Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, ένας κεφάτος Παναθηναϊκός δυστυχώς σε ένα άδειο και κρύο ΟΑΚΑ, διέσυρε τον συμπαθή Απόλλωνα με 5-1, έχοντας ως σκόρερ τους Μακέντα (2), Κουρμπέλη, Ινσούα και Γιόχανσον. 

Παρά τον δικαιολογημένο φόβο ορισμένων φίλων για το σημερινό παιχνίδι, λόγω της πολυπρόσωπης άμυνας που αρέσκεται να παίζει ο προπονητής του Απόλλωνα, ήμουν σχεδόν σίγουρος πως ο Παναθηναϊκός θα επικρατήσει άνετα....μάλιστα στοιχηματικά είχα προτείνει στα παιδιά που συζητάμε στο site, να παίξουν over 2,5 γκολ Παναθηναϊκού. 

Η ποιότητα των παικτών που διαθέτει φέτος ο Παναθηναϊκός, σε συνδυασμό με τον ενθουσιασμό της νεότητας, είναι εχέγγυα για μεγάλα σκορ με τις αδύναμες ομάδες.... Η δίψα για διάκριση είναι αυτή που σπρώχνει αυτά τα νέα παιδιά να αναζητούν το γκολ ακόμα και όταν το παιχνίδι έχει "τελειώσει"..... εξάλλου νιώθουν την υποχρέωση να ευχαριστήσουν τον κόσμο, που παρά τη απέχθεια του για τη διοίκηση, από το πρώτο παιχνίδι τους στηρίζει.

Σήμερα τα παιδιά, έπαιξαν και για το διοικητικό μέλλον της ΠΑΕ....η εκκωφαντική τους εμφάνιση είχε αποδέκτη τον Πίπη, να τον πείσουν να επενδύσει στο ταλέντο τους και να μην σταθούν εμπόδιο οι διαρροές των sms του Αλαφούζου (χεχε)!!! 

Χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες, το απόλυτο φαβορί του καλοκαιριού για τις θέσεις του υποβιβασμού κατά τους έγκυρους και έγκριτους ρεπόρτερ, έφτασε τους 24 πόντους σε 11 παιχνίδια, έχοντας παίξει και τα 3 ντέρμπι, μάλιστα τα 2 εκτός. 

Με 24 βαθμούς στο χορτάρι, αλλά όχι στα χαρτιά..... για τους γνωστούς λόγους, που πλέον καταντάει και γραφικό να τους αναφέρουμε, ο Παναθηναϊκός έχει βάσιμες ελπίδες να τερματίσει στην 1η πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα και να εκτίσει την εξευτελιστική ποινή του ευρωπαϊκού αποκλεισμού, λόγω χρεών. 

Όλα αυτά με την προϋπόθεση, πως η διοίκηση (αυτή η παλιά ξέρετε, μιας και δεν προκύπτει από πουθενά πως θα έχουμε νέα) δεν θα επαναλάβει τα περσινά ξεφτιλίκια με την παύση πληρωμών και το ξήλωμα του ρόστερ μεσούσης του πρωταθλήματος. Το αναφέρω, γιατί διάβασα αυτές τις ημέρες για σκέψεις παραχώρησης του Γιόχανσον έναντι 1,2 εκατομμυρίων ευρώ και πρόβλημα ρευστότητας λόγω της μη καταβολής των συμφωνηθέντων από τον Πίπη. 

Η συνταγή του Σεφ Δώνη είναι επιτυχημένη, το μείγμα νεαρών ταλαντούχων παικτών και φιλότιμων ξένων, έχει αποδώσει τα μέγιστα...... κάτι που προκαλεί θλίψη, αν σκεφτούμε τις στρατιές μισθοφόρων που παρέλασαν τα προηγούμενα χρόνια, χωρίς να προσφέρουν οτιδήποτε......και εκτόξευσαν τα χρέη από 30, σε 60!!!  

Στο σημερινό παιχνίδι δεν υπάρχει ούτε ένας που να υστέρησε, όλοι έπαιξαν με σοβαρότητα, πειθαρχεία και διάθεση να "τελειώσουν" το παιχνίδι από νωρίς, αφαιρώντας κάθε δικαίωμα στον Απόλλωνα να ελπίζει σε κάτι καλύτερο από μια αξιοπρεπή ήττα.....κάτι που τελικά δεν κατάφερε, αφού τα 5 γκολ αναμένεται να δημιουργήσουν περαιτέρω κατήφεια. 

Η άνοδος του Μακέντα παιχνίδι με παιχνίδι είναι εμφανής, το ίδιο ισχύει και για τον ταλαιπωρημένο από τραυματισμούς στην αρχή της χρονιάς Κάτσε, ενώ οι απόδοση των ακραίων μας μπακ (Ινσούα, Γιόχανσον) είναι ζηλευτή ακόμα και από τις ομάδες που σκόρπισαν φέτος εκατομμύρια για το ρόστερ τους. Τέλος συνολικά η παρουσία των νεαρών Μπουζούκη, Χατζηθεοδωρίδη, Χατζηγιοβάννη, Εμμανουηλίδη, Στάϊκου κρίνεται ελπιδοφόρα, όπως και η προσήλωση του Οικονόμου στο παιχνίδι, παρά την μακρά απουσία. Κουρμπέλης, Δώνης, Κολοβέτσιος και Κότσαρης, με την εμπειρία τους βοήθησαν στην ηρεμία του παιχνιδιού. 



Αν πρέπει σώνει και καλά να δώσω έναν για κορυφαίο..... θα επέλεγα τον Χατζηγιοβάννη, για τις 2 ασίστ του και την συνολική του εικόνα, η οποία τον τελευταίο καιρό μας προβλημάτιζε. 

Οι συνθέσεις: 

Παναθηναϊκός (4-3-3): Κότσαρης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Ινσούα (66’ Χατζηθεοδωρίδης), Κάτσε, Κουρμπέλης (61’ Στάικος), Δώνης, Μπουζούκης, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης (77’ Εμμανουηλίδης). 

Απόλλων Σμύρνης (4-3-3): Χουάντερσον, Οριουέλα, Κύργιας, Τζανετόπουλος (70’ Ντούρσο), Ναδάλες, Ζοαο Πεδρο (63’ Ακόστα), Γκίνο, Κονέ, Σικαμπάλα, Ελ Χέλβε, Μπετινέλι (46’ Τριάδης). 




 
Top