά μετά από ήττες....

Το έγκλημα ΔΕΝ είναι που τα πουλημένα τομάρια της δημοσιογραφίας και της επαγγελματικής ενασχόλησης με τον οπαδισμό που στήριξαν 6 χρόνια τον Αλαφούζο, ούτε που ακόμα και φέτος που παράτησε την ομάδα (αφού πρώτα είχε δώσει το φως για 13 μεταγραφές) δεν έχουν πάει ούτε μέχρι το ΣΚΑΙ να διαμαρτυρηθούν (έστω για τα μάτια του κόσμου)...

Το έγκλημα ΕΙΝΑΙ που δεν ήρθε ο Σισέ στα 36του, έχοντας σταματήσει και αρχίσει το ποδόσφαιρο 5 φορές τα τελευταία 3 χρόνια και έχει καταλήξει στη Γ κατηγορία της Ελβετίας με συμπαίκτες που το πρωί είναι δημόσιοι υπάλληλοι και το απόγευμα παίζουν ποδόσφαιρο από χόμπι!!!

Η ταχύτητα με την οποία διοχέτευσαν στα ΜΜΕ ανακοίνωση με απαιτήσεις για καρέκλα (ξεκαθαρίζοντας πως βάλτε εσείς λεφτά και αν δεν θέλετε τις ευθύνες που απορρέουν από τις μετοχές, με μισθούς ανάλογους των Κωνσταντίνου, Παναγόπουλου, Μπαλωμένου, Χλαπάτσα....μια χαρά τις επωμιζόμαστε εμείς), θυμίζει τις εποχές εκείνες που κάποιοι ήξεραν πριν το παιχνίδι πως θα χάσουμε.....και οργάνωναν τις αυθόρμητες αντιδράσεις του υγιούς κόσμου του Παναθηναϊκού (παλιά τους τέχνη κόσκινο). 

Άνθρωποι που δεν πρόσφεραν και δεν έχουν να προσφέρουν μισό ευρώ για τα χρέη που δημιουργήθηκαν από την δική τους ανοχή και τα δικά τους παλαμάκια στον Αλαφούζο, επειδή "έψησαν" 40 άτομα να φτάσουν μέχρι την κάλπη, έχουν το θράσος να παρουσιάζονται ως εναλλακτική λύση. Ένα μήνα σχεδόν μετά την εκλογή τους, είναι ακόμα στα παρακάλια να μάθουν το ύψος των χρεών, ενώ δεν ξέρουν καν ποιο ποσοστό μετοχών εκπροσωπούν....Γελάει το σύμπαν!!! 

Οι άνθρωποι που δεν έχουν καμιά αποδοχή από την πλειοψηφία του κόσμου του Παναθηναϊκού (αν είχαν θα μάζευαν στις εκλογές τουλάχιστον τα μέλη που είχαν δικαίωμα ψήφου), καλούν την διοίκηση να συναντηθούν για να συναποφασίσουν για πρόσωπα κοινής αποδοχής, ελπίζοντας βέβαια να "τρουπώσουν"..... λες και οι σημερινοί τσάμπα μάγκες, είναι μαλάκες να παραχωρήσουν μισθούς και οφίτσια στους αυριανούς τσάμπα μάγκες. 

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΘΕΛΕΙ ΛΕΦΤΑ.... ΑΠΟ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ.... ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ.....ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ!!! 

Η άποψή μου για τον Ουζουνίδη είναι γνωστή και δεν πρόκειται να αλλάξει σήμερα ή ακόμα και αν τελειώσει το πρωτάθλημα χωρίς άλλη νίκη..... Είναι καλός προπονητής, το απέδειξε τόσο στις προηγούμενες ομάδες που δούλεψε, όσο και στον Παναθηναϊκό όσο λειτουργούσε υπό κανονικές συνθήκες η ΠΑΕ. 

