Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Γράφει ο Παύλος Γαβαλάς

Καλησπέρα αδέλφια, με την νίκη επί της Νίκης Αιγινίου τον ανδρικό βόλεϊ του Παναθηναϊκού έμεινε στην Α1 κατηγορία, από την οποία δεν έχει ποτέ απουσιάσει, παρά το γεγονός ότι αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια έπαιξε με την "φωτιά". 

Η φετινή χρονιά ήταν αρκετά ψυχοφθόρα, τόσο για τους αθλητές, τόσο για τους φιλάθλους, όσο και για τους υπεύθυνους του ΤΑΠ που παρά τα πενιχρά μέσα που διαθέτουν, κατάφεραν το ακατόρθωτο, με την σημαντική βοήθεια του Δ. Γιαννακόπουλου (η προσθήκη 2 αθλητών). 

Φυσικά και στον Παναθηναϊκό δεν αρμόζει να πανηγυρίζει για την παραμονή του, αλλά πραγματικά η φετινή παραμονή ισοδυναμεί με άθλο (για λόγους που έχουμε αναφέρει), γι αυτό και το αναφέρουμε.

Πλέον, όπως είπαν οι Πανταλέων και Μπέλος πρέπει αυτοί που αγαπούν τον Παναθηναϊκό να κάνουν την δουλειά τους, να ειπωθούν κάποια πράγματα και να μπει ο σύλλογος γενικότερα σε ένα σωστό δρόμο.

Μπορεί το ανδρικό βόλεϊ να κατάφερε να γλιτώσει την ξεφτίλα του υποβιβασμού, αλλά δυστυχώς τα άλλα τρία ομαδικά τμήματα όπως είναι γνωστό δεν τα κατάφεραν (μόνο το γυναικείο μπάσκετ δήλωσε συμμετοχή στην Α1 με νεανίδες), καθώς το νέο έτος θα βρει (;) το γυναικείο βόλεϊ αλλά και το γυναικείο μπάσκετ (για πρώτη φορά στην ιστορία τους) στην Α2, όπως και το πόλο που έπαιξε από φέτος στην δεύτερη κατηγορία.

Αντί στα 110 χρόνια ζωής του συλλόγου να εορταστούν με τίτλους, δεν εορτάζονται καν, αλλά αντίθετα αυτή την χρονιά...πιάσαμε πάτο (πιάσαμε ή ακόμα;). Ελπίζω να τελεσφορήσει είτε η περίπτωση της PANASIA, είτε το Athens Alive, για να δούμε άσπρη μέρα (χειρότερα από Αλαφούζο ΔΕΝ γίνεται να είναι) και μαζί με την ΠΑΕ να "αναστηθεί" και ο πολύπαθος ερασιτέχνης.

ΥΓ1: Στο μπάσκετ πάμε ξεχνάμε την Ευρωλίγκα (και αυτά που έγιναν)και πάμε να πάρουμε άλλο ένα πρωτάθλημα.Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε στον Γιαννακόπουλο...

ΥΓ2: Απορώ εάν ο Αλαφούζος έχει σκεφτεί πως θα κυκλοφορεί εάν καταφέρει να ρίξει Β' εθνική τον Παναθηναϊκό...

Παύλος Γαβαλάς


 
Top