Είναι επίσης αλτρουιστής (παρότι επαγγελματίας) σε αντίθεση με τον Λυμπερόπουλο που βλέποντας πως θα εκτεθεί έτρεξε στην σίγουρη αγκαλιά του Μελισσανίδη....Αυτό όποιος δεν του το αναγνωρίζει είναι ηλίθιος -και λόγω της ηλιθιότητας που τον διακρίνει- και αχάριστος (εξαιρούνται οι στημένοι που πριν καν έρθουν τα κακά αποτελέσματα ζητούσαν την αποπομπή του, επειδή δεν είχαν πρόσβαση στα αποδυτήρια ή επειδή δεν συνεργαζόταν με τον δικό τους μάνατζερ). 

Ήρθε όμως πιστεύω η ώρα να παραιτηθεί, τόσο για να προφυλάξει τον εαυτό του, όσο και για να μεταφερθεί η πίεση στους πραγματικούς υπαίτιους για την κατάντια του Παναθηναϊκού...... Στην διοίκηση των μαριονετών του Αλαφούζου και του επί 6 χρόνια συμβουλάτορά του. Ας αναλάβει μέχρι τέλους της χρονιάς ο Μαραγκός, που γνωρίζει και πολλά από τα παιδιά που θα ενσωματωθούν ή έχουν ήδη ενσωματωθεί από την Κ20. Αν δεν υπάρξει αφαίρεση βαθμών λόγω χρεών, κουτσά-στραβά θα μείνουμε στην κατηγορία. 

Για σήμερα δεν θέλω να μπω σε αναλυτική καταγραφή των αγωνιστικών επίδοσεων των παικτών, απλά θα επισημάνω πως το 99% των παικτών που απαξιώναμε προ του 2008 (Σάριτς, Μίτου, Λεοντίου, Δάρλα, Ενακαρίρε, Ρομέρο, Μπίσκαν, Στράντλι, Μπικόφσκι και άλλους), με την δικαιολογία πως υπήρχαν λεφτά να έρθουν καλύτεροι, σε αυτόν τον Παναθηναϊκό θα ήταν ΟΑΣΗ!!! 

Το ματς από τον SportFm

Έχοντας (από χθες) τη μεγάλη φάση με τον Μουνιέ, δευτερόλεπτα πριν την οριστική διακοπή του αγώνα, στο 9', με την οποία «ισοφάρισε» εκείνη του Σουμπίνιο, στο 4', το «τριφύλλι» μπήκε στη… συνέχεια του αγώνα δυνατά. 

Κυκλοφορούσε μπάλα, την οποία προσπαθούσε να βάλει στην περιοχή του Επασί, φτάνοντας, τελικά, πολύ κοντά στο να τη… βάλει στα δίχτυα του Γάλλου γκολκίπερ! 

Στο 18', λοιπόν, μετά από απίθανη σέντρα του Κουλιμπαλί, από δεξιά, ο Δώνης έπιασε ένα απίθανο, εναέριο βολ πλανέ, με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων! 

Οι τελευταίοι, ωστόσο, ξέσπασαν… σαν τη χθεσινή καταιγίδα! 

Αρχικά, στο 21', εκτέλεσαν κόρνερ, με τον ανενόχλητο Ζοάο Φαβάρο να «πιάνει στον ύπνο» την «πράσινη» άμυνα και να ανοίγει το σκορ, με κεφαλιά! Λίγο αργότερα (27'), ο Μαρίνος Ουζουνίδης είδε τον Μουνιέ να πέφτει άτσαλα στον -σαφώς καλύτερο από χθες, αλλά βαρύ- αγωνιστικό χώρο, αποχωρώντας, τελικά (πιθανότατα με θλάση), στο 29', δίνοντας τη θέση του στον Χατζηγιοβάνη. 

Τα… δεινά, ωστόσο, συνεχίστηκαν για τον Παναθηναϊκό. 


Στο 36', ο Γιουσούφ, από αριστερά, ξεκίνησε από την πλάγια γραμμή(!), μπήκε στη μεγάλη περιοχή του Βλαχοδήμου, ο Κολοβέτσιος τον μάρκαρε με τα… μάτια και o μεσοεπιθετικός από τις Κομόρες έκανε ένα πανέμορφο σουτ, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του! 

Όπως ήταν λογικό, οι παίκτες του «τριφυλλιού» ήταν ξεκάθαρα απογοητευμένοι, με τον προπονητή τους, πάντως, να τους φωνάζει πως τίποτα δεν έχει τελειώσει. Με το ξεκίνημα του δεύτερου 45λέπτου, ωστόσο, όλα τελείωσαν… 

Στο 48', ο Οικονόμου γύρισε την μπάλα προς τον Βλαχοδήμο, που την μπλόκαρε(!), με τους Βοιωτούς να στήνουν την μπάλα στη γραμμή της μικρής περιοχής για το έμμεσο. Αυτό, λοιπόν, εκτελέστηκε, η μπάλα κόντραρε πάνω στους «πράσινους», αλλά ΚΑΝΕΙΣ δεν την έδιωξε, με αποτέλεσμα να φτάσει στον Μητρόπουλο, που σούταρε και «έγραψε» το 3-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη διαφαινόμενη νίκη της ομάδας του. 

Γρήγορα-γρήγορα (54'), ο Ουζουνίδης ολοκλήρωσε τις αλλαγές του, περνώντας στο παιχνίδι Χίλιεμαρκ και Ινσούα αντί των Άλτμαν και Κολοβέτσιου. Τα επόμενα 20 λεπτά, ωστόσο, το μόνο αξιοσημείωτο από το ματς ήταν η εικόνα του Έλληνα τεχνικού, γύρω στο 70', να έχει καθίσει στον πάγκο του, κρύβοντας το μισό πρόσωπό του στο γιακά του μπουφάν του, χωρίς να βλέπει τον αγωνιστικό χώρο, όντας βυθισμένος στις σκέψεις του. 

Στο 76', πάντως, οι παίκτες του μείωσαν, όταν, στην πρώτη τους καλή ενέργεια μετά το 18', ο Χίλιεμαρκ «σέρβιρε» για τον Λουντ και ο Φινλανδός έκανε το 3-1. Δύο λεπτά αργότερα, η μπάλα στρώθηκε και πάλι στον σκόρερ των «πράσινων», που σούταρε άουτ από πλεονεκτική θέση, χάνοντας την ευκαιρία να κάνει… ροντέο την αναμέτρηση στο τελευταίο τέταρτο (μαζί με τις καθυστερήσεις). 

Τελικά, το «τριφύλλι» πέτυχε και δεύτερο τέρμα, με το εύστοχο πέναλτι του καλύτερού του παίκτη, Λούκας Βιγιαφάνες (από προσπάθεια του Αργεντινού έκανε πεντακάθαρο χέρι ο Ντιόγκο), αλλά ήταν, πλέον, αργά, αφού στο ένα λεπτό που απέμενε ο Παναθηναϊκός δεν «βρήκε» άλλη ευκαιρία και ο Λεβαδειακός πανηγυρίσει μια σπουδαία νίκη. 

Οι συνθέσεις

Λεβαδειακός (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Φαβάρο, Αντιλέχου, Λεονάρντο, Σουμπίνιο, Μητρόπουλος (90’+1’ Καλτσάς), Ομπιόρα (85’ Νιάσε), Τσαμπούρης, Γιουσούφ, Μαρκόφσκι, Γιακουμάκης (88’ Ντιόγκο). 

Στον πάγκο έμειναν: Σωτηρίου, Καλτσάς, Ζαραδούκας, Μπελγκαζουανί, Τριποτσέρης. 

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Οικονόμου, Κολοβέτσιος (54’ Ινσούα), Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Λουντ, Μουνιέ (29’ Χατζηγιοβάνης), Βιγιαφάνιες, Άλτμαν (54’ Χίλιεμαρκ), Δώνης. 



 
Top